Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spor bölümünün moderasyonu'na hitaben..

Sam

Öne çıkan mesajlar

son bir haftadır gördüğüm mesajlarında gizli ya da açık olarak sürekli bjk'lilere destek verip karşı takımlara küçük görür şekilde baktığın izlenimini sen de edinmiyorsan söyleyecek başka birşeyim yok, başkaları da aynı görüşte mi bilemiyorum..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 28 May 2003 17:31 tarihinde demiş ki:
eğer eleştirileri kanıt gösteremeden sadece saldırma boyutunda yaparsan saçma sapan bağırmak olur
adam gibi bi yerde toplıyıp örnekleriyle yazarsan eleştiri olur
895980315980 kere söyledim ama hala yapamadın dediklerimi

Ben hepsini yazmi$im.Oku tek tek cevapla.Ama cevaplanacak $eyler degil.Hepsi kanitli $eyler.Istersen tek tek veririm URL'leri.[hline]tHe Original fi$h

O bir GS taraftari..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Sam, 28 May 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
son bir haftadır gördüğüm mesajlarında gizli ya da açık olarak sürekli bjk'lilere destek verip karşı takımlara küçük görür şekilde baktığın izlenimini sen de edinmiyorsan söyleyecek başka birşeyim yok, başkaları da aynı görüşte mi bilemiyorum..[hline]Agent Thompson: You!

eheh 1 yıldır diyoduk biz bıktıydık sonunda böle kabullendik artık:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 28 May 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
wanderer, zamanında adam gibi de dedik, topic açmadan belki ama, hataların bu bu diye ..

sakal bırakıyorum ben bu aralar, hani belki bi dinlenme olayı ..[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

bende cüce sakalı var zaten, boşa ümitlenme.. ;)[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

wanderer ben kendi adıma yeteri kadar yapıcı olduğumu düşünüyorum eleştirilerimde, böyle görünmüyorsa o da moderatör olan kişinin zaten işini kimseden öğrenmeyecek kadar iyi bildiğini düşünmemdendir. spor konusunda bille olsa moderatörlerin doğrudan tuttuğu taraf nedeniyle hoşgörüsünün sınırını belirlemesini yanlış buluyorum ve bunu ifade ediyorum.

bu bölüme sürekli bakmazdım zaten ama önemli bir maçtan sonra buraya baktığımda üç-beş söz edemiyorsam aşağılanmadan bu konuda tepkimi göstermek isterim..[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel yorumunda tarafsız olmasını beklemiyorum ama moderatörlük görevinde tarafsız olmasını bekliyorum. ayrı ikisi..[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

mod olarak tarafsız davranıyor zaten.

eleştiri yaparken quote ederek iddianızı destekleyecek örnekler verin. gercekten adamın fazla üzerine gidiyorsunuz ve genel olarak pekde dogru olmayan şeyler iddia edilmeye başlandı.

nukem bjk taraftarıdır, herhangi bi tartışmada bjk tarafını tutacaktır. ama moderasyon olarakda tarafsızdır. bu ikisini iyi ayırt etmek lazım.

zaten nukemin tarafsız olmasıda pek onemli degil, eger taraflı davranıyorsa o zaman bi adet gsli bi adetde fbli mod eklenir. sorun kendiliginden cozulur.

konu gereginden fazla uzadı gibime geliyor, artık yavastan kitlenmesinin yeridir. spor ile ilgilenen ve spor bolumunde yazı yazı yazan/yazacak insanlar ne istediklerini özet olarak bize bildirsinler bizde hata varsa oturup inceleyelim mantıklı bi cozum yolu üretelim.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 27 May 2003 00:47 tarihinde demiş ki:
ya
futbol bole konusulur mantıgı ne ya
ne demek bole konusulur
kim kime kopek anasıan bacısına fahise deme hakkını tanımıs ya
foum olmasa burda konusuldugu gibi ciddi ciddi birileri konussa kan cıkar
yane tamam biraz daha az moderasyon olabilir ama yane pohunu cıakrıp
isteyen istedien kufretsien cevirilmesin[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı

Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
+1
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last)
[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq
Sosyal ağlarda paylaş

ben buranin daha duzeyli tutulmasini isteyen bir uye olarak onerilerimi yazacagim.

bunlarin cogunu nukeme ozelden de soyledim, buraya da yazayim. eklemek isteyen olursa eklesin.

