tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 son 1 haftadir her oyunda veya programda hayvan gibi fps problemi cekiyorum.ama kasma gibi degil.5-10 saniyede bir fps 10lara dusuyor, main menulerde bile pc ozellikleri: CPU Type: AMD Phenom II X6 1100T CPU Speed: 3.37 GHz System Memory:8GB Video Card Model: AMD Radeon HD 6970 Video Card Memory:2 GB Motherboard:Gigabyte GA-870A-UD3 2 kere format attim, driverlari degistirdim, hemen hemen herseyi yaptim ama hala ayni fazla isinmadan downclock etti kendini gpu diye dusundum ama full performans calisiyor gpu bu da isinma durumu program acikken cpu testi sonucu hard diski yeni degistirdim. icinden cikamiyorum bunun ya bi bilgisi veya tahmini olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 2 sey kaldi geriye ya motherboard cok isiniyo(bi bilgim yok performansa etkisi var mi yok mu diye) ya da ram sorunu var nasi anlayabilirim ki ram sorunu olup olmadigini?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hepsini incelemedim henuz; ram testi icin HCI memtest , %1000 coverage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 onu yapicam da 2 ddr 3 stick var bende birini soksem ve denesem programlarda lag var mi yok mu diye olur mu? faulty olani bulmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 cildiricam ya arka planda program da calismiyor anti virusu bile sildim cpu isinmiyor gpu isinmiyor ne olabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 benim geçen sene yaşadığım soruna çok benziyor senin sorunun PSU değişimi sonrası herşey düzelmişti 2 hafta baya uğraştırdı beni ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi içimi okumuşsun. aynı şeyi yaşıyorum. özellikle de dota2'de performans diplerde. ama bir fark var benim alet laptop. oynarken 60 fpsden arada 15'lere düşüyor. kafasına göre düzeliyor artıyor çıkıyor. her şeyi denedim nvidiadan yapmadığım ayar falan kalmadı. herşeyi en aşağı çeksem bile durum aynı. ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ha bu arada bayağı araştırdım ben bunu. büyük ihtimalle ısı sorunu ama anlamıyorum attığın değerlerden birşey. hatta olay: alet ısınıo, sonra serinlerken fps düşüyo falan. serinliyince hızlanıo sonra yine ısınıo. bazı adamlar laptopu temizlemiş düzelmiş falan. oyun açıkken benim alet 80'lerde hep bu arada. sanırım bi soğutucu olayına fln girsem çözücem bu meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 GreenPeace77 said: benim geçen sene yaşadığım soruna çok benziyor senin sorunun PSU değişimi sonrası herşey düzelmişti 2 hafta baya uğraştırdı beni ama :D hm benimki 650 W ama ustteki ssde 141 W falan yaziyo PSU mu bozuldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Black-ice said: ha bu arada bayağı araştırdım ben bunu. büyük ihtimalle ısı sorunu ama anlamıyorum attığın değerlerden birşey. hatta olay: alet ısınıo, sonra serinlerken fps düşüyo falan. serinliyince hızlanıo sonra yine ısınıo. bazı adamlar laptopu temizlemiş düzelmiş falan. hayir abi benimki isinmadan olamaz cunku 8 saat kullanmadigim pc'i aciyorum ve sorun ayni seninki lap top oldugu icin cok buyuk ihtimal isinmadan dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hmm olabilir ben de ilk kez baktım şuan 90 derecelere dayandı vga cpu fln. sanırım alet yanmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ayrica ustteki ssdeki olay su: cpu sicakligi(program calisirken)63 derece gpu sicakligi 48 derece bunlar gayet normal bence ama motherboard sicakligina bakarsan 71 derece gosteriyor ama ben bu pc'i bildim bileli motherboard ayni sicaklikta full screen programlar calisirken hdd sicakligi 30 derece falan.zaten hdd'i yeni degistirdim tek test etmedigim ram ve psu kaldi bilmiyorum nasil test edilir psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Black-ice said: hmm olabilir ben de ilk kez baktım şuan 90 derecelere dayandı vga cpu fln. sanırım alet yanmak üzere. kac senelik lap top? hemen servise ver temizlesinler arada bir kendi kendine kapaniyo mu? lap top fanlarinin oldugu yeri yere temas ettirme kitap veya sogutucunun ustune koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi valla yeni yurtdışındayım servis de yalan. soğutucu alim ben bi tane en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 yeni eski pek farketmiyo ya lap toplar cok dandik aletler benim eski lap top kac kere isinip isinip kapaniyodu.her defasinda servise gonderdim, 3-5 ay duzeldi sonra yine kapanmaya baslamisti 2-3 ayda les gibi oluyo ici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 az once tekrar actim pc'i 5 dakka sorunsuz calisti ve sonra hemen sapitmaya basladi elimdeki butun bulgular bunlar voltaj mi yetersiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar