Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Haydi bakalım. Böyle bir etkinliğe önder olayım istedim. Bursa'daki patilerden kimler gelir, kimler gelmez bir çıkaralım ufaktan listeyi tarihide belirleyelim. PS: Arap Şükrü benden sorulur. Çok uygun fiyata öküz gibi yiyerek içerek geceyi geçireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 birinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mayhem said: PS: Arap Şükrü benden sorulur. Çok uygun fiyata öküz gibi yiyerek içerek geceyi geçireceğiz. yine yaptın yapacağını söyle %kaç alacaksın mekandan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 3. sayfa haberi olmayın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bence 10 kişilik yiyebildiğin kadar ye promosyonu kazanmıştır çekilişten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Olm bak bursa da alkol almayın, üzülürsünüz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 haftaya cuma arapta olacam onun dışında aralığa kadar herhangibir gün müsaidim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: Mayhem said: PS: Arap Şükrü benden sorulur. Çok uygun fiyata öküz gibi yiyerek içerek geceyi geçireceğiz. yine yaptın yapacağını söyle %kaç alacaksın mekandan sdf hehe yok ya babam deniz tabağında sorun yok yani :) hadi bir ulvi organizasyon. görelim başka kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Rabbit gelir %100 akşam çalışmaz ise bu arada. Şuan 3 kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ben bursadayım ama gelmem, evime kök saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hadi ya yaşamıyormusunuz napıyorsunuz çıkın evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şansınızı kaybettiniz ben 6ay yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar