Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(.... Staff/Member/Admin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar başlık biraz abartılılı ancak benim sorunum acaba staff playerimin üzerinde hep serverismi staff member yazıyor

ben bunu kişiye göre serverismi admin yada serverismi staff diye ayırmak istiyorum

2.sorunum da .gm komutundan sonra ismimizin önüne sadece hangi plavel olursak olalım GM yazıyor bunu staff robeyle yapmaya çalışsamda olmadı...

İstediğim şey Counselor ... veya Seer .. gibi Plevel isimleri yazması...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
events klasörünün içinde staff diye bir dosya olacaktı sanırım o staff member olayını oradaki bir dosyanın içinde ctrl+F ile search ederek bulabilirsin,ama staff isimli bir dosyanın içindeydi yanılmıyorsam...

Diğer sorununda spheretables'dan yapmıştım ama galiba scp yazarak yapmıştım.yane

if ( = 1 )
name Player [src.name]

böle bişilerdi sanırım...sonra .gm i oyuna girer girmez aktif etmen gerkiyor onunda scp si sanırım staff login ile ilgiliydi spheretables i bi kontrol et nebulanın staff loginine bak vs...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
sağol buldum kendim

.serv.name [serverismi Admin] gibi

sağolun..[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz

Mesaj tarihi:
said:
soydaner, 12 Kasım 2004 13:10 tarihinde demiş ki:

2.sorunum da .gm komutundan sonra ismimizin önüne sadece hangi plavel olursak olalım GM yazıyor bunu staff robeyle yapmaya çalışsamda olmadı...

İstediğim şey Counselor ... veya Seer .. gibi Plevel isimleri yazması...

O karakterin gm body ye sahip olmamasına dikkat et[signature][hline]I'm Blind not Death!!!
Mesaj tarihi:
.gm komutu ardından Gm=1 olduğu için privshow da görünür. Onu .privshow 0 yaparak kapatabilirsiniz.Ancak kapandıktan sonra GM vasfınızı kaybedersiniz. Yetkilerinizi ya da yapabileceklerinizi değil de görünüşte. Yani Tele yaparken ya da bi yere go çektiğinizde cloumn yerine duman çıkar.

Diğerinde ise staff'ınıza login de plevela göre event verebilirsiniz. Örneğin login.scp diye bir dosyanız varsa yani player ve stafflara oyuna girdiklerinde bazı eventlar verebildiğiniz bir dosya mevcut ise buraya plevela göre dağıtabilirsiniz. Örneğin :

if (=2)
src.events +e_couns
src.title= Staff Member

elseif (=3)
src.events +e_seer
src.title= Staff Member

elseif (=4)
src.events +e_gm
src.title= Game Master

elseif (=5)
src.events +e_senior
src.title= Senior Game Master

elseif (=6)
src.events +e_admin
src.title= Admin

elseif (=7)
src.events +e_owner
src.title Owner
endif

şeklinde eventları dağıtabilirsiniz. Bu Eventları da başka bir dosya da

[events e_couns]

on=@click

if (=2)
message @55,1 [ Staff]
message @44 Counselor
return 1
else
return 0
endif

Şeklinde çoğaltarak uygulayarak çoğaltabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
bu sistem o kadar önemlimi yahu yanına gittiğiniz oyuncu sizi zaten tanıyordur web sitede falan kadroyu kontrol etmiştir heralde hem bilmese ne olurki?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
  • Yeni Oluştur...