Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara konusunda,Ciddi yardım lazım

maesselam

Öne çıkan mesajlar

maesselam said:

evet arkadaşlar,trollememenizi önemle rica ettikten sonra,bugün 8 aylık oğlumu,doktora götürdüğümüz de,akciğerlerin de enfeksiyon başlangıcı tespit edildi,ve doktorun söylediği şey kesinlikle ve kesinlikle,evde değil,dışarı da sigara içerek eve dahi gelmeyeceğimdi :S

15 sene oldu,yaş 32 nasıl bırakırım bu mereti? 1 kere dahi tenezzül etmedim,başkaları gibi 10 kere bırakıp başlamadım tekrar,kesinlikle doktor'a gitmem olmazsa olmazım bu,ha gerçekten çaresi varsa olabilir,ama reklamlar da sağlık bakanlığının reklamlarını gördüğüm de dahi değiştiriyorum kanalı,hadi arkadaşlar bir yardımcı olun da kurtarın beni bu meret den:D

Bir tanidigim hipnoterapi ile bırakmıştı ama sonra devam etmedi gitmesi gereken tüm seanslara, sonuç = 6 ay sonra bir stres aninda baslayiverdi yeniden. İşe yariyor yani aslinda hipnoterapi
Sosyal ağlarda paylaş

benim babam 25, annem 30 sene içtikten sonra pakedi çöpe atıp tak diye bıraktılar, bir daha da içmediler.

Zaten 1 ay içmedikten sonra "biz bu boku neden içmişiz bunca sene lololol" dediler; şimdi de 1 numaralı sigara düşmanları ikisi de.

(Ha babam 65 kilo falandı, 80 kilo oldu o ayrı konu.)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada saçma gelecek ama ufak bir öneri yapayım bırakacak olanlara.

5 senedir sigara içiyorum. Belki 6 oldu bilemiyorum. Günde 1 paket içiyorum. Geçenlerde 2 ay bırakıp bir kız davasına tekrar başladım ( kafamı ..... ) .

2 aylık bırakma sürecimin başlangıcı ise ufacık bir programdı. Stopbuddy diye bir program var, sizin girdiğiniz tarihten itibaren sayaç işletiyor. Sayaca göre sağlık durumunuzu falan grafiksel gösteriyor.

Siz de farkında olmadan ulan şunu bi haftaya tamamlayayım, ulan ciğeri %30 daha donanımlı yapayım derken bir bakıyorsunuz 2 aydır içmiyorsunuz gibi bir şey.

Tamam bu kadar bir şey de değil, ama güzel bi program deneyin işte
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...