Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 matematik calisiyorum cumartesi pazarlari iyi geliyo. sonra haftaici de oyle yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 lan ne kadar iplememişsem cv'mden hobiler kısmını tamamen kaldırmışım ben. gerçi bizim sektörde de bakan, takan var mı bu durumları inan emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mütaahitler anlamaz abi o işlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gerçi bana yolladıkları cvlerde hobi kısmı varmış lan. hiç okumadan da geçmişim onları bak. olm bu hobi olayına ne büyük bi filtre koymuşum ben bilmeden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hobilerine kadın anatomisi yazmak biraz saçma olmaz mıydı? ondan yazmamış olma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 zuauahahhahaha! yok onu yazarsam kesin "yaptım, olucak!" diyen amcaya başvururum. hatta iş görüşmesinde de "son bir sene içerisinde ulaşılmaz denilen ama "benim" sadece benim ulaşabildiğim göğüsler" diye bir başarı hikayesi de paylaşırım. bu değil, bu da değil, ben büyük ve diri göğüsler istiyorum! bunların hepsi sıradan, hepsi vasat. ben mutlu olmak istiyorum, güzel göğüsleri istiyorum! (yan yana duran kızların ortalama göğüslerini soldan sağa tokatlar yavaş çekimde) işte bu! sanıyorum gereksiz görmüşüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 adam 2 dk'da Larry oldu bildiğin sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hobilerim: 80ler gömlekleri giymek, altın kolyeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 tarım ve hayvancılık da var hobilerim arasında.ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Fistan said: Marangozluk olarak bir çok marangozluk alet&edevatları kullanımına hakimim. sandalyeler, masalar, çeşitli aksesuarlar ve ufak çaplı ahşap dekorasyon ve tamiratlara hakimim. 10 yıldan uzun süreli amatör olarak basketbol oynuyorum.Tüm dünyada basketbol hakkındaki gelişmelere hakimim.Bir çok sporu yaptım ve kuralları, dünyadaki gelişmelerini takip etmekteyim. Avcılık ile ilgileniyorum.karada ve suda.Doğal hayata sonsuz saygım var, doğaya hayranım, hayvanları çok severim.Bir bakıma avcılık benim için doğa ile bütünleşme diyebilirim. 1998 den beri bilgisayar bileşenleri/donanımları ve software olarak takip etmekte ve hardware konusunda iyi derecede bilgiliyim. Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri sık sık araştırmakta uzay ve astrofizik konularında gelişimimi sürdürmekteyim. Seyahat etmeyi farklı kültürleri görüp araştırmayı severim.Bir çok ülkede bu maksatla geziler yaptım. Tatlısu akvaryum biyotopları, tatlısu akvaryum bitkileri/habitatları dizaynı , yaşatması ve dekorasyonunda uzmanım. daha çokta cv den yarısını kopyaladım sdfds aha akvaryum sensei! tavsiye isteyebilirim yakında tatlı su akvaryumu kurma planım varda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 uyuşturucu kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dasaaa said: hobilerim: 80ler gömlekleri giymek, altın kolyeler... işte daasaa beyler http://i66.photobucket.com/albums/h269/blueridger/ebay2009/ebay060909/ebay060909no00083.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bıçak bilemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 piknikte kucuk dere önlerine set kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ormanda mantar toplamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Laorx said: dasaaa said: hobilerim: 80ler gömlekleri giymek, altın kolyeler... işte daasaa beyler http://i66.photobucket.com/albums/h269/blueridger/ebay2009/ebay060909/ebay060909no00083.jpg AHAHAHHAHAH çok accurate bi tahmin bu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bisiklet tamir etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dasaaa said: Laorx said: dasaaa said: hobilerim: 80ler gömlekleri giymek, altın kolyeler... işte daasaa beyler http://i66.photobucket.com/albums/h269/blueridger/ebay2009/ebay060909/ebay060909no00083.jpg AHAHAHHAHAH çok accurate bi tahmin bu yalnız Cosmo? is that you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 3d artwork ve bas gitar çalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 cam yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fistan said: Marangozluk olarak bir çok marangozluk alet&edevatları kullanımına hakimim. sandalyeler, masalar, çeşitli aksesuarlar ve ufak çaplı ahşap dekorasyon ve tamiratlara hakimim. 10 yıldan uzun süreli amatör olarak basketbol oynuyorum.Tüm dünyada basketbol hakkındaki gelişmelere hakimim.Bir çok sporu yaptım ve kuralları, dünyadaki gelişmelerini takip etmekteyim. Avcılık ile ilgileniyorum.karada ve suda.Doğal hayata sonsuz saygım var, doğaya hayranım, hayvanları çok severim.Bir bakıma avcılık benim için doğa ile bütünleşme diyebilirim. 1998 den beri bilgisayar bileşenleri/donanımları ve software olarak takip etmekte ve hardware konusunda iyi derecede bilgiliyim. Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri sık sık araştırmakta uzay ve astrofizik konularında gelişimimi sürdürmekteyim. Seyahat etmeyi farklı kültürleri görüp araştırmayı severim.Bir çok ülkede bu maksatla geziler yaptım. Tatlısu akvaryum biyotopları, tatlısu akvaryum bitkileri/habitatları dizaynı , yaşatması ve dekorasyonunda uzmanım. daha çokta cv den yarısını kopyaladım sdfds CVye böyle gereksiz şeyleri yazıyo musunuz ya? hobiler falan? kim umursuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Dunking scrubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 said: Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim. sdnsjfncxxvxcm,vnseldgiiiivdffbdfbgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sgjbasdbgsdfglsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 aktiftablet said: CVye böyle gereksiz şeyleri yazıyo musunuz ya? hobiler falan? kim umursuyo?adam gibi ik si olan kurumsal sirketler umursuyor.hobileri bos birakirsan ya da futbol, kitap, sinema falan yazar gecersen direk cv'n çöpe yakinlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar