Sequo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VnMpOQqMpFo Şöyle bir video var. Mucize falan diye paylaşmışlarda dikkatli izleyim dedim 12. saniyede durdurduğumda arabada 2 kişi görüyorum 14. saniyede durdurduğumda şöförün camdan fırladığını görüyorum ve %99 ölmüştür. Yolcuyada o korku yetmiştir herhalde. Mucizeden öte katliam olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 popi ne len hehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ^^^^^ demeye geldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Laorx said: popi ne len hehehehhe Ahaha herkesin bir popisi var arkadaşım alalala :P dipnot: atlayacağınızı biliyordum. http://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 popi izmirde çok kullanılıyo ya. bi de 14. saniyede ben kaputu ve toz bulutunu gördüm, şoför sublimleşerek camdan fırlamış olmalı. ben kuş serisi kullananları gördüğümde uzaklaşıyorum artık. internet videoları ve hayat tecrubesi sagolsun uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kuş serisi diil ama lada bu. Zaten bu tarz manyak kaza videoları da genelde ruslardan çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben direk murat zannettim. aynı altyapı zaten. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ciguli ve murat14 ayni avtovaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Esh said: popi izmirde çok kullanılıyo ya. bi de 14. saniyede ben kaputu ve toz bulutunu gördüm, şoför sublimleşerek camdan fırlamış olmalı. ben kuş serisi kullananları gördüğümde uzaklaşıyorum artık. internet videoları ve hayat tecrubesi sagolsun uzak durmak lazım. Full screen yapıp izle print screen alacam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Resim 1: Araçdaki 2 kişi belli oluyor Resim 2: Direk sağ koltukta oturan kişi Resim 3: Araçtan fırlayan sürücünün kafası Resim 4: Araçtan fırlayan sürücünün vucudu kaputun üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 peki o zaman şu soru kafaları kurcalıyor watson... arabadan çıkan kişi kim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 chrome said: peki o zaman şu soru kafaları kurcalıyor watson... arabadan çıkan kişi kim o zaman? Sağ tarafta oturan kişi işte:) Sürücü fırlamış gitmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 KHaRoN said: ciguli ve murat14 ayni avtovaz +1 perfect from beginning skynet'in bilgisayarlara, robotlara değil de vaz'lara kurulmasından çok korkuyorum ben. bir de şundan korkuyorum tabii http://www.youtube.com/watch?v=rAeQn5QnyXo&feature=endscreen&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arabada tek kisi var oda sofor carpmanin etkisiyle yan koltuga ucmus gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Soyle gerzekce* kaza yapanlar bi tek kendileri olunce uzulmuyorum lan ben. Oh diyorum hiyarin biri daha gitti. Haliyle kurtulduysa yazik olmus. Karsi tarafa bisey olmamistir insallah. * Artislik yaparken kaza yaptigini varsayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 her embedded youtube videosunda boyle oluyor ha, videoyu izleyeyim diye tikladim, 10 dk sonra kendimi cheetah pesinde kosturan kadin izlerken buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 di said: Soyle gerzekce* kaza yapanlar bi tek kendileri olunce uzulmuyorum lan ben. Oh diyorum hiyarin biri daha gitti. Haliyle kurtulduysa yazik olmus. Karsi tarafa bisey olmamistir insallah. * Artislik yaparken kaza yaptigini varsayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bu da efsanedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Selam, İlk kazada ikisi de süper kontrollü girmişler kavşağa! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar