Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 nerden bulcam yahu koçtaşta falan varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 herhangibir otomobil yetkili servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selam, Yapı market. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 saol paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 her yerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 motosiklet mağazalarında vardır, çünkü zincir temizlemek için de kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 MasterHapLo said: Sanayide araba tamircilerine git onlarda vardir. Würth un belli bir satis yeri yok bildigim kadariyla mumesiller araciligi ile satis yapiyor. varmış baya baya adamlar supermarket gibi açmışlar.. gittim aldım. aldıktan sonra gördüm bende burnumun dibindelermiş hiç görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Gidip yapıarketten felan alınca 10 tl, sanayide alınca 5 tl. Onu da eklemeden edemeycem. Ha bir de, çok şahane bir icat, heryere sıkabiliyorsunuz. Aspirin etkisi çalışan aksamlarda. Hem yağlama, hem pas giderici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Rotweiler said: Gidip yapıarketten felan alınca 10 tl, sanayide alınca 5 tl. Onu da eklemeden edemeycem. Ha bir de, çok şahane bir icat, heryere sıkabiliyorsunuz. Aspirin etkisi çalışan aksamlarda. Hem yağlama, hem pas giderici. yaglama da würth sivi gres daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 balata sprayiyle temizlik yapilir sadece. pas giderme ve yaglama icin kullaniyorsaniz hata yapiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ben neredeyse yemeğe bile wd40 sıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 KHaRoN said: balata sprayiyle temizlik yapilir sadece. pas giderme ve yaglama icin kullaniyorsaniz hata yapiyorsunuz. cpt obv. bitmiş haklı olarak =)) wd40 dan bahsedecekken würth balata spreyi olduğunu kavradım. Sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Selam, Küçükyalı ve İmes'de yerleri var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 şaka yapmıyorum 5 litrelik bidondan var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar