Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hobilerimiz

kozalak

Öne çıkan mesajlar

zuauahahhahaha!

yok onu yazarsam kesin "yaptım, olucak!" diyen amcaya başvururum.
hatta iş görüşmesinde de "son bir sene içerisinde ulaşılmaz denilen ama "benim" sadece benim ulaşabildiğim göğüsler" diye bir başarı hikayesi de paylaşırım.

bu değil, bu da değil, ben büyük ve diri göğüsler istiyorum! bunların hepsi sıradan, hepsi vasat. ben mutlu olmak istiyorum, güzel göğüsleri istiyorum! (yan yana duran kızların ortalama göğüslerini soldan sağa tokatlar yavaş çekimde)

işte bu!

sanıyorum gereksiz görmüşüm ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Marangozluk olarak bir çok marangozluk alet&edevatları kullanımına hakimim. sandalyeler, masalar, çeşitli aksesuarlar ve ufak çaplı ahşap dekorasyon ve tamiratlara hakimim.
10 yıldan uzun süreli amatör olarak basketbol oynuyorum.Tüm dünyada basketbol hakkındaki gelişmelere hakimim.Bir çok sporu yaptım ve kuralları, dünyadaki gelişmelerini takip etmekteyim.
Avcılık ile ilgileniyorum.karada ve suda.Doğal hayata sonsuz saygım var, doğaya hayranım, hayvanları çok severim.Bir bakıma avcılık benim için doğa ile bütünleşme diyebilirim.
1998 den beri bilgisayar bileşenleri/donanımları ve software olarak takip etmekte ve hardware konusunda iyi derecede bilgiliyim.
Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim.
Dünyadaki teknolojik gelişmeleri sık sık araştırmakta uzay ve astrofizik konularında gelişimimi sürdürmekteyim.
Seyahat etmeyi farklı kültürleri görüp araştırmayı severim.Bir çok ülkede bu maksatla geziler yaptım.
Tatlısu akvaryum biyotopları, tatlısu akvaryum bitkileri/habitatları dizaynı , yaşatması ve dekorasyonunda uzmanım.

daha çokta
cv den yarısını kopyaladım sdfds

aha akvaryum sensei! tavsiye isteyebilirim yakında tatlı su akvaryumu kurma planım varda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Marangozluk olarak bir çok marangozluk alet&edevatları kullanımına hakimim. sandalyeler, masalar, çeşitli aksesuarlar ve ufak çaplı ahşap dekorasyon ve tamiratlara hakimim.
10 yıldan uzun süreli amatör olarak basketbol oynuyorum.Tüm dünyada basketbol hakkındaki gelişmelere hakimim.Bir çok sporu yaptım ve kuralları, dünyadaki gelişmelerini takip etmekteyim.
Avcılık ile ilgileniyorum.karada ve suda.Doğal hayata sonsuz saygım var, doğaya hayranım, hayvanları çok severim.Bir bakıma avcılık benim için doğa ile bütünleşme diyebilirim.
1998 den beri bilgisayar bileşenleri/donanımları ve software olarak takip etmekte ve hardware konusunda iyi derecede bilgiliyim.
Quantum fiziği ile ilgilenmekteyim ve quantum fiziğine hakimim.
Dünyadaki teknolojik gelişmeleri sık sık araştırmakta uzay ve astrofizik konularında gelişimimi sürdürmekteyim.
Seyahat etmeyi farklı kültürleri görüp araştırmayı severim.Bir çok ülkede bu maksatla geziler yaptım.
Tatlısu akvaryum biyotopları, tatlısu akvaryum bitkileri/habitatları dizaynı , yaşatması ve dekorasyonunda uzmanım.

daha çokta
cv den yarısını kopyaladım sdfds

CVye böyle gereksiz şeyleri yazıyo musunuz ya? hobiler falan? kim umursuyo?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...