manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 2 tane geforce ekran karti ile beraber gelen bedava assasins creed 3 keyi var elimde. Bunlardan birini vea alttaki sorunun cevabina gore ikisini de satmayi dusunuyorum. Bu kodu kullanarak sadece pc versiyonu mu alabiliyoruz yoksa ps3 icin de kullanabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 geforce ekran kartıyla geldiğine göre cevabı basit, sadece pc. uygun düşünürsen alabilirim gerçi uplay yüklemeyi istemiyorum pcye, çok uygun olursa aklımı çelerse yani belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 eheh sansimi bi deniyeyim :) simdi sitesinde 50 dolara satiyorlar. bi tanesini kendime kullanirim heralde otekini de 40 dolardan isteyene vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 kuponun altinda da yaziyormus zaten sadece pc download diye :( ne guzel heveslenmistim ps3 kopyasini alirim diye, neyse bilgisayarda oynarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yok mu alan? fiyat da anlasiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Helalinden 3 kutu Pringles, 2 litre kola, 3 tane de crunch veririm, oynunu oynarken yersin, mis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 steamwork mu? sadece uplay ise cdkeyshere fln 26 dolara regionfree versiyon satıyor. o fiyatı geçmemende fayda var. ama steamworks ise bi artısı olmuş olur oraya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 uplay sadece galiba 20$a verim o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sen onu 5 yap 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 9.99 çalışır bneden dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 20'de iyidir öldürmenize gerek yok =) 1 haftaya satılmazsa alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 dun bi tanesini yukledim, oyun akiyor beyler kacmaz valla sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar