BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yorumlar gelecektir biliyorum ama mümkün olduğunca konuyu değiştirmeden negatif ya da olumlu bir cevap yazın. Redhat Enterprise V3 Amerikada 100 Mbith Uplink desteği ile max kullanıcı sayısı 350 olarak belirlediğimiz makinemizde Linux olmasına rağmen kernel i Sphere r3rc4.02 için tamamen stable hale getirilmiştir. Şahsi olarak yaptığım bütün testlerden uzunca bir süre gayretten sonra başarılı çıktı. Şu şekilde: Ultima Online Sunucusu + Web (Sınırsız alan + panel desteği) + Sınırsız pop3 destekli mail(Subdomain e mail açabilirsiniz) + Webden Foruma bağlı Auto Account Sistemi(Kodları yansıtılmaz sistem için gerekli kod sayfaları başka yerde muhafaza edilir maalesef bu kodlara erişemezsiniz.) + Irc Sunucusu + Isterseniz sunucuda profesyonelce script desteği Aylık 130$ Amerika'da olmasıyla aklına takılan arkadaşlar olursa 100 mbith Uplink desteği ile dediğim gibi max 350 kişiyi aynı anda sorunsuz bir şekilde (Lagsız) oyunda bulundurabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi ve satın almak isteyen arkadaşlar için [email protected] - [email protected] adresi ne mail atabilirsiniz kontak ve anlaşma halinde msn adresimi vereceğim. Herkeze kolay gelsin...
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Pardon birşey daha ekliyim hemen, sipariş anından sonra 48 saat lik bir kurulum süresi verilir, bu süre sonunda sunucunuz aktif hale getirilir. Sunucu aktif hale gelmesinden sonra tam olarak 24 saat içerisinde ödeme yapılması gerekmektedir aksi takdirde sunucunuz kapatılır ve maalesef aynı kişiyle yeniden iş birliği yapılamaz...[signature][hline] [Bu mesaj BlazeS tarafından 11 Kasım 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmzz server acmak istiyen?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 130 USD'mi?[signature][hline]Keane
avp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yurt disindan server isterseniz bende temin edebilirim =)) Intel Celeron 1.8 GHz 512 RAM - 60 GB Hard Drive 1000 GB Monthly Transfer Win2003 Server 120$ aylik[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sen bu verdiğin sistemle 350 kişi lagsız oynar gibi bi söz söyleyip riske girermisin adam 350 kişinin lagsız oynayabileceği bir server aylık kirası 130dolar demiş senin dediğin sistemle bu mümkünmü?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 330 kişi trden baglanıp lagsız oynayabiliyosa trde sunucu kalmaz elalem zengin deil burda 512 baglantıya aylık 450-500milyon para zevkine vermiyo amerika pingleri ne alemde bakın da bi sunucunun ip sini sorun pingleyin bakın 150 den düşükse eh yüksekse sakat o iş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ttnet yurdtışı bağlantısını düzelttiğinden beri pingleri 40-50 arası fena diil :)[signature][hline]Plus Lucas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yani bence en fazla lagsız kaldıracağı 150'dir.150'den sonra adsl'ler kasmaya başlar :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pingler yurt dısı nereye 40-50 arası ip verir misin test edicem?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Lucas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sanmam 40-50 arası biyer olsun.öyle olsa ülkemizde host şirketi kalmaz.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yurtdışı bağlantı ile 350 kişi lagsız değil 50kişi laglı oynar. Joker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xcrack, 11 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Yurtdışı bağlantı ile 350 kişi lagsız değil 50kişi laglı oynar. o kdr emin olma :)[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Albert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Iyide millet neden aylik 350-500 milyon tl arasi para veriyor yurt icindeki hosting firmalarina o zaman? Herkes yurt di$indan baglanti alsin? TTnet sagolsun, Internet'i ve diger hizmetleri hem pahali kullandirttiriyor hemde yurt di$indan bu tur hosting firmalariyla cali$ilmasini engelliyorlar. Her$ey Turkiye'de daha fazla internet kullanilmasi icin yanli$ anlamayin :)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: FakeAccount, 11 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 11 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Yurtdışı bağlantı ile 350 kişi lagsız değil 50kişi laglı oynar. o kdr emin olma :) O kadar eminim. Çünkü Bi ara Developerlık yaptığım bir shardda yurtdışı 100.0mbit bağlantısı vardı ancak 60 kişi varken lag olurdu. BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 tam dediğim gibi tahmin ettiğim konu üzerinde bir soru işareti olacak dedim ki o konunda altını özellikle çizdim. Bu konuda anlaşma sağladığım hosting firmasının datacenter larında 12 terabith uplink hizmeti verilmekte. Bu anlaşma içeriğinde ben her bağlantı için 100 mbith uplink desteği istedim ve olumlu yanıt verdiler. Bu sayede sizlere bu şekilde hizmet sağlayabileceğimizi düşündük. Dediğim gibi defalarca test edildi. Eğer zaten hoşnut kalmazsanız ödeme yapmazsınız (bu demek değildir ki her siparişi değerlendirip sunucuyu kurucaz kendimize göre bizim de izleyeceğimiz yollarımız olacaktır tabii ki) ama anlaşmalara göre de maalesef bir daha iş konusunda anlaştığımız şahıs için bir birlikte bulunamayız. Çoğu yurt dışı dedicated hizmeti veren şirketler 1/10 mbith uplink desteği verir bu yüzden çıkışların bizden kaynaklandığını yurt dışı anlı veri alış-verişinde sorun yaşandığını görürsünüz fakat bu uplink desteğinin özel olarak sunulması gerçekten farkı anlıycağınız bir hizmeti ortaya koyacaktır. Sipariş e göre makine aldığımız için şu anda bir ip veremiyorum fakat ilk sipariş olması halinde burada açılan sunucunun ip sini vereceğim paket alış-verişlerinin kaç ms le döndüğünü gözle görülür bir farkla anlarsınız. Kolay Gelsin.[signature][hline] Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Boş... Spector Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Lol :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xcrack, 11 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: O kadar eminim. Çünkü Bi ara Developerlık yaptığım bir shardda yurtdışı 100.0mbit bağlantısı vardı ancak 60 kişi varken lag olurdu. Hangi shard'dı sorması ayıp? Lag sadece bağlantıdan olmaz,makinedeki ram'den de olur,işlemcidende olur. Ozamanki yurtdışı çıkışlarındanda olur,herşeyden olabilir. Aynı şeyi bende sana söyleyim,O kadar emin olma.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Laflarım yanlış anlaşılmasın. Hiç bir şekilde bağlantıya uplinklere veyahut alt yapı eksikliği benzeri şeyleri kötüleyici birşey söylemiyorum. Ancak Türkiye'nin malum durumu bu şekilde devam ederse terabit , mbit gibi hızlar pek fayda etmiyor . Kendim de 100.0mbit yurtdışı bağlantısı olan bir serverda çalıştığım için biliyorum neyin ne olduğunu. Fiyatları çok elverişli olduğundan yeni server açacak kişiler kullandığı için pek sağlam olamıyor serverları. Dengesiz bir performans grafiği olduğu için kimi zaman 100 kişi lagsız çoğu zaman 50 kişi laglı gibi durumlar kullanıcıları ve kiracıları zor durumda bırakıyor. Türkiye içerisinde 300 , 500 milyon arası oynayan fiyatlar ile lagsız ve düşük ms li hostingler tercih edilirken , fiyatları uygun olmasına rağmen kalıcılık düşünen kişilerin pek tercihi olmuyor. Bu nedenle ; vaziyet bu iken yurtiçi bağlantı... Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Korax, 11 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Hangi shard'dı sorması ayıp? Lag sadece bağlantıdan olmaz,makinedeki ram'den de olur,işlemcidende olur. Ozamanki yurtdışı çıkışlarındanda olur,herşeyden olabilir. Aynı şeyi bende sana söyleyim,O kadar emin olma. İsim verip kimseyi zan altında bırakmak ya da rencide etmek istemiyorum ancak seni şu şekilde tatmin edebilirim ; 1tb ram p4 2.6 işlemci 2003 win işletim vsvs. Anlıyacağın yeterli idi ancak yurtdışı bağlantı dediğim gibi dengesiz bir performansa sahip olduğu için belli olmuyor ama genelde kötü... Tekrar söylüyorum ; o kadar eminim :) BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben bu garantiyi bu hizmeti veriyorum arkadaşlar benim bir iddiam var ben hizmetimin sadece kalitesine bakarım müşteri beğenmezde gerçekten gözle görülür bir şekilde iddia ettiğim hizmeti veremezsem hiç bir şekilde inat etmem parasını geri öderim ya da isteğine bağlı olarak herahngi bie şekilde çözüm bulana kadar en azından türkiyeye taşırım sunucusunu ama ben son derece iddialıyım gerçekten 3 aylık bir proje emeği verdim buna bütün görüşmeler dahil olmak üzere. Dediğim gibi son derece iddialıyım denemek isteyen buyursun. Kolay Gelsin.[signature][hline] Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xcrack, 11 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: 1tb ram Fazla uçmuşsun gibi. TB? Herşey yurtdışı çıkışlara bakıyor en başta.Bundan sonrası zaten yalan.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu arada hemen makine özelliklerini veriyim bir arkadaşımız bahsetmiş bir nevi onunda aklındaki soru işaretini kaldırayım: Celeron ya da p4 (ne verilirse :) 2.4 Ghz Asus V800 Mainboard 2 * 512 DDR 400 Mhz Ram 80 GB ATA HD (Bunun 15 gb bölümü ultima online host müşterisine ayrılacak şekilde işletim sistemi kurulur)[signature][hline] Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Zaten bizler sorunun sizin verebileceğiniz hizmette değil de uluslar arası veri transferi hızının düşüklüğüdür daha açık bir dil ile anlatmak gerekirse Amerika'daki bağlantı hızının ne kadar yüksek olursa olsun Türkiye'deki bir cpu ile veri transferine girdiği anda bu hızın bir etkisi olmamasıdır. Tabi ki siz gerekirse makineyi Türkiye'ye getiririm gibi garantiler veriyorsanız o zaman sorun yok. Biraz daha bilgi verirseniz tabi ilgilenen arkadaşlar açısından. Örneğin koşullar nedir , para alış-verişi ne şekilde olucaktır , yüzyüze görüşme imkanı var mıdır , anlaşma ya da benzer birşey imzalanacak mıdır , resmiyet var mıdır gibi... Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/659220-ultima-online-host/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Ultima Online Host × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yani bence en fazla lagsız kaldıracağı 150'dir.150'den sonra adsl'ler kasmaya başlar :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pingler yurt dısı nereye 40-50 arası ip verir misin test edicem?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sanmam 40-50 arası biyer olsun.öyle olsa ülkemizde host şirketi kalmaz.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yurtdışı bağlantı ile 350 kişi lagsız değil 50kişi laglı oynar.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xcrack, 11 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Yurtdışı bağlantı ile 350 kişi lagsız değil 50kişi laglı oynar. o kdr emin olma :)[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b]
Albert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Iyide millet neden aylik 350-500 milyon tl arasi para veriyor yurt icindeki hosting firmalarina o zaman? Herkes yurt di$indan baglanti alsin? TTnet sagolsun, Internet'i ve diger hizmetleri hem pahali kullandirttiriyor hemde yurt di$indan bu tur hosting firmalariyla cali$ilmasini engelliyorlar. Her$ey Turkiye'de daha fazla internet kullanilmasi icin yanli$ anlamayin :)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: FakeAccount, 11 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 11 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Yurtdışı bağlantı ile 350 kişi lagsız değil 50kişi laglı oynar. o kdr emin olma :) O kadar eminim. Çünkü Bi ara Developerlık yaptığım bir shardda yurtdışı 100.0mbit bağlantısı vardı ancak 60 kişi varken lag olurdu.
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 tam dediğim gibi tahmin ettiğim konu üzerinde bir soru işareti olacak dedim ki o konunda altını özellikle çizdim. Bu konuda anlaşma sağladığım hosting firmasının datacenter larında 12 terabith uplink hizmeti verilmekte. Bu anlaşma içeriğinde ben her bağlantı için 100 mbith uplink desteği istedim ve olumlu yanıt verdiler. Bu sayede sizlere bu şekilde hizmet sağlayabileceğimizi düşündük. Dediğim gibi defalarca test edildi. Eğer zaten hoşnut kalmazsanız ödeme yapmazsınız (bu demek değildir ki her siparişi değerlendirip sunucuyu kurucaz kendimize göre bizim de izleyeceğimiz yollarımız olacaktır tabii ki) ama anlaşmalara göre de maalesef bir daha iş konusunda anlaştığımız şahıs için bir birlikte bulunamayız. Çoğu yurt dışı dedicated hizmeti veren şirketler 1/10 mbith uplink desteği verir bu yüzden çıkışların bizden kaynaklandığını yurt dışı anlı veri alış-verişinde sorun yaşandığını görürsünüz fakat bu uplink desteğinin özel olarak sunulması gerçekten farkı anlıycağınız bir hizmeti ortaya koyacaktır. Sipariş e göre makine aldığımız için şu anda bir ip veremiyorum fakat ilk sipariş olması halinde burada açılan sunucunun ip sini vereceğim paket alış-verişlerinin kaç ms le döndüğünü gözle görülür bir farkla anlarsınız. Kolay Gelsin.[signature][hline]
Spector Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Lol :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xcrack, 11 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: O kadar eminim. Çünkü Bi ara Developerlık yaptığım bir shardda yurtdışı 100.0mbit bağlantısı vardı ancak 60 kişi varken lag olurdu. Hangi shard'dı sorması ayıp? Lag sadece bağlantıdan olmaz,makinedeki ram'den de olur,işlemcidende olur. Ozamanki yurtdışı çıkışlarındanda olur,herşeyden olabilir. Aynı şeyi bende sana söyleyim,O kadar emin olma.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Laflarım yanlış anlaşılmasın. Hiç bir şekilde bağlantıya uplinklere veyahut alt yapı eksikliği benzeri şeyleri kötüleyici birşey söylemiyorum. Ancak Türkiye'nin malum durumu bu şekilde devam ederse terabit , mbit gibi hızlar pek fayda etmiyor . Kendim de 100.0mbit yurtdışı bağlantısı olan bir serverda çalıştığım için biliyorum neyin ne olduğunu. Fiyatları çok elverişli olduğundan yeni server açacak kişiler kullandığı için pek sağlam olamıyor serverları. Dengesiz bir performans grafiği olduğu için kimi zaman 100 kişi lagsız çoğu zaman 50 kişi laglı gibi durumlar kullanıcıları ve kiracıları zor durumda bırakıyor. Türkiye içerisinde 300 , 500 milyon arası oynayan fiyatlar ile lagsız ve düşük ms li hostingler tercih edilirken , fiyatları uygun olmasına rağmen kalıcılık düşünen kişilerin pek tercihi olmuyor. Bu nedenle ; vaziyet bu iken yurtiçi bağlantı...
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Korax, 11 Kasım 2004 23:30 tarihinde demiş ki: Hangi shard'dı sorması ayıp? Lag sadece bağlantıdan olmaz,makinedeki ram'den de olur,işlemcidende olur. Ozamanki yurtdışı çıkışlarındanda olur,herşeyden olabilir. Aynı şeyi bende sana söyleyim,O kadar emin olma. İsim verip kimseyi zan altında bırakmak ya da rencide etmek istemiyorum ancak seni şu şekilde tatmin edebilirim ; 1tb ram p4 2.6 işlemci 2003 win işletim vsvs. Anlıyacağın yeterli idi ancak yurtdışı bağlantı dediğim gibi dengesiz bir performansa sahip olduğu için belli olmuyor ama genelde kötü... Tekrar söylüyorum ; o kadar eminim :)
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben bu garantiyi bu hizmeti veriyorum arkadaşlar benim bir iddiam var ben hizmetimin sadece kalitesine bakarım müşteri beğenmezde gerçekten gözle görülür bir şekilde iddia ettiğim hizmeti veremezsem hiç bir şekilde inat etmem parasını geri öderim ya da isteğine bağlı olarak herahngi bie şekilde çözüm bulana kadar en azından türkiyeye taşırım sunucusunu ama ben son derece iddialıyım gerçekten 3 aylık bir proje emeği verdim buna bütün görüşmeler dahil olmak üzere. Dediğim gibi son derece iddialıyım denemek isteyen buyursun. Kolay Gelsin.[signature][hline]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Xcrack, 11 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: 1tb ram Fazla uçmuşsun gibi. TB? Herşey yurtdışı çıkışlara bakıyor en başta.Bundan sonrası zaten yalan.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Diğer Hosting hizmetleri
BlazeS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu arada hemen makine özelliklerini veriyim bir arkadaşımız bahsetmiş bir nevi onunda aklındaki soru işaretini kaldırayım: Celeron ya da p4 (ne verilirse :) 2.4 Ghz Asus V800 Mainboard 2 * 512 DDR 400 Mhz Ram 80 GB ATA HD (Bunun 15 gb bölümü ultima online host müşterisine ayrılacak şekilde işletim sistemi kurulur)[signature][hline]
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Zaten bizler sorunun sizin verebileceğiniz hizmette değil de uluslar arası veri transferi hızının düşüklüğüdür daha açık bir dil ile anlatmak gerekirse Amerika'daki bağlantı hızının ne kadar yüksek olursa olsun Türkiye'deki bir cpu ile veri transferine girdiği anda bu hızın bir etkisi olmamasıdır. Tabi ki siz gerekirse makineyi Türkiye'ye getiririm gibi garantiler veriyorsanız o zaman sorun yok. Biraz daha bilgi verirseniz tabi ilgilenen arkadaşlar açısından. Örneğin koşullar nedir , para alış-verişi ne şekilde olucaktır , yüzyüze görüşme imkanı var mıdır , anlaşma ya da benzer birşey imzalanacak mıdır , resmiyet var mıdır gibi...
Öne çıkan mesajlar