autoshape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 google'ın mmo projesi oynayan var mı? şimdi çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 andoid dior telefondanmı oynanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 andoid demiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 android telefondan oynaniyor sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 cebi aliyorsun eline disari cikip uydu esliginde belli hedefleri buluyorsun sanirim. geocachingin gelismisimi acaba. inviteda istedim ama tiss. closed betada. mmo evet. http://massively.joystiq.com/2012/11/16/introducing-ingress-the-mmo-by-google/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Peh kod gelmioki oynayalim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Hah Kod aldim ama bursada benden başkası varmı bilmem tabi + global chatte istanbulda oynayan 6-7 kişinin konuşmasi var ama öle cok bi organizasyon yok gibi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 olm noolur bana da yollayın kod lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 sana nasıl geldi kod? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 google gonderiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 adam parkın ortasında durmuş yerini belli ediyo, böyle oyun mu oynanır ya ohoo. hadi hiçbir şey yapamadın twitter nerdi taklidi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Kim isterse kapsin B3IWC8MT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 istek yolladım şimdi davetiye için çok uzun sürüyo mu gelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Var mı oynayan? Tecrübeler paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Varda şu portalları ele geçirme olayını özelikle düşmanın elindeyse portal daha keyifli hale getirecek bişeyler eklemeleri lazım. Gidip portal hackliyorsun xmp burster topluyosun falan hiç eğlenceli şeyler değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 telefon simulatörleri ile çok hile döner bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bir süre önce betadan cikti. Google playden kurmak yetiyor davet/kod istemiyor. Resistance'a beklerim :) Duzelteyim; closed betadan open betaya gecmis. 14 Aralık'ta betadan cikacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 çektim şimdi ben de scanner disabled location inaccurate diyo. türkiyede oynanmıo mu yorumlarda adamlar vardı oynayan fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Hocam lokasyon ayarlarindan gps satelites ve wifi/mobile networks acik olmasi lazim. 2014 başında iOSa da cikacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 lokasyon ayarları dediğin telefondan mı? s3 var bu arada herşey açık gps fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 invite isteyen varsa söylesin davet atarınk, istanbulda koçamanından bir gurubumuz mevcut gidip gidip dagıtıp yardırıyoruz biz bolcana :D Hatta aralık kaçıncı haftaydı unuttum ama bir event olacak toplanıcaz gidip vurucaz orayı burayı şuan sweetshirt fln yaptırıyoruz hatta. Ayrıca tabiki aydınlanmışlardanız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ben isterim lakin ios a cıkmamıs henüz sanırım , iosa cıkana kadar oynayamıcam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sırf bu oyun icin kafayı bozup androide gecmek isteyen arkadasim var. Birde simdilik soyle birsey var. Portallara yakin durup telefonla oynayan birini gorunce acaba saldiriyor mu diye bir paranoya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 resim iyiymiş portalları kim belirliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar