senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 benim güzeller güzeli dell bifteğim gg oldu malesef. 5"ti ekranı. şimdi daha küçük ekranlarda rahat edemiyorum. acaba 7" telefon var mı piyasada veya tablet olup ta telefon özelliği de olan bir cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 note 2 bile ufak geliyosa iflah olmazsın bence sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ya note2'de çok büyük değil 5.3" olması lazım galiba. 5"'le farkı pek anlaşılmıyor bile. arkadaş yeni nexus7 aldı, boyut olarak tam benim istediğim gibi ama telefon özelliği yok işte onun. olsa düşünmeden alırdım zaten. bir de note2 gereksiz pahalı değil mi ya? ne bileyim bi telefona 2k vermek garibime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Samsung'un tabletlerinde var o istedigin. Hangilerinde bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Samsung Galaxy Tab 7.0" de var , bunun Tab 2 olanı çıktı onda da olması lazım Edit : Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 aradığın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 7 inçlik tableti kulağına koyup telefon görüşmesi yapan insan kadar komik birşey yok. sevdiğin kız terkeder... not: her zaman kulaklık olmuyor yanınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kithnos_1 said: Samsung Galaxy Tab 7.0" de var , bunun Tab 2 olanı çıktı onda da olması lazım Edit : Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 aradığın bu yess abi buna bakıyorum ben de şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 elesso said: 7 inçlik tableti kulağına koyup telefon görüşmesi yapan insan kadar komik birşey yok. sevdiğin kız terkeder... not: her zaman kulaklık olmuyor yanınızda kulağıma koymiyacam sevidğim kız terketmez her zaman kulaklık oluyor yanımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 elesso said: 7 inçlik tableti kulağına koyup telefon görüşmesi yapan insan kadar komik birşey yok. sevdiğin kız terkeder... not: her zaman kulaklık olmuyor yanınızda Kulak komik oluyor bazen , benim arkadaş da kullanıyordu , yapıcak birşey yok :) BT kulaklık almak lazım pratik birşey , cepte duracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yanında da bu gerek: http://getpebble.com/ Tablet açık durur, çaldığında kolundaki saat titrer, bluetooth kulaklığı takar ve saatten aramayı açarsın. Tablet çantadan çıkmaz bile. İyi setup aslında, düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bt kulaklık alıyonda, pili bitiyo, yanında olmuyo, evde kalıyo... veya aşağı sigara içmeye iniyon, bi an almamış oluyosun yanına kulaklığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 7 telefon ne be ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 GERGE said: Yanında da bu gerek: http://getpebble.com/ Tablet açık durur, çaldığında kolundaki saat titrer, bluetooth kulaklığı takar ve saatten aramayı açarsın. Tablet çantadan çıkmaz bile. İyi setup aslında, düşünülebilir. param olsa şunu direk yaparım sonra gelsin bilim kurgu hayatlar, üstüne de google ın gözlüğünü alırım tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 pebble çok iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sen iflah olmazsın senko kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 3-5 inch derken adam azdı yahu! bundan sonra zor tatmin olur bu teknoloji hastası senko. senko'nun ARKA CEBİMDE DESKTOP İSTİYORUM konusunda görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Silphatos said: pebble çok iyiymiş be pebble güzel de satılıyor mu? bundan 5-6 ay önce de gördüydüm ben bu cihazı yine pre-order fln diyordu. bu arada galaxy tab 2.7'yi alıcam ama alcak yer bulamadım yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 satılmıyo herhalde daha preorder ama 85k kişi 150şer dolar verdiğine göre patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dasaaa said: 3-5 inch derken adam azdı yahu! bundan sonra zor tatmin olur bu teknoloji hastası senko. senko'nun ARKA CEBİMDE DESKTOP İSTİYORUM konusunda görüşmek üzere saplantı var hakketen bende o konuda eve 55" tv aldım, ufacıkmış gibi gözüküyor artık bana sanki 65" tam olcakmış gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 baya saçmalamışsınız kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ne konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 senko said: Silphatos said: pebble çok iyiymiş be pebble güzel de satılıyor mu? bundan 5-6 ay önce de gördüydüm ben bu cihazı yine pre-order fln diyordu. bu arada galaxy tab 2.7'yi alıcam ama alcak yer bulamadım yahu! pebble yerine motorola actv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o da guzelmis de, ayni degil. en basidinden email/sms olayi yok. arayani gosterme olayi falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 senko said: Silphatos said: pebble çok iyiymiş be pebble güzel de satılıyor mu? bundan 5-6 ay önce de gördüydüm ben bu cihazı yine pre-order fln diyordu. bu arada galaxy tab 2.7'yi alıcam ama alcak yer bulamadım yahu! hızlıal.com da gördüm bugün , 950 TL idi , piyasa fiyatı ne kadar bunun ? Galaxy Note almamış olsam düşünürdüm bunu :) Benim arkadaşa alabilirim gerçi yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 çok tatlı Platform Bant GSM&EDGE Band Bu model doğrudan telefon görüşmelerini desteklememektedir 850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz GSM & EDGE BAND 3G Band Bu model doğrudan telefon görüşmelerini desteklememektedir 850 / 900 / 1 900 / 2 100 MHz 3G Band CDMA Band Bu model doğrudan telefon görüşmelerini desteklememektedir Ağ ve Veriler 3G HSPA+ 21 Mbps / HSUPA 5,76 Mbps dolaylı nası destekliyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar