Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 di said: Yanlis hatirlamiyorsam senior unix/linux sys-admin maasi 3K idi 1,5 sene kadar once. Ayni donemde ayni is kolu icin bana yapilan tekliflerden biri 4-4,5K civarindaydi. Net miktar tabi bunlarin hepsi. Ha tabi ben eseklik ettim gitmedim, yerime baskasini gonderdim o ayri. sdf Bu ne ayip, acindan olecek cocuklar. Sakasi bir yana piyasanin alti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 daha görüşmeyi bile yapmadım ama sırf prestiji için girerim. bu kafadayım şu anda. para mutluluk getirmiyormuş onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 IBM'in calisma kosullarini bilmeyenler icin "vaay IBM, adi var lan" olayi gecerli olabilir de benim gozumde IBM Turkiye baya tirt bi yer. Hani memur misali calismak isteyen icin super de gercekten bir seyler yaratmak isteyen, kendini ve icinde bulundugu ortami gelistirmek isteyen adam icin degil zira buyuk sirket olunca super gereksiz burokrasi zinciri isin icine giriyor, is mis yapamiyorsun. Sana ne katiyorsa topla, ondan sonra da durucam diye kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahaha hocam bu kadar olmaz.IBM de senı beklıyordu.: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 di said: Yanlis hatirlamiyorsam senior unix/linux sys-admin maasi 3K idi 1,5 sene kadar once. Ayni donemde ayni is kolu icin bana yapilan tekliflerden biri 4-4,5K civarindaydi. Net miktar tabi bunlarin hepsi. Ha tabi ben eseklik ettim gitmedim, yerime baskasini gonderdim o ayri. sdf 3-4 k senior maas verilmez ibmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://i.imgur.com/RCTCz.jpg Usta oyle giris olmaz. IBM Turkiye beni beklemesin, ben de gitmeyeyim, mutlu mesut oluruz ikimiz de. Yakin bir arkadasimin bana anlattigi deneyimlerini kendi bildiklerimle birlestirip aktariyorum, fazlasini yaptigim yok. Haliyle varsa yanlis bisey itirazini yaptiktan sonra dogrusunu yaz ki bir amaci olsun. Diger turlu satasip kacacaksan aha su yukardaki karikatur gelsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 selam ben ibm'in sahibi tavuk. 1000 tl + akbile çalıştırıyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ha bi de malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bana bilgi konusunda bir şeyler katan tek şirket microsoft oldu. 9 aralıkta da mülakatları var ama nedense ibm daha heyecanlandırıyor beni. bürokrasi sıkıntı yaratsa da isim çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Kaç verio şimdi ? Bir türk sitesi vardı, kim kime ne verio die, neydi o^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 glassdoorun cakmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yeni mezun yazilimci/ sys muh maasi kurumsal firmlarada(Ibm kadar taninmis olmayanlarda) 2k civari Ankarada.Ibm de senior adam 3k aliyorsa cok komikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 GEd said: Kaç verio şimdi ? Bir türk sitesi vardı, kim kime ne verio die, neydi o^^ iskolig o. http://iskolig.com/salary/overview/03060000010/ hatta şöyle bişiy de yapayım: http://i.imgur.com/D6cgt.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 herşey maaşla ölçülseydi ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 şu anda 5,5k alıyorum zaten ama ibm kimliği ve çalışmış olmak daha farklı diye düşünüyorum. umarım olur, pazartesi hemen istifamı basar gün sayarım asdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Nerden anliyosun 5.5k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 nameless said: direkt IBM ile görüşmem. en mezarcı firma olduklarını biliyorum ama şimdiki maaşımdan fazla vermelerini beklerim yine de. neden çalışmak istediğimi sorduklarında da verebileceğim cevap var allah'a şükür asdgdfs cevabı merak ediyorum görüşme bitsin de duyalım yahu 5.5k TL'mi $ mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 5,5k tl ya asjkdf sharepoint developer olarak alıyorum. düz .net developerlar max. 3-4k alıyor şirkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bu sharepoint bi tane program degil mi ya ekran paylastiran fln sdk'si mi var da developerlik yapiyorsun ya da baska bir sharepoint bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bildiğin portal abi. modül geliştiriyosun ona. kullandığın şey gene c#. ben de anlamıyorum neden sharepoint developer diye bi kavram çıkardıklarını. belki benim de bilmediğim şeyleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Düz portal abi, bir olayı yok. Bizim şirkettede iyi alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 basitçe birlikte çalışma platformu diyeyim. microsoft teknolojileriyle de entegre çalışıyor. bir olayı yok kısmına girmiyorum; nice cengaverler can verdi sharepoint yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Oce4n said: bildiğin portal abi. modül geliştiriyosun ona. kullandığın şey gene c#. ben de anlamıyorum neden sharepoint developer diye bi kavram çıkardıklarını. belki benim de bilmediğim şeyleri vardır. abi dili kullanmak başlı başına bir olay değil. önemli olan platforma da hakim olmak. kullandığın dil c# diye hem çok iyi kurumsal altyapı geliştirip, hem çok iyi web developer olmak zorunda değilsin misal.. hem silverlight'ta coşarım, hem çok iyi xna tabanlı oyun yaparım da diyemezsin. tabii diyebilirsin de, kendini ne kadar geliştirdiğine bakar ama şart değil. oysa hepsi c# ile.. söylenecek çok şey var ama sade bir dille söylenmişleri de var; http://sharepoint.stackexchange.com/questions/22435/from-net-developer-to-sharepoint-developer-can-it-happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 www.firmafaresi.com Kimin hangi firmada ne kadar aldığını/firmanın avantaj ve dezavantajlarını bulabileceğiniz site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sıte patlamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar