Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Eskisehirspor - Fenerbahce ( 17.11.2012 - 19:00 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eralpb said:

moriarty said:

tello 2 kere dirsek attı 4.hakemin önünde sezere kaşını açtı, faul bile yok.

Sen baska mac izlemiyorsun galiba elmanderin surekli kasi aciliyor hic faul verildigini gormedim.

ee versinler abi faulse pozisyon ben mi vermeyin dedim?
Mesaj tarihi:
'Ben hava topuna çıktım. Kafama bir darbe aldım. O an, Veysel Sarı "ha s...." şeklinde küfür etti. Hakem benim söylediğimi sandı. Çocuğumun üzerine yemin ediyorum ki ağzımdan bırakın küfürü tek kelime dahi çıkmadı. Hakeme de anlatmaya çalıştım, ben değildim diye ama anlamadı. Haksız yere kırmızı kart gördüm" demiş caner

yazmıştım buraya iki üç sayfa önce orada "hocam onu ben demedim" diyor caner diye. spikerde söylemişti maçta aynısını.
Mesaj tarihi:
sporx said:

Hakem Fırat Aydınus'un Caner'e gösterdiği kırmızı kartı, dördüncü hakeminden gelen bilgi doğrultusuda değil kendi insiyatini kullanarak verdiği belirtildi.

Eskişehirspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Caner Erkin'in soyunma odasında, "Ben hava topuna çıktım. Kafama bir darbe aldım. O an, Veysel Sarı küfür etti. Hakem benim söylediğimi sandı. Çocuğumun üzerine yemin ediyorum ki ağzımdan bırakın küfürü tek kelime dahi çıkmadı. Hakeme de anlatmaya çalıştım, ben değildim diye ama anlamadı. Haksız yere kırmızı kart gördüm" dediği iddia edildi.

45 metreden o gürültüde naptı nasıl duydu acaba dudak okudu herhalde.
Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim şey sırtı dönük futbolcunun,kafası aşağı eğik, aranızda 30 metre gibi bi mesafe var. yahu o gürültü ve atmosferde düdük bile duyulmuyo 30 metreden bazen sen o adamın küfür ettiğini nerden nasıl duydun ya bunun bir izahı olmalı.
Mesaj tarihi:
veysel sarı %100 futbola katıldı:

"ben birşey yapmadım, ben küfür etmedim, herkes benim üstüme geliyor"

"pozisyonda küfür duymadım, sonra hakemin caner'e direkt kırmıız kart verdiğini gördüm, ama hakemin yanına gitmedim"

pozisyonun içindeki veysel duymuyor, aydınus 1000 metreden duyuyor.

caner küfür etse vucut dili ele verir adamın zaten öyle duyulacak bişey söylese. yere bakıp yürüyodu kafasını ovup caner. saçmalık ya.

fırat aydınus şu ana kadar bjkye 1, gsye 2, fenere 10 kırmızı kart göstermiş. ilginç istatistik.

fırat aydınusun yönettiği 8 maçta 1 galibiyet almışız o da gs maçı zaten %99 kazanıyoruz.
Mesaj tarihi:
yazdıklarımdan onu anladıysan tebrik ederim zoru başarmışsın.

fenerbahçelilerin yazdığı her şeyi "fenerli kafası" diyip bambaşka biyerden ele alıyosunuz abi yeter valla sıktı artık.
Mesaj tarihi:
kartal fırat iş başında. ilk dakkadan şartlanmış çıktığını o kadar belli ettiki. sırf kırmızı kart pozisyonu değil, ki caner çocuğunun üstüne yemin etti o kadar kolay bişey değil bu. necatinin gözü önünde topu elle kontrol etmesi, sezere atılan dirsek..
Mesaj tarihi:
Penalti bal gibide penaltiydi ama hakemin niye attigimi soyleyemem demesi enteresan, benim görmediğim anda kafasina top gelmis herhalde, adam gaipten küfür duymuş. Bu mac aykutu kazandigimiz mac oldu galiba, bana sevilla maci oncesi olan gs macini hatirlatti, o mactada tac atarken atilan topa kafa atmamak icin egilen gg e kirmizi cikarmisti hakem, hincal cildirmisti. Sonra cikip sevillayi elemistik.
Mesaj tarihi:
abi bilmiyorum da hani harbiden kötü niyetli gibi hakemler.o sezerin yediği dirsek ve yumruk çok çok açık yan hakemin dibinde oluyor gözü önünde kılını bile kıpırdatmıyor göremiyor olamaz.
Mesaj tarihi:
sonuna kadar haklı adam. başka açıklaması yok bu kırmızı kartın.

http://www.youtube.com/watch?v=0mhaKX-blPE

http://www.youtube.com/watch?v=3GPS7qfEAi4

kuyt:
http://www.ligtv.com.tr/haber/caneri-gorunce-kahrolduk

Veysel Sarı‏@veyselsari

Ben küfür etmedim Caner'in de küfür ettigini duymadım hakemin kararı bende neden atıldığını anlamadım

Sezer Öztürk

"Bir pozisyonda kaşıma dikiş atıldı. Pozisyonda dirsek aldım ve kaşım açıldı. Hakem de görmedi ve nasıl görmediğini bilmiyorum. Hakem kaşımın açıldığını gördü ama oyunu durdurmadı. O anda takım olarak iki kişi eksik oynadık ama hakem maçı durdurmadı. Hakemin bu geceki performansı bizi üzdü. Bütün takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Zor bir deplasmandaydık ve 10 kişi oynadık. Bence bu 1 puan çok değerli."

sezerozturk ‏@sezerozturk1010
Yazık yazık bi camianın kaseriyle bukadar oynanır!! Vicdanın rahatsa ki eminim değildir macı tekrar tekrar seyret Fırat hoca
  • Yeni Oluştur...