sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Radyo 3 zaten kusursuz bir kanal, ve perşembe günleri saat 10'da yayınlanan Müzikçi'nin Günlüğü adlı program gerçekten şahane. Ünlü bestecilerin hayatlarını İstemi Betil, Çetin Tekindor gibi ustaların seslendirmesiyle drama tarzı anlatıyorlar (besteler fonda çalarken tabi). Podcastlerini veya tekrarlarını arıyorum bulamıyorum, ottan boktan programlarınkini koymuşlar sitesine bunun tekrarları yok. Var mı benden başka takip eden merak ettim doğrusu? Yoksa da öneriyorum işte. Dinleyin, dinlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 TRT 3'ün hastasıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kapatacaklardı az kalsın bu radyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 trt 3 çok iyi, birde çalan bir çok eseri sadece trt 3 de denk gelince dinleye bilmek sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar