Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: BlazeS, 12 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: Offf korax sus be artık sus ne biçim bi insansın sen. Yeter kaç yaşındasın bilmiyorum ama 10-11 yaşındaki çocuklar gibi mahallede kavga eder gibi froum kullanıyorsun nedir derdin anlamışda değilim çık cevap yazma artık şu tread ne lanet insansın sen? Allahım sabır ver ya. Okusan anlayabilirdin. Okumadığın için anlamıyosun. Yaşım 19,"offf üff küstüm sus" gibi terimler kullanarak biyere gelemezsin.Önce neyi savunduğumu anlasaydın,neye karşı çıktığımı anlasaydın belki daha iyi şeyler yazabilirdin. Ha sana güvenmiyorum,bunuda içerlemiş olabilirsin. "Bağa güvenmiyo,bunu eniyisimi daşlıyım ben" gibi.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 artık sana kuracağım tek bir cümle var:Sana 2 şekildede şu thread i terk et artık git huzur bozma dedim 2 sinide anlamadın.Artık sana diyecek birşeyim yok zaten.Anlayan anlamıştır olayı.[signature][hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 12 Kasım 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Okuyan anlamıştır demek daha doğru olur. Reklam,popülarite,propoganda peşinde olan tek bişi kişi var burada. Oda sensin.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Allah akıl fikir versin sana.[signature][hline]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Allah akıla ihtiyacı olana akıl versin,ihtiyacı olmayana değil.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Faideli bir girişim.. Elbet alıcısı çıkacaktır. Bunu laf sokmak olarak algılamayın da, kernel'i sphere için nasıl stable haline getirdiniz ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kernel in bir emilatör için açtığı port otomatik olarak 256 açılır öncelikle bunu son kullanım 1024 şeklinde bütün nmi larıda kullanıma sokarak başladım ilk denemede başarılı bir işlem gösterdi. Eski çalıştığım iss şirketimdeki sistem yöenticim ile belli bir süre kasmamız üzerine sphere ye özel bir kurulum ile rpm package haline soktuk. bu rpm package tanıtımında 55i win versiyonlarında okunamayan script hatalarını tek tek emilatör bilgisi büyük bir incelikle kernel'e işlendi. derleme sonunda bütün gözlediğim script okuma hataları ortadan kalktı.[signature][hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 12 Kasım 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 script hataları ve kernel ? 256 kernel port açığı ?!? 1024 yaptın ? pardon ? Hadi Linux tan profesyonel düzeyde bişey anlamasam, gerçekten de bu adam çok low-level bir şey yapmış diyeceğim de.. Hiçbir şey anlamadım.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kernelin belirli bir process için belirlediği port sayısından bahsediyorsan, root yetkin varsa istediğin kadar port açarsın.. Bunun 65535 e kadar yolu var.. Şu 256 - 1024 olayını halen anlayamadım. tcp syn cookies lerden falan mı bahsediyorsun diyeceğim, e onların emulatorle ne ilgisi var, üstüne üstlük tekrar kernel derlemeye ne gerek var.. Gerçekten faideli bir şey yapmışsan, öğrenmek istiyorum ne yaptığını..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Pardon orada yanlış bir cümle kurulumu var haklısın benim hatam, rpm package yaratırken script okuma hataları işlendi emilatöre (bunun derin içeriğini pm olarak atarım ;) Kernel her zaman bir emilatör açılımında 256 port desteği sağlar. Bunu kernel i yeniden derleyerek 1024 e çıkartabilirsin. Yani her amilatör kullanım başında 256 erişim desteği sağlar türkçesi aklıma gelmiyor linux daki adıyla. nmi bridges. Edit:Özel mesajlarını kontrol eder misin sharky. [Bu mesaj BlazeS tarafından 12 Kasım 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 nmi bridge ?? valla nmi i biliyorum da, nmi bridge nedir hiç bir fikrim yok.. nmi da watchdog tarzında en üst priority de çalışan bir nane işte.. Yani port ve emülatörle ilgisi yok.. 256 gibi default bir değere sahip değil bildiğim kadarıyla.. Her program, eğer root yetkileri ile çalıştırılmışsa kerneli stall edecek seviyede bile olsa istediği kadar port açabilir. Bunun nmi ile ilgisi yok.. NMI in buradaki etkisi, stall olmadan önce bunu watchdog a bildirmesi gibi bişey.. Çünkü CPU Stall bile olsa NMI devam ediyor. Bir interrupt sonuçta.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Sharky ayrıntıları özel mesaj ile gönderdim kontrol edersen özel mesajları açık ve net bir şekilde belirttim orda ne şekilde kullanılabilir hale getirdiğim.[signature][hline]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 DANNNNNNNNNNNNNNNN. biraz uzun oldu :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 12 Kasım 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yanlış anlaşılmasın. Arkadaşım bir şeyleri karalamak falan değil. Güzel bir olay düşünmüşler, para da getirebilecek atılım bence bu.. En azından bu kadar çok UO ya talep olduğu bir ülkede. Gel gelelim, işte bazi eksik noktalar var.. Kişisel merak diyelim .[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kimsenin aklında birşey kalmasın diye yazıyorum: Linux istemiyorum ben windows ta çalıştırmak istiyorum derseniz. Windows 2003 Server sağlayabilirim işletim sisteminizi fakat lisans uygulamasında şirket benden aylık 20$ istiyor dolayısı ile maalesef windows isteği ile bu rakam 150$ a çıkıyor.Satın almak isteyen arkadaşların bilgisine.[signature][hline]