//oncelikle nukem kendisi de user olarak sik sik laf dalasmalarinda taraf olmayi birakmali.(bakin takimini savunmasin demiyorum. ama duzeysiz diyaloglarda taraf olmasin diyorum- kopek havlama muhabbeti, zeka yasi muhabbeti vs. gibi)

//hakaret iceren veya hakaret imasi iceren konusmalara izin vermemeli. (zamanindaki denyo, insan degil muhabbetleri gibi)

//seviyesizlige sebep olan insanlari uyarmali, bunu sam,ben gibi uyelerin yapmasina gerek kalmamali.

ben nukem'in bunlari yapabilecegini dusunuyorum. kanimca nukem'in modluk gorevini devretmesine gerek falan yok.

genel elestiri: ozur dilemek bir eziklik degil, erdemdir. maksadimizi asitigimizi dusundugumuz threadlerde erdemli oldugumuzu gosterelim.(bu yazı kesinlikle bir kisiye yonelik falan degildir.)

edit: cumlenin birinde istedigim anlami verememisim.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

[Bu mesaj wanderer1985 tarafından 28 May 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bjk taraftarı olmanın kayıtsız şartsız bjk'lıların söylediklerini destleklemek anlamına geldiğini düşünmüyorum, yukaıda linklerini verdiğim gibi birkaç başlığa dahi bakınca bjk'li bazı kişilerin hakarete varan sözlerini kendisi destekliyor ama başkaları yapınca "böyle başlık açmayın" diyor. bir moderatör "böyle başlık açmayın" dediğinde ister istemez onun kişisel düşüncesi değil moderasyon görüşü olduğunu düşünüyoruz ama benzer sözler bjk'lilerden gelince bir uyarıda bulunmuyor. "iğneledim" demiş fakat moderatörler uyarılarını açık olarak yapmalı diye düşünüyorum..

buranın devamlı bir katılımcısı değilim fakat dediğim gibi aşağılanmadan gelip birkaç mesaj atabilmek istiyorum arasıra, paticik'in diğer her bölümüne çekinmeden bakabilirken neden buraya da bakamayayım?

edit: yazım hatası[hline]Agent Thompson: You!

[Bu mesaj Sam tarafından 28 May 2003 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetici sorunundan çok, genel bir kargaşa problemidir bence burda tartışılması gereken. Yönetici değişimi, son çözüm olarak yapılabilecek bir şey.

Yöneticiye "şöyle yap, böle yap" denmeden önce, genel kargaşayı çözmek üzere atılımlarda bulunup, destek istemeniz lazımdı diye düşünüyorum ben.

Rahatsız olduğu duruma, sam ilk elden tepkisini vermiş çok güzel bir hareket yapıp. Daha önce böyle bir tepki vermeyen, şimdi gelipte yöneticinin üstüne boşu boşuna gitmesin. Bir sonuca varılmayacak çünkü böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

nukem işte moderatör laf sokmamalı, uyarılarını açık yapmalı diyorum ben. laf soktuğun adam gidiyor her başlıkta aynı mantıkla yazmaya devam ediyor. hangi mesajına baksan birilerine laf sokuşturuyor ama hiçbir uyarı yok. başka forum bölümlerinde bir kullanıcı diğerlerine bu kadar çok sataştı mı uyarı alıyor, örneklerini görüyoruz.

kişisel yorumun konusunda da fizban'a katılıyorum..[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

ben yapacağım bütün eleştirileri yaptım senin kişisel olarak moderasyonun ve dediğin genel moderasyon şekline, bu haliyle buraya bakmama gerek yok diye düşünüyorum.

size kolay gelsin..[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 28 May 2003 19:25 tarihinde demiş ki:
nukem mesajımı anlamak istemiyosun heralde, o yüzden anlamıyosun.

bak eğer sıradan bi kullanıcıysan, mesela blaq ı örnek alalım, gelirsin burada havlama dersin. sonra mod gelir cezanı verir, mesajı editler, seni uyarır.

ama bunu bir mod olarak sen diyemezsin.

sam in dediğinde de aynı şekilde olay.

"balık baştan kokar."[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

Beni örnek alıp örnekte hiç kullanmaman süfer bir örnek fizboş :) ÖSS stresinden tırlattın iyice ehua[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

ben kimseye hakaret etmedim, kışkırtıcı ve iğneleyici mesajlarım olabilir ama son zamanlarda mesajlarımı takip eden insanlar artık bu tavrı takınmadığımıda rahatlıkla anlar

sırf nukem'e, nonoş'a yük olmasın diye 1-1.5 haftadır dikkat ediyorum yazdıklarıma, ama hala değişen birşey yok ?

demekki bu forumlardaki karışıklığı yaratan ben değilmişim ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...