stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Şu öğrenci kredilerinin faizi ve sgk faizi falan silinecek diye AKP'li milletvekilleri önerge vermişti zaten. RTE'de düzenliyoruz falan demişti. CB seçim arifesi girince her şey unutuldu. Ben öğrenci kredisini 2 aydır ödememeye başladım. Faizi silinecek diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Ödemeyin. 2.7K civarı borç çıkarmışlardı. Ödemedim. Geçen ay tekrar kontrol ettiğimde 8 TL'ye düştüğünü gördüm. 8 TL ne ücreti bilmiyorum, merak da etmiyorum (1 TL'si faiz). Hiçbir mesneti olmayan, tamamen ne yolarsak kardır anlayışına sahip bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 şuna bakıyorum bakıyorum hiç çıkmıyor. çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Yalniz o degil de bu olay macaristanda da boyleymis. Issizsen kendi sgk ni kendin oduyosun , okurken verilen krediyi sonradan fitil fitil aliyolarmis falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 1800 de ben de var borç. İyi de ben öğrenciyim arkadaş, yaş da 25 değil daha. Ne yapmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Esh said: Yalniz o degil de bu olay macaristanda da boyleymis. Issizsen kendi sgk ni kendin oduyosun , okurken verilen krediyi sonradan fitil fitil aliyolarmis falan. abi olay kendi sgkni kendin ödemen değil ki. asıl saçma olan seçme şansının olmayışı. ben sağlık sigortası istemiyorum diyememen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 daha saçma olan şey ödemediğin vakit sağlık hizmetin kesiliyor ve ödememeye devam edersen almadığın hizmetin parasını sana borç olarak yazmaya devam ediyorlar. Dünyanın hiçbiryerinde böyle bir sistem olduğunu zannetmiyorum. Şimdi devlet nasıl bu parayı isteyecek ödemeyenlerden ne verdi de ne alıcak karşılığnda ? Bir kere bile ilaç almamıs adamdan 3-4k parayı neye dayanarak isteyecek çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 benim 3000 küsurdu borç. gittim gelir testi yaptırdım 700 civarına düşmüştü. şimdi baktım 450ye düşmüş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar