Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 barnacle said: abi trafikte saniyede 10 litre yakıyosun falan boşta uahsuhd. bi de altını sürtsen arabanın çok koyar ya cidden. sürtmek umrumda değil ya zaten çıksın, çıktıntan sonraki hali %90 şu şekilde olacak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Fistan said: aksine ben coook sabırlı bir insanım tam da üstüne basmışsın akvaryum hobim var 98 den beri ugrasiyorum, sen türkiyede modifiyede en iyi arabayı biz yapıyoruz diyorsan ben de tatlısu akvaryumunda ve tatlısu bitkileri yetistirme konusunda türkiyede sayılı kişilerdenim diyorum tam üstüne basmissin 2 avcılık hobimde var.hiç kıpırdamadan 3 saat pusu da oturdugum da olmustur. ben ilk mesajında altına yazdim neden böyle düşündüm bilmiyorum diye zaten. ama mesela akvaryum, ilk kurarken 10 gün falan cok vakit harcarsın sonra günlük 15-30 dk avcılık ise her zaman vakit bulamadigin bişey.yılda 10 günü geçmez günde 4-5 saatten. heralde senin pespese topicleri görünce yanlis bi algiya kapilmis olabilirim sabah kalk modifiye aksam yat modifiye biri bitince hemen digerine basla falan gibi ardi arkasi gelmeyen ugras, zaman harcama vs. O zaman senle daha detaylı görüşelim akvaryum istiyorum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 her zaman yardimci olurum tatlısu akvaryumu konusunda ama deniz akvaryumuna karsiyim. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 deniz akvaryumuna ben de karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ne farkı var deniz akvaryumunun yani ? o alabalık somon havuzları felan mı oluyor deniz akvaryumu yoksa başka bi olayı mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tuzlu oluyor deniz akvaryumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 konuyu pic etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ha bildiğimiz akvaryum yine yani, sadece balık cinsleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tuzlu su oluyor sanırım lol ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Onu fark ettimde karşıyım diyince birden aluriel'de dedim bilmediğpimiz bişey daha mı var neyse para temizler zaten konuyu alakasız mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yok lan ne anlarım ben akvaryumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 09.02.2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Selam, reampage said: Onu fark ettimde karşıyım diyince birden aluriel'de dedim bilmediğpimiz bişey daha mı var neyse para temizler zaten konuyu alakasız mesajları. Para forum gündelikçisi değil mi; biz dağıtalım ve dökelim, o gelsin temizlesin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Para forumun yetkili abisi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konumu dağıtmayın pls yetkili yetkisiz bakmam hepinizi banlarım lol :) Şu resimler tamamlansın tek bir konu açıp tek mesajda yayınlayacam hepsini ondan sonra bu konu silinebilir zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 11.02.2013 http://imgur.com/a/ALalL#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 başkan linkler sincap olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Theridone said: başkan linkler sincap olmuş Kanka gördüm direk albüm yapıp albüm linki paylaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ellerine sağlık, beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 neyi bekliyosun, sana mi vericek arabayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yok ben de ekran karti bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Veeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 traktöre anca sığar bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Rerore said: traktöre anca sığar bu ya :) Daha tam bitmedi turbo montajı turbo manifoldu yapılmadı :) hepsi bitsin tam bir şahaser olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ferrariyi geçer mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar