Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Anti terran global finals. Protoss (13) Terran (4) Zerg (15) 20 dk no rush PvZ izlemek isteyenler için harika bir turnuva:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 en buyuk finalini gidip cinde, asıl kitlen avruap iken avrupa saatinde 4'te baslatmak nasıl bir gerzakliktir blizzard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 cin ne birde ya korede yapsan neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 stream 3u acın. su anda acın. HAUahuahahhauhahahahuaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ahhh ahhh.. Bitterdam tasteless bide tanımadıgım biri çinliler hakkında "samimi" bir şekilde yayın yapıyodu. Az önce yeni bir sc2 memesi doğdu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 o deilde, organizasyonu asia finalası yapan yer yapmıs.... efsane european finalsdan sonra korkunc produksyonlu asia finalsa verilimri bu iş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sizde ses varmı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ahahah Sesi kapattılar. Önce Bitterdam bu turnuvayı organize edenler salak. Çini ... dedi. Sonra Artosis mikrofonu cıkartırken kulaklarımızı ... Sonra sesi kokten aldılar:D ahuahaahuahahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ahuahauahuahuha. Abi ölüyorum gülmekten. Abi tam bir "Made in China" turnuvası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sanırım tod'ın haplanıpcinde kaybolma hikayesini anlatmıslaşr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://www.twitch.tv/sc2_3/b/340693120 dakka 20den sonrasına bak. Ve kaydetme şansın varsa kaydet:D İbranın ingiltereye attığı röveşata golünü çinde youtub kapalı olduğundan izleyememelerinden başlıyor ve.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bastım rip'e kaydediyo bitince bakarım şimdi izliyorum streamleri. 4'ü bi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bide streamlerin kalitesi cidden aşırı kötü. 720p görünümlü 240p Dat feedback:D haah stream 4te day9'un sesi geliyo ama goruntu dondu. İşin komiği day9 stream 2de yayın yapıyo. Blizz sen bu işi beceremiyon hacu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 dreamhackin yaptığı european finals cok iyidi, izlediğim en basarılı esports eventti. bu sefer yanlsı adamlarla anlasmıslar... asia final rezaletinden sonra neden bunu yaparsın anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 o grilik ne streamdeki oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 boyle fail bir organizasyon gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 su anda toplarlanmıs durumda gayet. nedir sorun sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Stream gri:D 720p izliyor olmama rağmen çamurdan biraz daha iyi görüntü kalitesi var. Stephano vs Hero maçının yarısı laglı yarısı cızırtılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Campaing cinematiclerini gösteriyor bende.Hangi streamde maçlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://www.twitch.tv/sc2?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=us.battle.net http://www.twitch.tv/sc2_2?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=us.battle.net http://www.twitch.tv/sc2_3?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=us.battle.net http://www.twitch.tv/sc2_4?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=us.battle.net Su anda 2'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Cuce said: su anda toplarlanmıs durumda gayet. nedir sorun sende? http://www.teamliquid.net/video/streams/WCS_2 sunu izliyorum su an day9 apollo sunuyor. Ekran gri kontrast cok kotu. ses 8 bit gibi patır kutur sesler geliyor bomba patlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Hay major'un macını izleyeyim dedim stream dondu. Yatıyom ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 alla alla ben catır vutur ızlıyorum. kalite sorunu var, renk ve compression olarak ama lag flaan yok bende hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi oyun ekrani disinda goruntu kalitesi guzel ama oyun ekranina donunce dusuk kontrastli bir goruntu geliyor. Cinliler boyle mi oynuyor acaba oyunu yav lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar