Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 inşallah 37 tane atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kavurma said: takım oturmuş görünüyor marsilya da o kadar kaliteli değil o yüzden aksilik olmazsa fener rahat alır abi. alex gittiğinden beri doğru düzgün izlemedim de fenerin rahat geçen maçları nadir oluyor biraz o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aykut takımı ileri doğru oynatırsa sorun yaşamaz FB ama aykut bu dk 70'de selçuk oyunda yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Liebe said: PZero said: kodrolar belli değilse maça selçuk şahinle başlaycak aykut büyük ihtimalle . hatta volkan bekir g.önül hasan alı mtopal m topuz selçuk şahin kuyt meyrelez sow buna yakın kadro (mevkileri salladım) handikapla mı başlıyoruz bir kişi eksik? yobo defansa yazmaya unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 FENERBAHCEMIZIN, Marsilya karşısındaki ilk 11i: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 sağda kuytun yerine mehmet topuz olsa çok sert bir orta dörtlü olurdu. ayrıca kuyttan daha teknik daha oyunkurucu adamdır mehmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mehmet topuz mu kuyt'tan daha teknik daha sert. dalga geçiyosun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abi pr0n bekirin sırıtmasından iğrenen bi tek ben miyim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 KIRMIZI LAN BU yandaki adam olmasa kırmızıymış ya HADİ LAN KOY ŞUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Emek hırsızı Sow sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ahahah herkez burak olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bekir niye siritti harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 mokoko said: mehmet topuz mu kuyt'tan daha teknik daha sert. dalga geçiyosun di mi ? evet daha teknik tabi hele kayserideki mehmet olaydu off son zamanda çok kaslaşmaktan inceciliği gitmiş biraz ama olsun. kuyt mücadeleci fırsatçı falan ama kalite pas ince çalım falan yok adamda tekniği zayıf. forvette kullanmak daha faydalı olur onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 marsille yener rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi neyse topuz'un kuyt'tan teknik, daha iyi çalım atan ve daha iyi pas verdiğini düşünen biriyle tartışmak istemiyorum cidden. uzatmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben gladbach macina bakiyorum. fener maci ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bereket adam beceriksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ortada gibi maç. bi onlar bi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bdw caner sen vurma abi not: 3lemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 klasik 1 puan için maça çıkıp 0 puanla geri gelecek fenerbahçe oyunu oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gladbach macida ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 malesef bana da puan alamıyacaz gibi geliyo. Bereket yobo-volkan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu adam nasıl kaleci olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu mandanda bu takıma fazla. 3 büyük ligte oynayacak adam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Göooooooollllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar