elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 BonePART said: sorun surdaki grupanya satmıyo bunnarı biri kampanya yapıyo grupanya reklamını yapıyo yane grupanyada çakış olmaz diye bişi yok bu arada firsaturunu.com evet noldu lan o sişteden ürüğn alanlara ocakta gelcek mallar diyolardı abi ama sen ödemeyi grupanyaya yapıyorsun. adam sana hizmeti teslim etmeden grupanya adama ödeme yapmıyor. hatta adam sana ürünü teslim etsede grupanya tedarikçilere parasını kolay kolay ödemiyor süründürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 geçen hafta gittigidiyordan 190 a almıştım 2tb'ını tüh diye yazarken milletin patladığını okudum şimdi asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bonepart öyle bi yazmışki grupanya patladı anlaşılmış. o olay eski bir olay aiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yok yaw patlayan bişi yok ama 2 tb 99 lira ilaöç gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 said: Bu fırsatı 2.026 kişi yakaladı. Kim bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 500 gb siparişi verdim ben usb 3.0 portu var sanırım haber veririm dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar