Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zıkarlet gerçeği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahahaha kendin uyanamadın pmden mi uyardılar? HAHAHAHHAHAA

Acaba xunn bu konu hakkında ne düşünüyor bence kritik nokta o.

Abi konuyu yeni gördüm, canavar gibi oynuyor kız, ha en iyi hatun oyuncu demek absürd, çünkü fizigi hatun fizigi değil, refleksler hatun refleksi değil.

Ha önemli bir mevzu mu? Yoo, zaten patch zerg. Za.
Mesaj tarihi:
yanlız dikkat ettim sürekli gülüyor gülmeye çalışıyor. bu bir eziklik piskolojisimi rahatlık piskolojisimi. dikkat edin röportaja saçlarıyla oynayıp sürekli bir mutluluk hali var. hiç balance'tan konuşmuyor. elimden geleni yaptım oldu yada olmadı ehe ehe gülücük gülücük şeklinde. garip..

mesala idra ile felan röpotaj yaparlar adam ananıza küfür edicek gibi durur. bir surat ifadesi vardır ben izlerken geriliyorum. spiker balance ilgili birşey sorar aman yandık fucklar havada uçuşur. keza genel olarak surat ifadesi sert olan bir çok oyuncu var bu kız niye gülüyo peki paso?
Mesaj tarihi:
pati/sc2 kısmını takip ettiğimden beri her topikte her mesajı okuyorum boş geçmeden, tek okumadığım mesaj(lar) bu topikte var bi türlü okuyamıyorum nedense.
Mesaj tarihi:
neyim acaip anlamadım ki. huunun moralimi bozuk depsesifimi hiç gülümsemiyor diye bir tespit yapmamla scarlet paso gülümsüyor gülüyor bir sebebimi var demem arasında ne fark var? transgender olduğu içinmi paso gülüyor demiyorum ki!! sürekli gülümsemeye çalışıyor diyorum videolarıda izlerseniz harbi öyle.
Mesaj tarihi:
Sürekli gülmesinde bir gariplik yok bence, hele yaptığı seçimi düşünürsen hiç yok².
Eğer spotlar üzerine çevrilmişse; kızlarda genel bir her şeye gülümseme durumu var.

Bu başlıkta zaten insanlar çeşit çeşitler diye yeterince bahsettik herhalde, bu kadar konuşmadan sonra kalkıp scarlett niye çok gülümsüyor demek, sonrasında buna cevap vermek çok abes geliyor bana.
  • Yeni Oluştur...