Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IBM Mülakatı

nameless

Öne çıkan mesajlar

di said:

Yanlis hatirlamiyorsam senior unix/linux sys-admin maasi 3K idi 1,5 sene kadar once. Ayni donemde ayni is kolu icin bana yapilan tekliflerden biri 4-4,5K civarindaydi. Net miktar tabi bunlarin hepsi.

Ha tabi ben eseklik ettim gitmedim, yerime baskasini gonderdim o ayri. sdf

Bu ne ayip, acindan olecek cocuklar. Sakasi bir yana piyasanin alti.
Sosyal ağlarda paylaş

IBM'in calisma kosullarini bilmeyenler icin "vaay IBM, adi var lan" olayi gecerli olabilir de benim gozumde IBM Turkiye baya tirt bi yer.

Hani memur misali calismak isteyen icin super de gercekten bir seyler yaratmak isteyen, kendini ve icinde bulundugu ortami gelistirmek isteyen adam icin degil zira buyuk sirket olunca super gereksiz burokrasi zinciri isin icine giriyor, is mis yapamiyorsun.

Sana ne katiyorsa topla, ondan sonra da durucam diye kasma.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Yanlis hatirlamiyorsam senior unix/linux sys-admin maasi 3K idi 1,5 sene kadar once. Ayni donemde ayni is kolu icin bana yapilan tekliflerden biri 4-4,5K civarindaydi. Net miktar tabi bunlarin hepsi.

Ha tabi ben eseklik ettim gitmedim, yerime baskasini gonderdim o ayri. sdf

3-4 k senior maas verilmez ibmde
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/RCTCz.jpg

Usta oyle giris olmaz. IBM Turkiye beni beklemesin, ben de gitmeyeyim, mutlu mesut oluruz ikimiz de.

Yakin bir arkadasimin bana anlattigi deneyimlerini kendi bildiklerimle birlestirip aktariyorum, fazlasini yaptigim yok. Haliyle varsa yanlis bisey itirazini yaptiktan sonra dogrusunu yaz ki bir amaci olsun.

Diger turlu satasip kacacaksan aha su yukardaki karikatur gelsin sana.
Sosyal ağlarda paylaş

nameless said:

direkt IBM ile görüşmem. en mezarcı firma olduklarını biliyorum ama şimdiki maaşımdan fazla vermelerini beklerim yine de. neden çalışmak istediğimi sorduklarında da verebileceğim cevap var allah'a şükür asdgdfs

cevabı merak ediyorum

görüşme bitsin de duyalım yahu

5.5k TL'mi $ mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

bildiğin portal abi. modül geliştiriyosun ona. kullandığın şey gene c#. ben de anlamıyorum neden sharepoint developer diye bi kavram çıkardıklarını. belki benim de bilmediğim şeyleri vardır.

abi dili kullanmak başlı başına bir olay değil. önemli olan platforma da hakim olmak. kullandığın dil c# diye hem çok iyi kurumsal altyapı geliştirip, hem çok iyi web developer olmak zorunda değilsin misal.. hem silverlight'ta coşarım, hem çok iyi xna tabanlı oyun yaparım da diyemezsin. tabii diyebilirsin de, kendini ne kadar geliştirdiğine bakar ama şart değil. oysa hepsi c# ile..

söylenecek çok şey var ama sade bir dille söylenmişleri de var;
http://sharepoint.stackexchange.com/questions/22435/from-net-developer-to-sharepoint-developer-can-it-happen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...