Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 np gulmeye devam asdf rfc lerim cebimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Selam, Ben sadece aracı sürdüğün ortam ve koşulları düşünerek dehşete düştüm. Beni şok eden başka bir detay olmadı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Havada uçuşan çakıl taşı parçacıkları, vuuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 senko gbi bi arkadaşım yeni araç aldı, corsa, 1 ay oldu, 3. kapı değişiyor dfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Selam, Gibi derken hangi özelliğinden dolayı benzettin? *topuk* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 o da insan manasında sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ahahaha o bayagi fenaymis ya benim sadece sag camurluk degisti simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 32ye aldı arabayı 25 etmez galiba şu an, 1000km'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Selam, Bu arada ben bir sabah aracı geri vitese takıp gaza basmamla beraber arka sırada park halindeki komşunun aracına girmiş birisiyim (benim sol arka çamurluk, onun sağ ön çamurluğuna teğet geçti ama yine de ufak bir yüzeysel deformasyon ve boya sıyrığı oldu tabi) :P Kapı falan olabilir, Allah filtreye kaçmış mıcırdan korusun bizi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ya filtreyi aşıp turboya, onu da aşıp silindire giderse =/ Allah korusun, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 partikul filtresi bu sakaya gelmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bugun de baktim da duz yolda 12litre yakiodu araba goturuom haftasonu ben servise kesin bozuldu bunun bi yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 peki servis bunun bi yerini bozmus olma ihtimali var mi kurcalarken fln? bi sekilde kanitlama imkanim veya cunku servise vermeden once hic boyle sikayetlerim yoktu, ne zaman servisten aldim o zamandan beri benzin yeme huyu ortaya cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar