SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Merhaba, Geçmişte açtığım konularda VINN kullanmak durumunda kalacağımı belirtmiştim. Bende şimdi samsung galaxy s var normal hattımı orda veri ağı modunu aç dediğimde ve taşınabilir wi-fi dediğimde notebooktan bağlanabiliyorum. Merak ettiğim konu şudur ben bu VINN'ın içindeki hattı telefona taksam ordan yukarıda belirttiğim gibi yapıp kullanabilir miyim ? Farklı bir ayar yapmak gerekiyor mu ? Kolay Gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 VINN içindeki data hattıdır, telefona taktığında çalışmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Data hatti olarak calisir yine. Arama yapabileceginden supheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 mantık olarak arama yapamaman ama mesaj atabilmen lazım. internete de bağlanması lazım tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Turkcelli arayıp görüştüm. Konuştuğum bayan telefonda kullanabilmem amacıyla kısıtlanmış olan birşeyleri açtı ama anlamadım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ben geçenlerde kendi sim kartıma 1gb internet atıp o kartı modeme taktım. çatır çatır çalıştı. o açıdan vınndaki kart eğer operatör tarafından aramalara kapatılmadıysa arama bile yapabilmen lazım. araman faturaya yansır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar