Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hobilerimiz

kozalak

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

ama ik daki halkla iliskiler falan mezunu olan hatunu dusun sdfsds

bi ben yemedim su bilimin ekmegini

http://galeri4.uludagsozluk.com/107/ardini-dovdurmek_158285.jpg

bi de benim karsima soyle bir cv koysa biri aglatirim. ayrica kuantum fizigi dedigin zaman bu ucsuz bucaksiz. kuantum mekanigi desen sadece yine bir nebze schrodinger denklemi ve onun cikarimlari oluyor. quantum fizigi elektromanyetik ve klasik mekanikten sonra modern fizikte icinde quantum iceren her turlu teoriyi kapsiyor.

said:
Quantum physics begins with quantum mechanics, but proceeds into quantum electrodynamics (the quantum theory of electromagnetism), quantum chromodynamics (the quantum theory of nuclear forces), and quantum geometroydynamics (quantum theories of gravity, such as string theory, which are incomplete and under tremendous active study).

her sekilde aglatirlar adami
Sosyal ağlarda paylaş

Çöpe yaklaşan bi CV varsa o da içinde kuantum fiziğine hakimim yazandır. Tabi gerçekten saçı başı bu yolda dökmüş ve gerçekten hakimsen, başvurduğun pozisyonda direk kuantum fizikçisi ise o zaman başka.
Allah'tan bu kadar rekabetin olduğu bi işi yapmıyorum da başkalarının önüne geçebilmek için beslediğim balık çeşitlerini saymama gerekmiyo CVmde.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

ikcının cvye bakıp ne anladığının ne önemi var ki? İkcıya söylenen minimum şeylere bakar, varsa gerekli birime iletir, benim bildiğim. Bu tarz şeyleri yazmanın hiçbir faydası olmayacağını düşünüyorum, hatta zararı olma ihtimali var bence.

ben de kafamdan uydurmadım
eti, ado, enka gibi yerlerde calismis ve calismakta olan ik muduru ya da uzmanı tanidiklarimla konustugumda vardigim sonuctur bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan yaptığın komplike işleri meslek dışından birine dahi izah edebilme başarısı değil midir, ik'cı naptığını çok merak etmez sanki ama kuracağın iletişime falan bakar hani ya.

siz mühendisler de böyle ikcılar böhöhö derken komik durumlara düşüyor olmalısınız
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

önemli olan yaptığın komplike işleri meslek dışından birine dahi izah edebilme başarısı değil midir, ik'cı naptığını çok merak etmez sanki ama kuracağın iletişime falan bakar hani ya.

siz mühendisler de böyle ikcılar böhöhö derken komik durumlara düşüyor olmalısınız

yok abi konuları dumb down konusunda çok yetenekliyim ama uzun sürer işte.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

sanırım senko demişti,

'ik böyle yeditepe, bilgide falan okuyan zengin kızlarının evde canı sıkılmasın diye uydurulmuş bişi'

gibi bir şeydi, tamamen katılıyorum :)

insan kaymakları diyoruz biz genelde. yemek kalitesini düşürüp ucuza getirerek şirkete ben tasarruf yaptım diyen insanlar yapıyor ya şu işi. üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...