Rahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 dimi ya öyle de kana susamış bi yahudi düşmanıydı, o yüzden nobel barış ödülü aldı zaten.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Doksanlara kadar FKÖ yahudilerin ortadoğu'da varolma hakkını reddediyordu. Ancak Oslo barış görüşmelerinden sonra İsrail'in de ortadoğu'da bir devlet olarak kalabileceğini, yok olmak (bütün yadudilerin ölü veya diri ortadoğu'yu terketmesi) zorunda olmadığını kabul ettiler. Zaten barış ödülünü bundan sonra aldı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 :([signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bence buyuk bi liderdi ve halkı adına iyi isler yaptı son istegi olan kuduse gomulme vasiyeti yerıne getırılmelıydı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kuduse gomulmesi cok sacma[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Benim unide bir profesör gençken onla beraber okumuş abd de aynı unide... Dediği şuydu eskiden iyi arkadaşımdı artık değil. Bu arkadaşlığın kopma süreci Berlin olimpiyatları(sanırım) sırasında yahudi sporcuları katletmeleri zamanına dayanıyor. Ondan ha ölmüş ha kalmış umrumda değil, Türkiye'deki dolar kuru ve enflasyon oranı benim için daha önemli...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aferim Fransa'ya.. Güzel bir Tören yapmış..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: fedaykin, 11 Kasım 2004 13:53 tarihinde demiş ki: Şayet zamanında bütün yadudileri öldüreceğiz diye ufacık İsrail devletine bir sürü devlet birlikte saldırıp birde üstüne üstlük savaşı kaybetmeselerdi Kudüs'e gömülebilinirdi zira zaten Kudis onlarındı. Hem saldırıp sonrada kaybettiğin toprakta gömülmene izin verilmemesi kadar doğal bir durum yok. Fedaykin, yazılarını severek takip ediyorum tam benim söylemek istediklerimi söylüyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: fedaykin, 11 Kasım 2004 13:53 tarihinde demiş ki: Şayet zamanında bütün yadudileri öldüreceğiz diye ufacık İsrail devletine bir sürü devlet birlikte saldırıp birde üstüne üstlük savaşı kaybetmeselerdi Kudüs'e gömülebilinirdi zira zaten Kudis onlarındı. Hem saldırıp sonrada kaybettiğin toprakta gömülmene izin verilmemesi kadar doğal bir durum yok. Artık olmus bı kere bence artık onlerıne bakmaları lazım bu saatten sonra Kudus gerı cewırılemez...[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Savaşta canını ve varını yoğunu kaybeden hem filistinlilere hem de israillilere acıyorum, ama tek taraflı düşünmeyin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Tek taraflı dusunulemez ztn gunumuzde savaslar kılıc kalkan la olmuokı tek bombayla bılmem kaç kısı oluyo we halkta tabıı kı sıcak sawaşa ıster ıstemez gırıyo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Tamam işte ben de diyorum ki, İsrail Filistini bombalıyorsa, Filistin de İsraile intihar eylemleri yapıyor gözümde aynılar yani vahşet konusunda. Ayrıca, fedaykinin söylediği gibi bardağın taşma noktası gibi bir durum var.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bende dıorum ıste ıkısıde cok kaybedıyor dıye[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Allah Rahmet eylesin,arkasından konuşmayın günahtır :) ...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]the puritan one
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Devletine baş sağlığı dilerim.[signature][hline]Charles Rhadamantis
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bızım basımızdakılerden bırı gıtse acaba noolurdu ???[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sonunda gecekten öldü heralde 2 gün sonrada arafat hortladı diye haber cıkarsa hic sasırmam
Natural Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 iyi bir devrimciydi,inandığı davaya haytını adadı... yarın türkiyede bayraklar yarıya çekilecekmiş sanırım.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Razu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Natural_Jedi, 11 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: iyi bir devrimciydi,inandığı davaya haytını adadı... yarın türkiyede bayraklar yarıya çekilecekmiş sanırım. bakıyım bızım okul yarıya cekmezse okula suıkast duzenlicem...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bizimkide çekmeyebilir bakalım arbede yaratırım gerçi torende[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Türkiye'de bayraklar yarıya filan inmez, inerse ortalık çok fena karışır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Natural Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 radyoda duydum haberi ve bugün barbaros bulvarında 2 tane türk bayrağı yarıdaydı mesela :-?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
PZ958 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bazı arkadaşlar kına yakabilirler.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 özel kimi kuruluşlar kanunsuzluktan dolayı indirebilirler öyle kafalarına göre ama bu gerçekte suçtur diye biliyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar