inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Rhd6BM1MDeU&list=UU5Pfe-lFM7WozkH5CDLfupQ&feature=player_detailpage
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 axedice said: Ahahaha kendin uyanamadın pmden mi uyardılar? HAHAHAHHAHAA Acaba xunn bu konu hakkında ne düşünüyor bence kritik nokta o. Abi konuyu yeni gördüm, canavar gibi oynuyor kız, ha en iyi hatun oyuncu demek absürd, çünkü fizigi hatun fizigi değil, refleksler hatun refleksi değil. Ha önemli bir mevzu mu? Yoo, zaten patch zerg. Za.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yanlız dikkat ettim sürekli gülüyor gülmeye çalışıyor. bu bir eziklik piskolojisimi rahatlık piskolojisimi. dikkat edin röportaja saçlarıyla oynayıp sürekli bir mutluluk hali var. hiç balance'tan konuşmuyor. elimden geleni yaptım oldu yada olmadı ehe ehe gülücük gülücük şeklinde. garip.. mesala idra ile felan röpotaj yaparlar adam ananıza küfür edicek gibi durur. bir surat ifadesi vardır ben izlerken geriliyorum. spiker balance ilgili birşey sorar aman yandık fucklar havada uçuşur. keza genel olarak surat ifadesi sert olan bir çok oyuncu var bu kız niye gülüyo peki paso?
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 pati/sc2 kısmını takip ettiğimden beri her topikte her mesajı okuyorum boş geçmeden, tek okumadığım mesaj(lar) bu topikte var bi türlü okuyamıyorum nedense.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 neyim acaip anlamadım ki. huunun moralimi bozuk depsesifimi hiç gülümsemiyor diye bir tespit yapmamla scarlet paso gülümsüyor gülüyor bir sebebimi var demem arasında ne fark var? transgender olduğu içinmi paso gülüyor demiyorum ki!! sürekli gülümsemeye çalışıyor diyorum videolarıda izlerseniz harbi öyle.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 idra SC oynamaktan zevk almıyo cunku abi cok net bişi bu adam tiksiniyo oynamaktan ama bi kere pro olcam diye koreye gitti çük gibi kaldı orda
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 idra baya pskolojik olarak kötü durumda. kişiligi kötü gelişti yani o cocugun.
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sürekli gülmesinde bir gariplik yok bence, hele yaptığı seçimi düşünürsen hiç yok². Eğer spotlar üzerine çevrilmişse; kızlarda genel bir her şeye gülümseme durumu var. Bu başlıkta zaten insanlar çeşit çeşitler diye yeterince bahsettik herhalde, bu kadar konuşmadan sonra kalkıp scarlett niye çok gülümsüyor demek, sonrasında buna cevap vermek çok abes geliyor bana.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 adam zaten rage kid bide yeniliypo paso bi bok kazanamıyo turnuvalarda elin hippi stefanosu hem çocuk elliyo hem para kazanıyo
Ifartcritted Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 BonePart bu sekilde yazmak cok hosuma gitti ya Bende artık böyle senin gibi Şiir gibi alt alta yazacağım Okuması daha kolay Yazması daha keyifli Yazarken edebiyatcı gibi Hissettiriyor kendini
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yaz guzelim yaz cogunuz portakalda vitaminken ircde takıldıgımızdan ordan gelen bi alıskanlık cok fazla entera basmak yılmaz ozdilde ircci mesela sopmus dalnette yozdil
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Karaktersiz adam oynasa da sevilmiyor, hele bir de Idra gibi whiny olunca hiç hiç.
Öne çıkan mesajlar