Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multi-Client

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Troil, 12 Kasım 2004 11:21 tarihinde demiş ki:
xp kullan anasini satim

insanlar oturup skill kasmıyo surekli hey allam adam yapılışını öğrenmek istemiş..
tabi siz xp xp xp xp tarzı parlak fikirlerinizle hemen aydınlattınız ortalığı[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
yalnız estetikten bahseden adamın resmini bu forumlara koyacam bakalım sizde aynı kanıdamısınız bence estetikle hiç alaksı yok. :)[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Mesaj tarihi:
bu adam benim yanımda oturuyor tombişin teki varya bi görseniz pek şirin bişey :) forumlarda şirin tombili rütbesine ulaşmasını istiyorum.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
fazla kaşınma tombiş dediğin duvara resmini çıkarır sağ elinin tersindesin zaten dikkat et ...[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
Mesaj tarihi:
yav adamım yanımdaki makinada oturuyorsun diye burda artislik etme ne sorunun varsa realdan hallet :) hem sen cevap mı kasıyosun bakiim ayıp ama estetik olalım azcık.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
Realden halletmek daha kolayıma gelir sanada uygunsa dalmaya başlıyorum.[signature][hline]Bir çok insan ölmeyi Bir çok insanda yaşamayı hak eder Onlara yaşamı verebilirmisin?
  • Yeni Oluştur...