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Blazes; Burada kimseye emir verme hakkin yok, birileri acmak ister de basvurursa serverinda denersin o olayi artik. Birisi mantikli aciklamalar ve elestirilerde bulunurken karsidaki kalkip "off cocuk musun nesin sus tamam git" falan derse, burada kucuk duruma dusen elestiriyi yapan degil, cevaplamayandir. Insanlari akliyla degil dogum tarihiyle yargilayan her insan da kucuk dusmeye devam edecektir zaman icinde. Gelelim esas konuya; kernel hakkinda yazdiklarindan ben de birseyler cikartmakta zorlandim acikcasi ama umarim iyi birseyler olmustur sonuc olarak. Ama yurtdisi cikislarini savunmanin bir anlami yok, Amerika'daki bir server -baglantisi ne olursa olsun- belli bir pingin altina inemeyecektir. Belki serverdan kaynaklanan bir lag olmaz, ama TT'den olur. Bir de.. "Pardon, gb diyecegime tb demisim" demek bu kadar mi zor, ya da onur kirici sizin icin? "Ben gb yerine tb kullanirim, devrim yaratirim" deyince daha mi estetik oluyor nedir? Tartisma ile kavgayi ayiralim, yeri geldiginde de hatamizi kabul etmeyi bilelim, yoksa cok kavgalar cikar boyle.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Bolubeyi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çok şeyler yazılıp çizilmiş ama bazı insanların üstüne gitmemek lazım.Blazes e nbaşında yazmışsın iyi ve kötü düşüncelerinizi yazın die adamlar yazmışlar.Bir ikincisi ise korax ve diğer arkadaş bir polemiğe girmişler.Girebilirler ama burda deil.Bunu bir saygısızlık veya ekmeğinle oynanmakla ilgisi yok blazes adam tb yi buray yazmış die korax da cevap olara kona burdan yazmış.bu iki arkadaş burd abir polemik yarrattı diye senin ekmeğin elinden gitmez mera ketme paşam.bak hmn arkasından sharky atılmış demekki konu deva medior ilgi deva medior demektir.Diyeceğim odurki birbirinizi üzmeyin yaş sınırı koymayın vs vs.Nice insanlar gördüm 15 yaşında şakır şakır scp yazıor.(Bu bir örnek)vs vs.Önemli olan anlaşabilmektir ki bdua yaşla alakalı bişi deildir.Eğer öle biş ioslaydı bizden büyüklerimizle annemiz babamızla bile muhabbet yapamazdık.Diyeceklerim bu kadar. BLAZES RAHAT OL KARDEŞİM YEŞİLE BIRAK KENDİNİ .....[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
avp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ;))) www.ev1servers.net olurda birgün yurt disi ping'lerimiz inerse 40'lara 50'lere ahanda bu siteyi bi ziyaret edin. Dedicated konusunda herifler aşmiş durumdalar[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 150 160 ping'le bile avp'nin dediği yerde kolaylıkla UO Shardı açabilir olumlu sonuçlar alabilirsiniz tabi istisnaları her zamanki gibi saymazsak ;)[signature][hline]deviL|may|Cry
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 oside o pingle oynayan arkadaşlar lagsız oynayabiliyormu*[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Defalarca yazdım yeniden yazıyorum: ben bu hizmeti %99.9 sağlayabiliyorum sipariş olması halinde satılan ilk sunucunun ip numarasını buraya yansıtıcam reklemı büyük ihtimal geçer burada o şahısa'da sorarsınız o zaman ne gibi bir hizmet verebilmişim...[signature][hline]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 blazes senin vaad ettiğin hizmete bişey demiyorum ben xharloan arkadışımızın dediklerini okuyunca osi forumlarda milletin ping hakkında söledikleri aklıma gelmişti onun için soruyorum[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hayır, zaten kimse alınmasın özellikle kimseye yazmadım o mesaj ı.Bu konu hakkında, benim söyleyeceğim son söz manasında attım o mesajı..Kolay gelsin.[signature][hline]
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bit pazarına döndü thread sağolun... Muhteşem düşüncelisiniz.[signature][hline]
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 88.2 ha gayret az kaldı ;) Bu arada bu kadar ciddi bir projenin getireceği sorumlulukları göz önüne alarak bu kadar ciddi bir projenin topicine ilk mesajımı atıyorum. Bu kadar ciddi bir projenin bir web sitesi olmaz mı! Bir telefon neyin verilmez mi orada? Online destek olmaz mı MSN de olsa? Bu mudur bu kadar ciddi bir proje? Nerde bu devlet![signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Öne çıkan mesajlar