Abyss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Panda Bear, Zergling, Mini-Diablo :) http://www.worldofwarcraft.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Blizzin bu panda aşkı nedir special pet olarak panda seçerler w3de bonus hero olarak verirler[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 dünya doğal yaşamı koruma topluluğyla bir bağlantı var adamalarda bir nevi destek :P[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sanırım pandayı uzak doğulu oyuncuları çekmek için kullanıyorlar. zira onlar pandayı pek sever malum. genede ben fazlasıyla mini diablo ile karşılaşıcağımızı düşünüyorum. ben hangisini seçsem acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben olsam mini-diablo alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eheh hatta uber diablo istiorum ben mail atcam blizze =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben panda seçerim heralde =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mini diablo.. Normal alıcaktım ama ne yapsamki, çok karizma duruyor eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Blizzardın panda sevgisi tamamen asyalı oyuncuları çekmek içindir.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 adamlar tam ticaret ve para kazanma üstüneler ya.. proffesör olmuşlar artık. bakınız örnekler Panda Fileplanet pre order eu da pre order yapanlar son betaya oto katılacaklar vs vs :D çakallar sizi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Panda alırım artık bende :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ne işe yarıyo bunlar??[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 süs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 biraz daha çeşit olsaymış... her adımda aynı şeylerle karşılaşılcak birde ne alaka diablo zergling felan[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 stealth yaptıgında bunlarda stealth oluomu eheh yada backpacke fln koyabiliomuyuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: John_Silver, 11 Kasım 2004 20:28 tarihinde demiş ki: biraz daha çeşit olsaymış... her adımda aynı şeylerle karşılaşılcak birde ne alaka diablo zergling felan +1 bencede hatta petleri fln sahibi yaratsa böle ucubeler gezse ortada :)[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bence böyle birşey olmasaydı daha iyi olurdu.Her yerde diablo,panda ve zergling görmekten içimiz bayılıcak...Umarım kaldırırlar bunları yada ilk 1 ay için geçerli olur.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kalkmaz çünkü oyunda bu tip kuştu yılandı tarzı hayvanlar var.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 O kadar da müthiş bi olay değil, nie herkes süper bişeymiş gibi atlıyo ki? Gold bi tek yanındaki art book ve harita için alınır bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mini Diablo güzel olurdu ya :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben zaten hemen hemen sirf harita için aliyorum.Pet ve kitapçık yalan zaten.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 offical soundtrack , dvd ve harita için alıyorum bende.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben pet olarak omzuma papağan istiyorum bu 3 tanesinden birini omzuma almak kasar biraz[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben panda alacam[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Collectors Edition nerde satılıyor? Gameloaded'da yoktu ben baktığımda. EU için diyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar