SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 merkezine nasıl gidebilirim?hangi otobüse binmem gerekiyor.kadıköydeyim. istanbulun noobu olmakta zormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kadıköy sahilden 13 gidiyor Ataşehir'e. ama ordan geçer mi bilemiycim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yakinda orda calismaya basliycam. ( hayaller sundu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 orda çalışmak istiyorsan ayarlayabilirim copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 çalış bencede güzel ya sakin fln devlet kurumu değil gibi. 3tane çürük varmış dolgu yada kanal olabilir dedi dr. 2 hafta sonrasına gün verdiler 2 hafta daha acı çekicem. edit:metroyla gittim önünde indim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi ataşehir istanbulun en kabus mekanlarından biri ya napcan orda ultra lüks diye kakaladıkları vasat evlere 1.5k kira veriyorsun kadıköye gidiş min. 45 dakika. karşıya geçmek hayal zaten, hadi bi şekilde geçtin geri dönemiyorsun bu seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Kadro acmamis ki orasi zaten , sanirim hedef kartalda bi yer ama unuttum hastanenin adini. Oralar nasil? Bu arada atanmak cok zor gercekten o yuzden hayal yani , 27 aralikta ancak belli olur. Deno nasil sokacaksin atasehire? Basarabilirsen ne guzel de imkansiz otesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar