Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaser arafat öldü !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doksanlara kadar FKÖ yahudilerin ortadoğu'da varolma hakkını reddediyordu. Ancak Oslo barış görüşmelerinden sonra İsrail'in de ortadoğu'da bir devlet olarak kalabileceğini, yok olmak (bütün yadudilerin ölü veya diri ortadoğu'yu terketmesi) zorunda olmadığını kabul ettiler. Zaten barış ödülünü bundan sonra aldı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
bence buyuk bi liderdi ve halkı adına iyi isler yaptı son istegi olan kuduse gomulme vasiyeti yerıne getırılmelıydı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
kuduse gomulmesi cok sacma[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
Benim unide bir profesör gençken onla beraber okumuş abd de aynı unide...

Dediği şuydu eskiden iyi arkadaşımdı artık değil.
Bu arkadaşlığın kopma süreci Berlin olimpiyatları(sanırım) sırasında yahudi sporcuları katletmeleri zamanına dayanıyor.

Ondan ha ölmüş ha kalmış umrumda değil, Türkiye'deki dolar kuru ve enflasyon oranı benim için daha önemli...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
Aferim Fransa'ya..
Güzel bir Tören yapmış..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 11 Kasım 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
Şayet zamanında bütün yadudileri öldüreceğiz diye ufacık İsrail devletine bir sürü devlet birlikte saldırıp birde üstüne üstlük savaşı kaybetmeselerdi Kudüs'e gömülebilinirdi zira zaten Kudis onlarındı. Hem saldırıp sonrada kaybettiğin toprakta gömülmene izin verilmemesi kadar doğal bir durum yok.

Fedaykin, yazılarını severek takip ediyorum tam benim söylemek istediklerimi söylüyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 11 Kasım 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
Şayet zamanında bütün yadudileri öldüreceğiz diye ufacık İsrail devletine bir sürü devlet birlikte saldırıp birde üstüne üstlük savaşı kaybetmeselerdi Kudüs'e gömülebilinirdi zira zaten Kudis onlarındı. Hem saldırıp sonrada kaybettiğin toprakta gömülmene izin verilmemesi kadar doğal bir durum yok.

Artık olmus bı kere bence artık onlerıne bakmaları lazım bu saatten sonra Kudus gerı cewırılemez...[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Tek taraflı dusunulemez ztn gunumuzde savaslar kılıc kalkan la olmuokı tek bombayla bılmem kaç kısı oluyo we halkta tabıı kı sıcak sawaşa ıster ıstemez gırıyo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Tamam işte ben de diyorum ki, İsrail Filistini bombalıyorsa, Filistin de İsraile intihar eylemleri yapıyor gözümde aynılar yani vahşet konusunda.

Ayrıca, fedaykinin söylediği gibi bardağın taşma noktası gibi bir durum var.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
Bende dıorum ıste ıkısıde cok kaybedıyor dıye[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Allah Rahmet eylesin,arkasından konuşmayın günahtır :) ...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
Bızım basımızdakılerden bırı gıtse acaba noolurdu ???[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
iyi bir devrimciydi,inandığı davaya haytını adadı...

yarın türkiyede bayraklar yarıya çekilecekmiş sanırım.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 11 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
iyi bir devrimciydi,inandığı davaya haytını adadı...

yarın türkiyede bayraklar yarıya çekilecekmiş sanırım.

bakıyım bızım okul yarıya cekmezse okula suıkast duzenlicem...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
Türkiye'de bayraklar yarıya filan inmez, inerse ortalık çok fena karışır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
radyoda duydum haberi ve bugün barbaros bulvarında 2 tane türk bayrağı yarıdaydı mesela :-?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
özel kimi kuruluşlar kanunsuzluktan dolayı indirebilirler öyle kafalarına göre ama bu gerçekte suçtur diye biliyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...