paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Selam, Fotoğrafları seçip dışarıda bastırmak tam bir işkence geliyor. onun yerine güzel bir makina alıp baskıları kendim yapayım dedim. Bu amaçla da Epson px730wd modelini seçtim. Ben düşünene kadar kendisi tedavülden kalkmış. Bir yerde buldum; 299TL fiyatı var. Teknik olarak fotoğrafları güzel basacağını düşünüyorum lâkin Epson'un TR desteğini ve cihazın sorun çıkartma kabiliyeti beni korkutuyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikir ve görüşlerini rica ediyorum. Orijinal kartuş harici bir şey kullanmayı düşünmüyorum eğer alırsam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi sene 2012, neden fani materyallere baskı yapmak istiyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 mürekkep püskürtme baskılar uzun ömürlü olmuyor malesef, bende önceleri epsonla çok baskı yaptım ama kimsayal foroğraf kağıda baskının yerini tutmuyor, nedenmi? -renk skalası fotoğraf kağıdıyla kıyaslandığında yetersiz kalıyo bazı görüntülerde aradaki fark fazla değilken bazı fotoğraflarda ciddi oranda fark oluşuyor, bu farkı hem printerda hem fotoğraf kağıdına basıldığında çok daha net anlıyabilirsin (reklam amaçlı basılan örnek çıktılara aldanmamak lazım) -mürekkep safriyatı hiçde öyle broşürdeki teknik verilerle örtüşmüyor. -uzun ömürlü olmuyor idda edildiği gibi cizilmelere ve dış etkenlere pek de dayanıklı değiller. -istediğin kadar kalibre yap tonlamalar tutmuyo 4-5 baskı sonrası tam kalibre oldu diyorsun farklı fotoğraflar basmaya devam ettikçe sorun artıyor, çözümse her baskı öncesi prova çıktısı almak buda daha fazla kağıt ve mürekkep maliyeti demek. -2 sene önce yaptığım çıktılara şimdi bakıyorumda beni en çok rahatsız eden hadi çizikleri geçtim koyu tonlardaki solgunlaşma (özellikle siyah ve kahverengi). kısaca benim görüşüm profesyonel kullanımı hiç saymıyorum bile, kişisel arşiv fotoğrafları için mürekkep püskürtme teknolojisi beni tatmin etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bi de işin farklı boyutları da var. artık kimse cekmeceden fotograf albumu cıkartmıyor. fotograf anında cekilip paylaşılmalı. ihtiyacın olan bir ipad ve i photos. ya da bir android tablet ve picasa. cloud photo sharing baya iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Selam, Fotoğraftaki hatıra mantığını seviyorum. Arada albümü alıp sayfaları çevirerek bakmak falan. Online albüm hazırlayan programlarla kitapçıklar yaptırmak daha mantıklı olacak sanırım : İyi de abi bu dediklerinizi Epson firması görmüyor mu? Kullanılan mürekkep ve kağıdın kaliteye ve kalıcılığa hiç mi etkisi yok? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben burayı kullanıyorum, tavsiye ederim. baya memnunum. direk internetten halledin kı.ınızı kaldıramdan http://www.netbaski.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar