Glahad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Selamlar Kaspersky antivurusu tavsiye edermisiniz. Birde licence keyini nerden bulabilirz acaba bu konuda yardimci olabilirmisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lisans hakkında yardımcı olamayız, warez cd-key vs yasak. kaspersky iyi diyorlar, nasa bile kullanmış diyordu biri.. ama ben mcafee kullanıyorum, nortondan daha çok sevdim bu programı[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kaspersky iyidir. Sadece service olarak yüklememek lazm. Birde monitor'ü services/hizmetler kısmından manual/el ile açılacak şekle getirmek lazm. Yoksa oyun oynarken arkada açılıp tarama yapmaya çalışıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bende mcafee tavsiye ederim aslında norton çok çok daha iyi ama [Updateleri olsun vs.]real time korumasi oldugu için makinan sağlam değilse çok kasar tıkladığın açmaya çalıştığın her şey kastırıyor :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kaspersky>Norton>Mcafee çünkü aralarında en az sistem yiyen kaspersky.Ayrıca mc afe ile bulamadığımı nortonla, nortonla bulamadığımı kaspersky ile buldum.seçim sizin[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kesınlıkle en ıyı anti virus programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende merak ettim yukluyorum su anda bakalım hele nasılmıs[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kurdum denedim beni buyuk bir derttern kurtardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kaspersky iyi değil mükemmel.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar