Sirat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 8 senedir ttnet kullaniyorum su an 8mbit "sinirsiz(!)" tarifedeyim fakat AKK yuzunden 1 hafta sonra 3 mbit civarinda bi hiza iniyor bosu bosuna 79 tl mi ne de fatura oduyorum 3 mbit baglantiya. Interneti genelde wow / sc falan oynamak icin bide normal olarak 234023042 tane dizi / film DL icin kullaniyorz yani hem dl hizi onemli hem de ping. Aslinda ttnet AKK uygulayana kadar gayet memnumdum ben internetimden wow da aksamlari raid yaparken pingim 80-100 arasinda degisiyordu. Torrentden DL yaparken de download hizi genelde 850-880 KB civarinda degisiyordu. Baglantim benim hatirlayabildigim kadariyla 2008-2009 dan beri hic kopmadi gibi. telekom santralinin dibindeymisim o nedenden adsl yi aslinda hic sorun cekmeden kullanmaktaydim AKK ya kadar. Uydunete gecmeyi dusunuyorum (10 mbit sinirsiz)fakat emin degilim ping veya dl degerleri nasil olur.Semt falan fark edecektir: Istanbul/Icerenkoy deyim. Bu civarda kullananlar var mi? Aksam 7-8 den gece 00-01 e kadar ping / DL ne durumda? Kopma falan yasaniyor mu? Evde 2 (bazen 3) laptop 1 tane de pc var kablo tv de bagli. Sinyal gucu falan bunlara yeter mi acaba? Simdi uydunet i arasam her sey cok guzel bir milyar mbit bile destekler hic kopmaz pingin 1ms olur falan derler tam olarak nasil emin olabilirim bilemiyorm. help pls.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 pingde uydunet ezer.akk da yok.win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bolgende kullanan biri de iyi derse hemen al. Daha iyi. Bolge ozel olarak kotuyse kotu ama. 39TL'ye 3 Mbps aliyorum ben, agirlikli olarak 720p stream icin kullaniyorum. Sorun yok hic. Kesildigi oldu daha once ama bir gun onceden su saatte kesip bakim yapacagiz diye mesaj cekiyorlar, aniden olmuyor hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar