Microp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kim 500 bin ister yapmaya calisiyorum. sorulari database'ten alicam. fakat sorulari gelmesi gereken alana sigdirabilmek icin veya alani doldurabilmek icin nasil birsey kullanabilirim? kodla yapilabilecek olursa ornek verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ss atsana normal label felan mi koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 onceden richtextbox koymustum ama yazi boyutu hep sabit kaliyordu. su an kaldirdim. hicbisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sorulara min - max karakter belirlersen iyi olur aslında. çok orantısız olmamalı.. richTextBox1.SelectionFont = new Font("Tahoma", 12, FontStyle.Bold); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 peki yaziyi ortalama secenegimiz var mi? ayrica soru uzunlugunu kisitlamayi dusunuyorum. veya belli karakterden fazla olursa boyutunu kucultebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abiii.. aratıyor musun acaba internette hiç merak ettim? richTextBox1.SelectionAlignment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.whathaveyoutried.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 güzel yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bende okuyim bunu guzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar