Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McAfee


moriarty

Öne çıkan mesajlar

ahahha kendini gömmüş adam kaçarken

said:
Teknoloji dünyası bugünlerde pek de alışık olmadığı bir skandalla karşı karşıya. Güvenlik yazılımı devi McAfee'nin kurucusu John McAfee Orta Amerika ülkesi Belize'de cinayete kurban giden komşusunu öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınmak istendi. Suçsuz olduğunu belirten McAfee polisten kaçmayı tercih etti ve bugün kaçak hayatının dördüncü gününe girdi.

KENDİNİ GÖMDÜ
ABD'nin ünlü dergisi Wired'a 'bilinmeyen bir yerden' açıklamalarda bulunan 67 yaşındaki işadamı "Polis geldiğinde beni bulsaydı öldürecekti. Bu yüzden vücudumu toprağa gömdüm ve kafamın üstüne bir kutu geçirdim. Beni bulamadılar' diye konuştu.

Orta Amerika ormanlarında sürekli yer değiştirdiğini değiştirdiğini belirten McAfee yanında genç bir kadınla seyahat ettiğini bildirdi. Ancak bu kadının kim olduğunu açıklamadı.McAfee saç rengini de değitirdiğini kaydetti.

POLİSE SUÇLAMA
McAfee bunun yanında kendisi uzaktayken polisin evine sahte delil yerleştireceğini iddia ederek "Polis evime yedi defa geldi. Yakında otomatik silahlar, tonlarca kokain, hatta nükleer denizaltı bulmalarını beliyorum" dedi.

Belize polisi şu ana kadar McAfee'nin korumasını, bekçisini tutukladı. Ayrıca işadamına yardım ettiği düşünülen bir taksici de gözaltına alındı. McAfee 2008 yılında emekliliğini geçirmek üzere Belize'ye taşınmıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam çılgın ahahahahahha

Adamın korumaları psikopatlık yapıyormuş mahallede sürekli.

The petition charges that security guards on McAfee's property "walk around with shotguns at night and up and down the beach . . . They have been known to shine spotlights right into peoples' eyes at night and act aggressively with their guns, chambering a bullet and nonsense such as this. People are scared to walk down the beach at night as a result. The tourists are terrified."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...