Papaz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben client 2.0.3 u multi client yapabiliorum. Ama 3.0.0 ve 4.0.0 in multi clientini nasil yapabilirm? Yardimci olabilrmisiniz? Simdiden tesekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 no comment.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 2.0.3 ü nasıl multi yaptın? clienti editleyerekmi? aynı şekilde diğerlerinide yapabilmen gerekir.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Troil, 12 Kasım 2004 11:21 tarihinde demiş ki: xp kullan anasini satim insanlar oturup skill kasmıyo surekli hey allam adam yapılışını öğrenmek istemiş.. tabi siz xp xp xp xp tarzı parlak fikirlerinizle hemen aydınlattınız ortalığı[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 multi client mi varmış eskiden yahu[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya Lütfen Yardım Edin bana nasıl yapıcağımı anlantın. 3.0.0 ve 4.0.0 yapamıyorum? lütfen nasıl yaparım anlatırmısnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 valla o kadar client editledim ama hiç multi yapmaya çalışmadım o yüzden estetik bozulmasın[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çözüm : yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 çok haklısın katılıyorum estetik bozulmasın nede olsa[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Yardım Edecek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yok sanırım ya ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum estetik bozulmasın diye[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Easyuo adlı programi internetden bulup istedigin kadar 3.0.0 ve 4.0.0 acabilirsin. Bu senin makinanin rem'ine baglıdır benim makinam 5 tane acabiliyor[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 senin makinanın özellikleri ne kardeş estetiğe dikkat .[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Celeron 2.6 2 gb ram (2 tane 1 gb ram) 256 ekran karti 126 mb blaster ses karti Yeter mi ?[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Celeron 2.6 'ya da ne uyar 2gb ram . Yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hehe bilgisayarlardan fazla anlamıyorum ama estetik bozulmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ???[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet bu işler illegal lütfen estetiğe dikkat.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 çok estetik adamsın kerhuzad[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 mecazi anlamlar kötektir namıdeğer ben estetik kerhuzad estetiğe dikkat :)[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yalnız estetikten bahseden adamın resmini bu forumlara koyacam bakalım sizde aynı kanıdamısınız bence estetikle hiç alaksı yok. :)[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bu adam benim yanımda oturuyor tombişin teki varya bi görseniz pek şirin bişey :) forumlarda şirin tombili rütbesine ulaşmasını istiyorum.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 fazla kaşınma tombiş dediğin duvara resmini çıkarır sağ elinin tersindesin zaten dikkat et ...[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yav adamım yanımdaki makinada oturuyorsun diye burda artislik etme ne sorunun varsa realdan hallet :) hem sen cevap mı kasıyosun bakiim ayıp ama estetik olalım azcık.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoNe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Realden halletmek daha kolayıma gelir sanada uygunsa dalmaya başlıyorum.[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar