cantug Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Vize problemine ben yeni bir bakış açısı getirdim artik herşey daha rahat oluyor "vizelerden önce sevişmek zihin açıklığı için birebirdir"
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Cokomantis said: yeni mezun oldum vizeler yüzünden hiçbir arkadaşım benle içmeye gelmiyor saygılarç sen onlara git biz öyle yapıyorduk
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 cantug said: Vize problemine ben yeni bir bakış açısı getirdim artik herşey daha rahat oluyor "vizelerden önce sevişmek zihin açıklığı için birebirdir" di mi bütün cinsel gerilim gidiyor çalışırken aklına ayıp şeyler gelmiyor falan Feamer said: Cokomantis said: yeni mezun oldum vizeler yüzünden hiçbir arkadaşım benle içmeye gelmiyor saygılarç sen onlara git biz öyle yapıyorduk gidicem de çalışmayıp kalacaklar hepsinden, sonra ben suçlu olucam.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bizim de vizeler fln var galiba ama girmeyeceğim seneye girerim
Öne çıkan mesajlar