dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ginaly said: o kişisel zevke 30 köy doyar sdfsds abi para babası imajlı, "çamaşır makinasına çok para veririm ben! elentrinlkli ev aletlerim döysan olmazsa olmaz! hep brouun aliyorum" diyen cinali bile yetemeyince halkçı, vatandaşın yanında ayaklarına yatıyormuş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ahahah aynısını dicektim. ginaly bile böyle diyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o değil de başlık açan eleman. bana bi tesla alsana lan! al bak 4ay dilediğin gibi modifiye etmene de izin vericem. hevesini alırsın işte arabadan. sonra 2-3ayda bi gelip bi haftalığına kullanırım anca tr'ye geri dönene kadar. aralarda gene sen al hevesini işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 burası eşcinsel stayla forum bi de, paticik abi ismi yanlış gelmiş olma. turbofsi.com ya da e90.com deil. hakkaten beygirgücü.com un kurucusunun ne işi var burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi troll değilse gerçekten yazılım alanında ne yapıp bu derece para kazandığını inanılmaz merak ediyorum. türkiye'de hangi yazılım firması sahibini sls amg'leri, maserati'leri yan yana koyacak şekilde para kazandırabiliyor? yemeksepeti'nin sahibine para kasıyor diyorduk, anca bi tt alacak kadar para birikmiş. projeyi çok merak ettim özet olarak. edit: oha peak games mi yoksa? peak garage'dan çıkartayım dedim, salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Esh said: burası eşcinsel stayla forum bi de, paticik abi ismi yanlış gelmiş olma. turbofsi.com ya da e90.com deil. hakkaten beygirgücü.com un kurucusunun ne işi var burda? lol kendi forumumuzda var www.techturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 @roket ben de merak ettim ama tek bulabildiğim bi sürü domain + techturkey'nin sahibi ile drag yarışlarına katılmışlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sanal pos altyapısı kuruyorum demişti galiba ama o başka arkadaş da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Beyler niye araştırıyorsunuz sorsanız ben anlatıcam zaten. 2004 senesi mezunu bilgisayar mühendisiyim. Web yazılımla 98 yılından bu yana ilgilenmekteyim. Türkiyede PHP yi ilk kullanan insanlardan biriyim bir çok seminer vs verdim bu konuda herneyse. Yazılım firmam var bankalara sanalpos alt yapı sistemi kurduk visa ve mastercardın tavsiye ettiği bir firmam var. Ama sadece bu değil ayrıca Sağlık firmam var. Bitkisel ürün getiriyorum türkiyeye ve türkiyede markalaşmasını sağlıyorum. Örneğin: V-Pills besin takviyesi (penis büyütücü adında satıldı vs) Kırmızı biber hapı (Zayıflama ürünü olarak satıldı) Magna-RX (Penis büyütücü olarak satıldı) VS, VS İnşaat işi ile amatör olarak ilgileniyorum öncelik yok. Araba al sat yapiyorum. Alırım hevesim geçince satarım vs. Araç alımını nakit yaptığım için genelde futbolculardan falan çok araç alıyorum dışarıya saçacak çok paraları olduğunu düşündükleri için daha ucuza kolay kanıyorlar. Türkiyede bitkisel ürün çıkaracak vs tarzı firmaların tarım bakanlığı onayına yardımcı oluyorum. Vs vs uzar gider. Arkadaşlık sitelerim, alışveriş sitelerim (saat ağırlıklı) var. Markalaşmış bir çok internet sitesinde azda olsa ortaklığım var. Yani siz niye bu konuya takıldınız onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 saatler harbiden orjinal mi yahu? şimdi yurtdışından bitkisel ürün, kozmetik falan getirmeyi düşünürsek sana mı danışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 dasaaa said: saatler harbiden orjinal mi yahu? şimdi yurtdışından bitkisel ürün, kozmetik falan getirmeyi düşünürsek sana mı danışıyoruz? Yok danışmayacaksın dilersen kendin gidip tarım bakanlığı ile 1 sene akraba olacaksın dilersende bana gelip 7 günde analizini tamamlayıp 14. gün onay belgeni alacaksın. Bir takım aracı gibi düşün çünkü bu işi zamanında çok yaptığım için yasayı neler gerektiğini herşeyi biliyorum tanıdıklarda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ya neden sordum, büyük çapta bilmediğim bi proje çıkar öğrenmiş oluruz falan diye düşündüm. Meraktan yani. İyiymiş, bir tanıdığım var oyunlarda mobil ödeme ile falan bir şeyler malzeme satan, deli para kazanıyor sadece kurduğu dandik altyapıdan, o yüzden tahmin edebiliyorum durumu :) Konuyu dağıtmayayım, arabalar çok şahane, ama SLS sanırım benim de tek tercihim/merakım olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 "roket adam" said: Ya neden sordum, büyük çapta bilmediğim bi proje çıkar öğrenmiş oluruz falan diye düşündüm. Meraktan yani. İyiymiş, bir tanıdığım var oyunlarda mobil ödeme ile falan bir şeyler malzeme satan, deli para kazanıyor sadece kurduğu dandik altyapıdan, o yüzden tahmin edebiliyorum durumu :) Konuyu dağıtmayayım, arabalar çok şahane, ama SLS sanırım benim de tek tercihim/merakım olurdu. Benim şuanda USA bankalarından 15 adet sanalposum mevcut mesela 10 senedir türkiyedeki arkadaşlık türü sitelere sanalpos hizmetide sağlıyorum %25 komisyon karşılığı. Mobil ödeme kullananda var benle çalışanda. Oyun sitelerinde ve arkadaşlık sitelerinde güzel cirolar oluyor. Kimse farkında değil ama aylım 5.000 tl reklam parası harcayan bir güzel görünümlü ve işlevsel olan arkadaşlık sitesinin günlük cirosu 10.000TL dir minimum. PAYU diye bir firma çıktı şuan aklı sıra rakip ama arkadaşlık sitelerine hizmet vermemeleri müşteri potansiyelimi iyice artırıyor. Türkiye bankaları arkadaşlık ve oyun sitelerine sanal pos hizmeti vermiyor riskli gördükleri için. Vermemeye devam etsinler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 editor dedim ama trasty imiş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kendini bilmez biri said: ley ley loy loy Kardeş yani öyle bir laf ettin ki hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi. Mesajınımı silersin editlermisin bilmem ama senin karşında 16 yaşında bir çocuk yok. Sende o yüzden 16 yaş piskolojisini bırakıp yazı yazacaksan adam gibi yaz. Böyle yerinde bir mesaj görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bitkisel ürün getirdiğine yönelik attıydım o mesajı yanlış anlaşılmışım sende biraz fazla abartmışsın bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 NolaxThensbane said: bitkisel ürün getirdiğine yönelik attıydım o mesajı yanlış anlaşılmışım sende biraz fazla abartmışsın bakıyorum. Abartmak? Torbacı demek uyuşturucu kaçakçısı demek bilader ne yaptın nasıl bir sıfat nasıl bir yakıştırma bu bitkisel ürünle ne alakası var şu mesajın??? Sinirlerim tavan yaptı bir anda. Konunun başından bu yana her gelen mantıklı ve absürt soruya cevap vermeye calışıyorum insanlar kırılmasın diye uğraşıyorumda saygı sınırlarını şu ana kadar aşmadım. Bişey yazacaksanız lütfen o saygı sınırları içerisinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 seq kaç tane ozel mesaj geldi topic basindan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 synthesizer said: seq kaç tane ozel mesaj geldi topic basindan beri Hiç özel mesaj almadım. Konu o kadar saptı ki KHaRoN gelsede bişeyler yazsa diye bekliyorum. Onunla bilgi paylaşımı yapmak zevkli idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 coco said: amaaaaaa camaro diyince ben de olaylar değişiyor. 68 yapımı, orjinal. race için üretilmiş! hala garajda lol http://i.imgur.com/ZJLOF.jpg http://i.imgur.com/CpAKq.jpg Bunu buraya getirt gümrüğü neyse parasını ben veririm, ama ben de sürerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bu arada Sequo, kapitalistleri sevmem ama seni sevdim, umarım o kadar paranla pek çok öğrenciye burs veriyorsundur , çocuk esirgemeye oyuncak bağışı gibi yardım işlerine de giriyorsundur, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 GwindonSurion said: Bu arada Sequo, kapitalistleri sevmem ama seni sevdim, umarım o kadar paranla pek çok öğrenciye burs veriyorsundur , çocuk esirgemeye oyuncak bağışı gibi yardım işlerine de giriyorsundur, saygılar. Herkesin kendine göre bir yardımı vardır bunun için çok paran olmasına gerek yok. Ama şöyle bir huyum vardır çok güzel bir konuya deyinmişsin velakin bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçınacağım. Çünkü kesinlikle yaptıklarım yada yapacaklarımla övünecek kadar hırs bürümüş bir insan değilim. Elimden geldiğince sokakta gördüğüm dilenciyi bile sektirmeden geçmeye çalışan bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yok bize anlat demedim zaten saçma olurdu "NAPIYOSUN ŞUNLARI YAPIYOR MUSUN? NE? YAPMIYOR MUSUN? PİİİİİİİİİİS! " gibi Ne mutlu sadece kendisi için yaşamayan insana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 GwindonSurion said: Bu arada Sequo, kapitalistleri sevmem ama seni sevdim, umarım o kadar paranla pek çok öğrenciye burs veriyorsundur , çocuk esirgemeye oyuncak bağışı gibi yardım işlerine de giriyorsundur, saygılar. o para sende olsa kaoitalistin krali olurdun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar