pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bana ooyle sana batan şeyler batmaz yawrum ok?? daha cok sey ogrencen oki?[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 peki abi büyüksün.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lakers sezon basi hep kumeyi zorluyo ama sonunda yine lakers final oynuo, bence bu senede en buyuk favori lakers[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 favorı S.A.[signature][hline] -bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. ....... -bunu kırıyım mı? -kır allahın cezası kır. -neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bu sene favori YOK! o yüzden çok zevkli geçecek. Utah asla PlayOfflara kalamaz diyenler sustu 4-0 olunca. Denver ezer bu senenin gizli favorisidir diyenler üst üste 2 Utah maçından sonra yapacak yorum bulamadılar. Portland bile final adayıdır bu sene. Ama emin olduğum tek gerçek TÜM Utah ve Bulls maçları çok zevkli geçecek - ikisi de çocuk yaşta oyunculardan kurulu ve kimse tahmin edemiyor ne olacağını.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: sostizm, 10 Kasım 2004 14:06 tarihinde demiş ki: Ama emin olduğum tek gerçek TÜM Utah ve Bulls maçları çok zevkli geçecek - ikisi de çocuk yaşta oyunculardan kurulu ve kimse tahmin edemiyor ne olacağını. bulls mu bu sene utah bulls'u rahat rahat ezer[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 eh utah bulls u yutar cok ii oynuyolar favori denver i bile gecyiler[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 C.Anthony bu adama dıkkat ya !![signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 10 Kasım 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bulls un bu sene playoff a kalması mucize olur[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mucıze ne kelıme daha ote bı sey olur bence umarım Sacremento kupayı alır[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lakers bu sene final oynar ama kupayi alirmi bilemicem[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bence oynıyamaz lakers ı yenıcek takım sayısı bıraz fazla bence bu ıs kobe,lamar odom,v.divac uclusuyle olucak iş degıl[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu iş kobe - lamar - divac üçlüsüyle olmaz demek saçma bi yorum . Lakers zaten bu sene 2-3 oyuncu üzerine kurarsa birşey yapamaz ama takım oyunu yaparlarsa ki böyle bir oyunda çok verim verebilecek oyuncuları var başarılı olur.Kobe de extra oyunuyla final yada şampiyonluk getirir.Takım oyunun gücünü zaten bence hiç bir yıldızı olmayan detroitin geçen seneki şampiyonluğu göstermiştir . ( keşke malone sakatlanmasaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yanı bence lakers sampıyon olamaz ben onu dıle getırmek ıstemıstım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: elm, 11 Kasım 2004 10:12 tarihinde demiş ki: Bu iş kobe - lamar - divac üçlüsüyle olmaz demek saçma bi yorum . Lakers zaten bu sene 2-3 oyuncu üzerine kurarsa birşey yapamaz ama takım oyunu yaparlarsa ki böyle bir oyunda çok verim verebilecek oyuncuları var başarılı olur.Kobe de extra oyunuyla final yada şampiyonluk getirir.Takım oyunun gücünü zaten bence hiç bir yıldızı olmayan detroitin geçen seneki şampiyonluğu göstermiştir . ( keşke malone sakatlanmasaydı :( ben wallace shaq'tan sonra en iyi ikinci pivottur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bence degıldır Yao nun oynayıs tarzı cok hosuma gıdıyo benım tabii zewkler renkler tartısılmaz fakat yaou hakkaten çok iyi[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Been wallace için en iyi ikinci pivot demen komik bence , bildiğim kadarıyla onun boyu bir pivot için oldukça kısa ve ofansif açıdan çok zayıf bir oyuncu faulları atışlarıda çok kötü.Tek yapabildiği savunma olan bir pivot için böyle Shaq'tan sonra en iyi diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ama ben wallace cok agresıf bırı we agresıflık buyuk awantaj saglıyo ornegın Iwerson agresıflıgı sayesınde bır cok oyuncu ondan korkuyor ama wallace kesınlıkle shaq tan sorra en ii 2. pıwot fln deıldır[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: elm, 11 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Been wallace için en iyi ikinci pivot demen komik bence , bildiğim kadarıyla onun boyu bir pivot için oldukça kısa ve ofansif açıdan çok zayıf bir oyuncu faulları atışlarıda çok kötü.Tek yapabildiği savunma olan bir pivot için böyle Shaq'tan sonra en iyi diyemezsin. shaq'ın da serbest atışları kötü shaq kötü pivot mu? Ben Wallace o kısa dediğin boyla pota altında bir sürü blok yapıyor. Geçen sezonun istatistiklerine göre, Ben Wallace en çok rebound alan oyuncu sıralamasında 3. , en çok blok yapan oyuncu sıralamasında 2. , en çok top çalan oyuncu sıralamasında ise 8. Hücüm yönü için pek iyi şeyler söyleyemesemde savunmada bence shaq'tan daha yararlı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 wallace nba deki kaliteli pivot kıtlığının neticesinde pivot oynamak zorunda kalmıştır. hatırlatın rasheed gelmeden önce memo C wallace PF oynuyordu. Şimdi siz L.Brown olsanız elinizdeki kaliteli iki uzunun ikiside PF hangisini C oynatırsınız tabiki Big Ben. Bu yıla kadar doğuda C kıtlığı pek hissedilmiyodu çünkü kimsede yoktu ama artık shaq var. bundan sonra doğu takımları biraz daha kalın adamlar bulundurmaya çalışacak ama bi şeyi yoktan var edemezsiniz.Bazı takımlar kazma ama yapılı adamları oynatmayı tercih edecek bazılarıysa fiziksel olarak daha zayıf(wallace maşallah güçlü kuvvetli ama boy yok afro filan yapıyo da 4-5 cm uzun gösteriyo) ama daha yetenekli adamları oynatacak. [Bu mesaj CManiac tarafından 12 Kasım 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 CMANİAC sana katılıyorum mecburi piwot oynuyo ayrıca yao yuda atlamayın yani ayrıca biri lakers final oynar demiş hiç sanmıyorum[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar