nameless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 selam gencolar, ibm türkiye ile, danışmanlık bölümü için, haftaya görüşmem olacak. google'da da araştırma yapıyorum neler sorarlar vs. diye. bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ibm'in açılımını bilmen yeter , ztn bilemessen direk reject oluyorsun SDFSDFSDF International Business Machines Tribute to Aket-Atum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 birde tam olarak hangi pozisyona gidiyorsun gorusmeye IT Consultant ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kasayı yan yatır de onlar severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sharepoint danışmanı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 pek bir fikrim yok ozaman bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 IBM ona da mı başlamış? Sharepoint yazılımcısı olarak mı, yoksa server admin falan gibi bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yazılımcı olarak 5 yıl c# tecrübesi istiyor. nefret ediyorum sharepoint'ten ama olsun askdgjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Varsa o kadar c# tecrüben zaten pek bişey sormazlar. Danışmanlık kısmını sorgularlar biraz. Müşterinin yüzüne güler arkadan sokarım kazığı dersen sorun olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben sharepoint ile ilgili 1-2 video seyretmisim, beynim kaynamisti vesselam, tabi bunda anlatan hindu kadinin moler$ik ingilizce aksaninda etsinin buyuk oldugunu dusunuyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Xelee var patiden IBM de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aktiftablet said: Varsa o kadar c# tecrüben zaten pek bişey sormazlar. Danışmanlık kısmını sorgularlar biraz. Müşterinin yüzüne güler arkadan sokarım kazığı dersen sorun olmaz diye düşünüyorum. 3 sene tecrübem var. iki pozisyon vardı: biri "basic c# knowledge" jr pozisyonu, diğeri de senior. jr'ye başvurmak saçma olacağı için senior pozisyona başvurdum. 1 sene boyunca da sharepoint danışmanlığı yapmışlığım var, ms'nin 2 projesinde outsource çalıştım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Rahat ol o zaman parada anlaşmaya kalmış bence olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mortis said: Xelee var patiden IBM de çalışıyor. Reklam yapma birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konunun uplandığı iyi oldu, hatırlatalım. C#ı boşveri kuantum fiziğinden, akvaryumlardaki uzmanlığından falan bahset :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 IBM iidir de maaslari biraz sikinti, dusuk maas veriyorlar genelde. IK firmasiylami gorusmen direk IBM lemi.. neden IBM de calismak istiyorsun diye bir soruyu cagirdiklari tum arkadaslarima, karima ve bana sordular. ben calismak icin bir istegim yok, beni siz buldunuz dedim, tesekkur ettiler :D zaten butceleri uzerine konusmustuk cok kanimiz uyusmamisti lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 direkt IBM ile görüşmem. en mezarcı firma olduklarını biliyorum ama şimdiki maaşımdan fazla vermelerini beklerim yine de. neden çalışmak istediğimi sorduklarında da verebileceğim cevap var allah'a şükür asdgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ibm türkiye bi garip pazarlamacı ikcı ve muhasebecilerden ibaret bir topluluk. geriye kalanlar taşeronun taşeronunun taşeronu modunda koşturup duruyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi IBM nasi az maas veriyor yapmayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kaç lira verio ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Verdigi maasa az denmez ama ozel sektor maaslarina oranla az. Burokrasiden calisamiyorsun. Orada kafayi siyirip istifa eden sys-admin arkadasim var ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Rakam falan yok mu hiç. Türkiye piyasasını bilmiyorum ben. Şu tecrübeye şu maaş gibi bir yaklaşık sayılar yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Yanlis hatirlamiyorsam senior unix/linux sys-admin maasi 3K idi 1,5 sene kadar once. Ayni donemde ayni is kolu icin bana yapilan tekliflerden biri 4-4,5K civarindaydi. Net miktar tabi bunlarin hepsi. Ha tabi ben eseklik ettim gitmedim, yerime baskasini gonderdim o ayri. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ibm'in maaşları iyidir ve türkiyedeki şirketinde dahi bayağa yazılımcı ve danışman bulundurur millet tam sallamış ama çalışma koşulları sıkıntılı diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar