teksas'ı sallayan var mı gerçekten amerika'da bilmiyorumda adamlar redneckanease hivei adeta bir güneydoğu
bu arada şunu yazan arkadaşı cidden cahil cühelalık konusunda tebrik ediyorum
texas dediğin amerikanın en kalabalık ve en büyük ve en zengin ikinci eyaleti
şöyle düşün, bankacılık, elektronik, araba v.b. gibi sektörlerin kar etmesi için geniş kitlere satış yapmaları lazım, belli bir nüfus ve eknomik düzen olması lazım vs. şu anda mevcut amerika bu, bunda da genel hesaplara göre başarılı olamadılar gibi gözüküyor veya kendi başka hesaplarına göre başarılı oldular bilemiyoruz bunu da göz önde bulundurmak lazım, amerikan seçimlerinde hep söylenen ve benim ilk Atilla ilhan dan duyduğum (gerçi erol manisalıda olabilir geçimiş tarih)seçimlerin bir döngü ile sonuçlandığı bir seçine bir kanat kazanır ve amerika o eksene girer, o ekolu destekleyen şirkeler kazanır, bkz. bush ve körfez savaşları, ve clinton ve barakın dönemlerin deki davranış biçimleri şuraya gelmek istiyorum görünen veriler ışında amerikan ekonomisi iyi gitmiyor, otomotiv zaten batmıştı taa clinton öncesi, apple ve benzeri firmaları da çıkarırsak geriye pek bir şey kalmıyor, geriye kalanlar da şahin amerikan şirketleri, o adamlar içinde dünya sorunlarına duyarlı, dünya ile barışık hoş görülü amerikalılara gerek yok azda olsa kilise cemaati fanatik evangelistler ile de işlerini hallede bilirler, asalak temizleme işi de bu işte kendilerine yetecek fanatik kesimi toparladıktan sonra geri kalana rahatça yallah çekerler anayasayıda kimse takmaz zaten, sıradaki seçime kadar vakti var açıkcası bu işin zira geçmişten gelen düzene göre bu kanat zaten seçilemeyecek, işleri de iyice batırılarsa, diğerlerin ekmeğine yağ sürerler. viral falan yolunu bir şekilde de yapıyorlarsa kötü, niye kötü, evet bir amerika yıkılacak ama yıkılacak olan, dünya ile uyumlu yaşamak isteyen amerika yıkılacak, gerik kalan amerika ise konsentre olduğu için daha güçlü ve saldırgan olacaktır ve bu amerikada herkesin yok olmasını istediği amerika, enerji ve silah şirketlerinin finansa ettiği bir amerika belki çok komplo teorisi gibi ama olmayacağına kesin kanıtlar varmı ben göremiyorum zira
evet belki kimine göre komplo teorisi bu, ama şahsen benim de yakın durduğum teori bu yönde.
ama bana asıl ironik gelen ne biliyor musun; amerikanın dört bir tarafından bir araya gelen bu ayrılıkçı örgütlerin yayınladıkları deklarasyonlarda tüm duygu yükünün " ABD de kendi topraklarında artık bin ladin kadar nefret edilen bir olgu , artık bir canavara dönüşmüştür ve biz bu canavar imparatorluğunun yönetiminde yaşamak istemiyoruz vb." söylemleri ve ardından da "sınır koruması" ve "silah kontrolü" nden rahatsız olduklarını söylemeleri.
şuan için aşikar olan gerçek şu: ABD sisteminde son yıllarda giderek derinleşen pek çok olumsuz sebebin yakın gelecekte amerikan sistemini ciddi şekilde etkileyeceği hatta yıkabileceği.
ve ben bu sürecin sonunda şuan uzuv uzuv, part part gerçekleştiğine şahit olduğumuz cyperpunk'ın tamamiyle vücut bulacağına inanıyorum. hatta vücutlar.
ama konsorsiyumlarını ve coğrafi lokasyonlarını tam kestiremiyorum işte. dediğim gibi olasılık çok fazla.
Öne çıkan mesajlar
Norak
Sosyal ağlarda paylaş
calimero
Sosyal ağlarda paylaş
Fin
ok bonec :D
Sosyal ağlarda paylaş
coco
evet belki kimine göre komplo teorisi bu, ama şahsen benim de yakın durduğum teori bu yönde.
ama bana asıl ironik gelen ne biliyor musun; amerikanın dört bir tarafından bir araya gelen bu ayrılıkçı örgütlerin yayınladıkları deklarasyonlarda tüm duygu yükünün " ABD de kendi topraklarında artık bin ladin kadar nefret edilen bir olgu , artık bir canavara dönüşmüştür ve biz bu canavar imparatorluğunun yönetiminde yaşamak istemiyoruz vb." söylemleri ve ardından da "sınır koruması" ve "silah kontrolü" nden rahatsız olduklarını söylemeleri.
şuan için aşikar olan gerçek şu: ABD sisteminde son yıllarda giderek derinleşen pek çok olumsuz sebebin yakın gelecekte amerikan sistemini ciddi şekilde etkileyeceği hatta yıkabileceği.
ve ben bu sürecin sonunda şuan uzuv uzuv, part part gerçekleştiğine şahit olduğumuz cyperpunk'ın tamamiyle vücut bulacağına inanıyorum. hatta vücutlar.
ama konsorsiyumlarını ve coğrafi lokasyonlarını tam kestiremiyorum işte. dediğim gibi olasılık çok fazla.
Sosyal ağlarda paylaş
BonePART
bonec bonecrusher şimdiki nickiyle bone
ayrıca o olsa duygularından feldna bahsederdi
Sosyal ağlarda paylaş
liberal
ahghasdh başarılı sdf
Sosyal ağlarda paylaş