Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 allah ım yaa olimm bak bi deri bi kemiksin (topi topi 105 kilo kadar bişey)bozarım estetiğini hee[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ulan ben 105 kiloysam sen 20 kilo ya var ya yoksun yanımda fazla durmada nefes alırken senide yutmayım yanlışlıkla..[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben 60 kiloyum geçen gün tartıldım sen geçen yıl tartıldığında(o zamanlar şimdi ki halinin 4/3 ü ya vardı ya yoktu) 95 kilo gelmedinmi lem doruyu söle bakem estetik kalmadı olum sende .[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Kerhuzad, 12 Kasım 2004 18:53 tarihinde demiş ki: hem sen cevap mı kasıyosun NEEEE AYIIIP BAK KERHUZAD KASİYORMU[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya bide benim yanımda oturuyor o haldeyken kasıyor app estetik ne olcak janım.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 3d prog. dur multi acc. yapmasan daha guzel olur cezası buyuk olcude bandır[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Öne çıkan mesajlar