Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ardeth said: said: Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim. sdnsjfncxxvxcm,vnseldgiiiivdffbdfbgdfgbu kisim beni de gulduruyor :d ama ik daki halkla iliskiler falan mezunu olan hatunu dusun sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kimse nakış işlemek, dikiş dikmek, örgü örmek dememiş. Hala umut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fistan said: ama ik daki halkla iliskiler falan mezunu olan hatunu dusun sdfsds bi ben yemedim su bilimin ekmegini http://galeri4.uludagsozluk.com/107/ardini-dovdurmek_158285.jpg bi de benim karsima soyle bir cv koysa biri aglatirim. ayrica kuantum fizigi dedigin zaman bu ucsuz bucaksiz. kuantum mekanigi desen sadece yine bir nebze schrodinger denklemi ve onun cikarimlari oluyor. quantum fizigi elektromanyetik ve klasik mekanikten sonra modern fizikte icinde quantum iceren her turlu teoriyi kapsiyor. said: Quantum physics begins with quantum mechanics, but proceeds into quantum electrodynamics (the quantum theory of electromagnetism), quantum chromodynamics (the quantum theory of nuclear forces), and quantum geometroydynamics (quantum theories of gravity, such as string theory, which are incomplete and under tremendous active study). her sekilde aglatirlar adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 quantum fiziginin ne oldugu aciklaman icin saol kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 fistan zamanı ve mekanı bükebiliyor. bence quantum fiziğine yeteri kadar hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fistan said: quantum fiziginin ne oldugu aciklaman icin saol kanka o zaman kuantum fizigine de hakim olmadigini biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ardeth seni sevdigimden takiliyorum. quantum fizigine hakimim dedigimde sana giren cikan ne gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bilgisayar oyunu - dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 buzlu badem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fistan said: ardeth seni sevdigimden takiliyorum. quantum fizigine hakimim dedigimde sana giren cikan ne gibi. bana giren cikan yok ya ben de artik fizikle amator olarak ilgileniyorum takil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Çöpe yaklaşan bi CV varsa o da içinde kuantum fiziğine hakimim yazandır. Tabi gerçekten saçı başı bu yolda dökmüş ve gerçekten hakimsen, başvurduğun pozisyonda direk kuantum fizikçisi ise o zaman başka. Allah'tan bu kadar rekabetin olduğu bi işi yapmıyorum da başkalarının önüne geçebilmek için beslediğim balık çeşitlerini saymama gerekmiyo CVmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 benim işimde de rekabet yok dikkat çekmesi açısından yazılıyor onlar senin cv ne 10sn degil 20sn ye bakılıyor sırf bu nedenle akılda da yer ediyor anlasilan daha mantigini cozememissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fistan bira musluklarından anladığını yazmamışsın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dinci ik ci gorurse oyle seyleri elenirim diye yazmadim o tarz seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ikcının cvye bakıp ne anladığının ne önemi var ki? İkcıya söylenen minimum şeylere bakar, varsa gerekli birime iletir, benim bildiğim. Bu tarz şeyleri yazmanın hiçbir faydası olmayacağını düşünüyorum, hatta zararı olma ihtimali var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yav said: Fistan bira musluklarından anladığını yazmamışsın panpa http://www.roflcopter.net/roflcopter.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 aktiftablet said: ikcının cvye bakıp ne anladığının ne önemi var ki? İkcıya söylenen minimum şeylere bakar, varsa gerekli birime iletir, benim bildiğim. Bu tarz şeyleri yazmanın hiçbir faydası olmayacağını düşünüyorum, hatta zararı olma ihtimali var bence. ben de kafamdan uydurmadım eti, ado, enka gibi yerlerde calismis ve calismakta olan ik muduru ya da uzmanı tanidiklarimla konustugumda vardigim sonuctur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 girdiğim bi mülakatta cvmde yazan her şeyi teker teker açıklatmışlardı, öyle mülakatlar güzel oluyo, ama o yüzden dikkatli yazmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 lan benim cv'me yazdığımı açıklatsa ik'cı bi bok anlamaz ki ahaha komik olur lan. geometrik ve materyallerin modellemelerini falan açıklamaya başlarım mesela. 20dakika falan sürer sadece anlatmam. anlayamaz da orası sorun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 önemli olan yaptığın komplike işleri meslek dışından birine dahi izah edebilme başarısı değil midir, ik'cı naptığını çok merak etmez sanki ama kuracağın iletişime falan bakar hani ya. siz mühendisler de böyle ikcılar böhöhö derken komik durumlara düşüyor olmalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 O değil de bu kariyer sitelerindeki staj ilanlarının neden %90'ı İK'ya arıyor stajyer? en çok amele işi o departmanda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sanırım senko demişti, 'ik böyle yeditepe, bilgide falan okuyan zengin kızlarının evde canı sıkılmasın diye uydurulmuş bişi' gibi bir şeydi, tamamen katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yav said: önemli olan yaptığın komplike işleri meslek dışından birine dahi izah edebilme başarısı değil midir, ik'cı naptığını çok merak etmez sanki ama kuracağın iletişime falan bakar hani ya. siz mühendisler de böyle ikcılar böhöhö derken komik durumlara düşüyor olmalısınız yok abi konuları dumb down konusunda çok yetenekliyim ama uzun sürer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 aciklama istediginde anlamasina gerek yok, senin hakkinda gozlem yapar sen anlatirken tavir hal konusma ifade yetenegi vs artik sirket neyse ve ne ariyorsa onlari süzer sende. zaten cogu anliyormus gibi yapar hi himm falan seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 "roket adam" said: sanırım senko demişti, 'ik böyle yeditepe, bilgide falan okuyan zengin kızlarının evde canı sıkılmasın diye uydurulmuş bişi' gibi bir şeydi, tamamen katılıyorum :) insan kaymakları diyoruz biz genelde. yemek kalitesini düşürüp ucuza getirerek şirkete ben tasarruf yaptım diyen insanlar yapıyor ya şu işi. üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar