Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Collecters Edition petleri açıklandı!

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Blizzin bu panda aşkı nedir special pet olarak panda seçerler w3de bonus hero olarak verirler[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
sanırım pandayı uzak doğulu oyuncuları çekmek için kullanıyorlar. zira onlar pandayı pek sever malum. genede ben fazlasıyla mini diablo ile karşılaşıcağımızı düşünüyorum. ben hangisini seçsem acaba?
Mesaj tarihi:
Blizzardın panda sevgisi tamamen asyalı oyuncuları çekmek içindir.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
adamlar tam ticaret ve para kazanma üstüneler ya.. proffesör olmuşlar artık. bakınız örnekler
Panda
Fileplanet
pre order eu da pre order yapanlar son betaya oto katılacaklar vs vs :D çakallar sizi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
biraz daha çeşit olsaymış...
her adımda aynı şeylerle karşılaşılcak
birde ne alaka diablo zergling felan[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
said:
John_Silver, 11 Kasım 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
biraz daha çeşit olsaymış...
her adımda aynı şeylerle karşılaşılcak
birde ne alaka diablo zergling felan
+1 bencede hatta petleri fln sahibi yaratsa böle ucubeler gezse ortada :)[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!!
Mesaj tarihi:
Bence böyle birşey olmasaydı daha iyi olurdu.Her yerde diablo,panda ve zergling görmekten içimiz bayılıcak...Umarım kaldırırlar bunları yada ilk 1 ay için geçerli olur.[signature][hline]Wake up time to die...
Mesaj tarihi:
O kadar da müthiş bi olay değil, nie herkes süper bişeymiş gibi atlıyo ki? Gold bi tek yanındaki art book ve harita için alınır bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
ben pet olarak omzuma papağan istiyorum bu 3 tanesinden birini omzuma almak kasar biraz[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
  • Yeni Oluştur...