screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Gecen random bi sekilde bu neymis diye bastıgım bi mangayı cok begendim(2 gunde bitirdim 4 senelik malzemeyi =)) burda da baslıgını goremeyince bi acayım belki okumak isteyen olur dedim The story of the Ryu Sasakura and a small cocktail bar in the Chiba area of Tokyo, where troubled customers come for the "glass of the gods", which with Ryu's assistance helps them to resolve their often highly emotional problems. http://mangafox.me/manga/bartender/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bayaa iyi bi slice of life bu ya takip ediodum bende böle okuyunca insanın için huzur doluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 animesini izlemistim,hic fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Animesimi var bunun? Ben yeni basladim daha bi 30 bolumum var okuyacak ama acayip sariyor, insanin bara gidesi ruhunu tamir ettiresi geliyor. Tabi boyle barmen bulmak yalanda iste genede guzel bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 var eden hall da geciyo ama. tam olarak mangasını takip etmiyo. hikayeler aynı ama biraz daha karısık bi sırayla galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 cizimler iyise izlerim ya konusu baya guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Güzelmiş, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar