Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scout ML Ability ne olmalı?

ufaqliq

Öne çıkan mesajlar

Scoutlar Sojourner mı yoksa Spymaster mı olmalı? Birde ben visiofsages'den biraz spymaster nedir ne değildie okudum ama pek bişi anlamadım. Sojourner'in tum özelliklerini anlamadım ama spymaster pek açıklayıcı olmamış. Hatta orda özellikleri yazan adam bile bazılarının ne oldugundan emin değil.

[Bu mesaj ufaqliq tarafından 30 Ekim 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben scout oynamiyorum ama her denk geldigim scoutun oynayisindan alisik oldugum seyi anlatmaya calisayim:

slam styleye sahip olabildiginiz icin,sojourner alman senin icin solo/duo da cok avantajli olur,$oyle:
scoutun esas dmg si bow ile oldugu icin(ranger ve hunterde boyle degil) shield style ile stun edip 1-2 arrow daha atabilirsin adam stun oldugunda,daha sonra stun duzeldiginde geri Forceful Zephyr(ML8 Sojourner) atip yine arrowlarinla gelen adami oklayabilirsin.ayrica,ML9 phaseshift herhangi bir castere karsi inanilmaz derecede ise yariyor(hib casterleri bilmiyorum,diger realmler baseline stun oldugu icin agliyor nedense).Phaseshift+slam+FZ ile yine ayni sekilde indirebilirsin.

Battlemastere gelince,butun styleler bir yana,bodyguard(ML8) inanilmaz ise yariyor kucuk captaki bi melee grubu indirirken,$oyle:Sen yaninda duo veya trio(yada zerg,alblar pek tek basina gezemiyor excde) yaparken diger scout arkadasina bodyguard atip onu melee saldirilara karsi immune edebilirsin,o esnada da diger scout cevredekileri oklar.Grapple de ayni sekilde,fakat bu sefer sen saldiramazsin,karsi taraftakide saldiramaz.[signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur)

[Bu mesaj Leathas tarafından 30 Ekim 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana biri Forceful Zephyr ve shield trap gibi 2 tane stun etkisi yapan ability varken neden hala 42 shieldda direttiginizi aciklayabilirmi?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 30 Ekim 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
Ya bana biri Forceful Zephyr ve shield trap gibi 2 tane stun etkisi yapan ability varken neden hala 42 shieldda direttiginizi aciklayabilirmi?

slam= 9 saniye zaman 3 ok demek... ama grapple sadece kachmak ichin, disarm oluosun...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 30 Ekim 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 30 Ekim 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
Ya bana biri Forceful Zephyr ve shield trap gibi 2 tane stun etkisi yapan ability varken neden hala 42 shieldda direttiginizi aciklayabilirmi?

slam= 9 saniye zaman 3 ok demek... ama grapple sadece kachmak ichin, disarm oluosun...

Purge u unutmayinda.. Herkeste var artik nerdeyse..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

YA UNUTUN ARTİK SU; 50 LB, 42 SHIELD,17 TRUST/SLAM SPECINI ARTIK
50 LB
44 TRUST/SLASH
13 SHIELD
scout için doğru ml sojuner'dir...[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

Stealtherlardan pek anlamam ama sojournerdaki phase shift, 10s bütün dmglara immunity ve istediğiniz zaman bind point e port olma abilityleri de hiç fena değil

Ben olsam hangi realm/class olduğu fark etmez, soj olabilen bütün classlara soj alırdım.[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 31 Ekim 2004 03:58 tarihinde demiş ki:
9sn de 9 ok anca rapid fire ile atilir
oda normal attigin 3 okla ayni dmg i verir yani :)

yok abi keen rangerlar almis eline fools bow, nerdeyse saniyede 2 tane atiyolar yahu. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe

[Bu mesaj thanatos tarafından 02 Kasım 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

42 shield hala en iyi spec scoutlar için.

FZ ve slam i olan scoutlar çok çok zor dövülüyo.

FZ zaten herkesi uçurmak için değil. slam vurursun, purge ederse uçurursun. ya da purge etmez ama öldüremezsin okla ip atar uçurursun.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 02 Kasım 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
42 shield hala en iyi spec scoutlar için.

FZ ve slam i olan scoutlar çok çok zor dövülüyo.

FZ zaten herkesi uçurmak için değil. slam vurursun, purge ederse uçurursun. ya da purge etmez ama öldüremezsin okla ip atar uçurursun.

Ben katilmiyorum buna hepsini denedim. Shield a 42 verinde silah skilline verecek puan kalmiyor adam gibi. FZ purge edilebiliyormu? Benim zamanlarda edilemiyordu?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

Seker gibi iste. Shield trap atarsin purge ederse FZ atarsin. Slam gereksiz bence, o kadar puani shielda vermek yani.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

shield trap:Throws shield at target, rooting them in place for 10 seconds (undiminished by resists). Scout cannot attack for 15 seconds afterwards.

stun nereee bu nere[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 03 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
shield trap:Throws shield at target, rooting them in place for 10 seconds (undiminished by resists). Scout cannot attack for 15 seconds afterwards.

stun nereee bu nere

Olsun 99% speed decrease amac kacmak degilmi sonucta? Oyuncularin 90% inn stun'a atacak bi purge u vardir artik herhalde.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

Nerf Zephyr[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)
Beluga - Reaver (Kay - Retired)
Sianure - Warrior (Galahad - Retired)
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Gariban - Skald ( Mordred - Active )
Sosyal ağlarda paylaş

yok amaç kaçmak değil. amaç mümkün olduğunca 50 bow unu kullanmak bana göre.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 04 Kasım 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
yok amaç kaçmak değil. amaç mümkün olduğunca 50 bow unu kullanmak bana göre.

Zaten range i tutturursan 50 bowla pek yanina gelecek adam yok(Shield userlar haric). NF de cok zulalanacak yerler var scout icin. Gelince meleeylede isini bitirirsin. En azindan benim dusuncem bu. Seninkinede sonuna kadar saygim var. Ama ben hepsini denedim biliyorsunuz kac respec stone gitti. Bana gore en eglencelisi ve saglami high melee li olan secenek.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

Abi yok ne denirse densin benim kafam basmiycak zephyr i, soyle yapsinlar anlarim, zephyr yapan sadece attack edebilsin.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired)
Beluga - Reaver (Kay - Retired)
Sianure - Warrior (Galahad - Retired)
Mothman - Buffbot (Kay - Sold )
Necroll - Necromancer (Kay - Sold)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold)
Gariban - Skald ( Mordred - Active )
Sosyal ağlarda paylaş

scout nerede yakinina geldigi adami indiriyor?ranger celtic dual sayesinde :

theortin hits you for 150!(purp style)
you hit theortin with asp's bite for 280 with your spear
you hit theortin with your dagger for 130
bu bile benim gimp rangerimin damage output u,bi hunterin her swingde 450 dmg vurdugunu varsayarsak pek bi sansiniz yok farkindaysaniz.Hele hele esas tanklari hic saymiyorum(BM indirebilen scout gormedim henuz meleede,anca FZ vs gibi ler kullanip bowla bitirebilir karsi tarafin isini diye dusunuyorum).

neyse,scout un meleeden ziyade bow ile isi oldugu icin 42 shield spec almak cok can yakiyor diye dusunuyorum,en azindan karsima gelenlerin hepsi bu sekilde benim canimi yakiyorlar :)[signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

Kay'da oynarken bircik hunterla melee ye girdim. Shield specim 23+17ydi. Asiri sekilde block ediyordum. Her 3 darbeden 1ini yiyordum diyebilirim. Tabi o arada ben 100 er den 300 damage veriyorsam onlar denk getirdiklerinde 400 vuruyordu :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...