moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Eralpb said: moriarty said: tello 2 kere dirsek attı 4.hakemin önünde sezere kaşını açtı, faul bile yok. Sen baska mac izlemiyorsun galiba elmanderin surekli kasi aciliyor hic faul verildigini gormedim. ee versinler abi faulse pozisyon ben mi vermeyin dedim?
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Rerore said: penltıya ağlayan yok di mi malesef sana ekmek çıkmadı üzgünüz kimse ağlamıyo =(
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fırat aydınus volkan'a demiş ki, caner bana lan dedi ondan attım. ligtvde de hakan şükür kırmızı kart eskişehire dezavantaj oldu falan diyor. kafalar çok güzel ya
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 'Ben hava topuna çıktım. Kafama bir darbe aldım. O an, Veysel Sarı "ha s...." şeklinde küfür etti. Hakem benim söylediğimi sandı. Çocuğumun üzerine yemin ediyorum ki ağzımdan bırakın küfürü tek kelime dahi çıkmadı. Hakeme de anlatmaya çalıştım, ben değildim diye ama anlamadı. Haksız yere kırmızı kart gördüm" demiş caner yazmıştım buraya iki üç sayfa önce orada "hocam onu ben demedim" diyor caner diye. spikerde söylemişti maçta aynısını.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sporx said: Hakem Fırat Aydınus'un Caner'e gösterdiği kırmızı kartı, dördüncü hakeminden gelen bilgi doğrultusuda değil kendi insiyatini kullanarak verdiği belirtildi. Eskişehirspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Caner Erkin'in soyunma odasında, "Ben hava topuna çıktım. Kafama bir darbe aldım. O an, Veysel Sarı küfür etti. Hakem benim söylediğimi sandı. Çocuğumun üzerine yemin ediyorum ki ağzımdan bırakın küfürü tek kelime dahi çıkmadı. Hakeme de anlatmaya çalıştım, ben değildim diye ama anlamadı. Haksız yere kırmızı kart gördüm" dediği iddia edildi. 45 metreden o gürültüde naptı nasıl duydu acaba dudak okudu herhalde.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hakem raporunda yazılır caner in kırmızısı durup duruken kırmızı göstercek hali yok lan deidyse sarı çıkartırdı zaten
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 benim merak ettiğim şey sırtı dönük futbolcunun,kafası aşağı eğik, aranızda 30 metre gibi bi mesafe var. yahu o gürültü ve atmosferde düdük bile duyulmuyo 30 metreden bazen sen o adamın küfür ettiğini nerden nasıl duydun ya bunun bir izahı olmalı.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 veysel sarı %100 futbola katıldı: "ben birşey yapmadım, ben küfür etmedim, herkes benim üstüme geliyor" "pozisyonda küfür duymadım, sonra hakemin caner'e direkt kırmıız kart verdiğini gördüm, ama hakemin yanına gitmedim" pozisyonun içindeki veysel duymuyor, aydınus 1000 metreden duyuyor. caner küfür etse vucut dili ele verir adamın zaten öyle duyulacak bişey söylese. yere bakıp yürüyodu kafasını ovup caner. saçmalık ya. fırat aydınus şu ana kadar bjkye 1, gsye 2, fenere 10 kırmızı kart göstermiş. ilginç istatistik. fırat aydınusun yönettiği 8 maçta 1 galibiyet almışız o da gs maçı zaten %99 kazanıyoruz.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fenerli kafası işte hakeme göre kazanmayı umuyor
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yazdıklarımdan onu anladıysan tebrik ederim zoru başarmışsın. fenerbahçelilerin yazdığı her şeyi "fenerli kafası" diyip bambaşka biyerden ele alıyosunuz abi yeter valla sıktı artık.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 maca gelince, yan hakemde uzakta canerin dibindeki veysel duymamıs filan, baya komik.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ha bursa çocuğuysa doğal karşılamak lazım, eyvallah.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 erucalavera said: ligtvde de hakan şükür kırmızı kart eskişehire dezavantaj oldu falan diyor. sadasfd doğru demiş kırmızı kart gören caner
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kuyt sow her gecen macan daha iyi anlasıyolar bu arada.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 meireles kalitesinde bir adama daha ihtiyacımız var, efsane olur ortasaha öyle bi durumda.
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Tebrikler takıma , eskişehir deplasmanında 10 kişi daha iyisi olmazdı herhalde.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kartal fırat iş başında. ilk dakkadan şartlanmış çıktığını o kadar belli ettiki. sırf kırmızı kart pozisyonu değil, ki caner çocuğunun üstüne yemin etti o kadar kolay bişey değil bu. necatinin gözü önünde topu elle kontrol etmesi, sezere atılan dirsek..
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Penalti bal gibide penaltiydi ama hakemin niye attigimi soyleyemem demesi enteresan, benim görmediğim anda kafasina top gelmis herhalde, adam gaipten küfür duymuş. Bu mac aykutu kazandigimiz mac oldu galiba, bana sevilla maci oncesi olan gs macini hatirlatti, o mactada tac atarken atilan topa kafa atmamak icin egilen gg e kirmizi cikarmisti hakem, hincal cildirmisti. Sonra cikip sevillayi elemistik.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 şu sezerin pozisyonuna şimdi tekrar baktımda hem dirsek hem sonrasında yumruk atıyo tello kasıtlı. hakkaten ayıp ayıp . sıçiyim böyle işe.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 iyi de fırat mal mı durup duruken kırmızı çıkarsın
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi bilmiyorum da hani harbiden kötü niyetli gibi hakemler.o sezerin yediği dirsek ve yumruk çok çok açık yan hakemin dibinde oluyor gözü önünde kılını bile kıpırdatmıyor göremiyor olamaz.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sonuna kadar haklı adam. başka açıklaması yok bu kırmızı kartın. http://www.youtube.com/watch?v=0mhaKX-blPE http://www.youtube.com/watch?v=3GPS7qfEAi4 kuyt: http://www.ligtv.com.tr/haber/caneri-gorunce-kahrolduk Veysel Sarı@veyselsari Ben küfür etmedim Caner'in de küfür ettigini duymadım hakemin kararı bende neden atıldığını anlamadım Sezer Öztürk "Bir pozisyonda kaşıma dikiş atıldı. Pozisyonda dirsek aldım ve kaşım açıldı. Hakem de görmedi ve nasıl görmediğini bilmiyorum. Hakem kaşımın açıldığını gördü ama oyunu durdurmadı. O anda takım olarak iki kişi eksik oynadık ama hakem maçı durdurmadı. Hakemin bu geceki performansı bizi üzdü. Bütün takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Zor bir deplasmandaydık ve 10 kişi oynadık. Bence bu 1 puan çok değerli." sezerozturk @sezerozturk1010 Yazık yazık bi camianın kaseriyle bukadar oynanır!! Vicdanın rahatsa ki eminim değildir macı tekrar tekrar seyret Fırat hoca
Öne çıkan mesajlar