Glahad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Selamlar Kaspersky antivurusu tavsiye edermisiniz. Birde licence keyini nerden bulabilirz acaba bu konuda yardimci olabilirmisiniz...
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lisans hakkında yardımcı olamayız, warez cd-key vs yasak. kaspersky iyi diyorlar, nasa bile kullanmış diyordu biri.. ama ben mcafee kullanıyorum, nortondan daha çok sevdim bu programı[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne?
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kaspersky iyidir. Sadece service olarak yüklememek lazm. Birde monitor'ü services/hizmetler kısmından manual/el ile açılacak şekle getirmek lazm. Yoksa oyun oynarken arkada açılıp tarama yapmaya çalışıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bende mcafee tavsiye ederim aslında norton çok çok daha iyi ama [Updateleri olsun vs.]real time korumasi oldugu için makinan sağlam değilse çok kasar tıkladığın açmaya çalıştığın her şey kastırıyor :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Messor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kaspersky>Norton>Mcafee çünkü aralarında en az sistem yiyen kaspersky.Ayrıca mc afe ile bulamadığımı nortonla, nortonla bulamadığımı kaspersky ile buldum.seçim sizin[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kesınlıkle en ıyı anti virus programı
mutos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende merak ettim yukluyorum su anda bakalım hele nasılmıs[signature][hline]Icq=212-213-215
Glahad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kurdum denedim beni buyuk bir derttern kurtardi
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kaspersky iyi değil mükemmel.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Öne çıkan mesajlar