Carlione Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 slm millet.. bu karaborsa biletlerin gercek olup olmadıgını nasıl anlıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 üstünde yazıyo karaborsa die.[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bu maç yasin oynamicak savunmanın ortasında bu da artı hanesine yazılsın efenim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 TR nin en iyi tandem defans oynayabilen oyuncuları BJK de.. bjk nin sorunu defansı deil ortasahanın ortasıdır. kazma, cabuk oynayamayan defansa yardımcı olamayan top çalma becerisi olmayan ileriye çıkmayan ööle boş boş oyayan ortasahamız war adam gibi 1 2 ön libero olsaydı bjk de bu halde olmazdık. sizin kanatlar zayıf ortasaha kuvvetli çok adamla çıkabiliozuz bu yüzden iyi kapanan takımlara gol atabilionuz bizim kanatlar kuvvetli ortasaha zayıf her az adamla yakalandıkmı gol yiyoruz ama kanatlardan da böle bi takıma karşı affetmicez sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Naptın hoca sen orta sahada 1 adam oluyo bizde =) Top geliyo yallah sağ kanada orda birisi harcıyo topu işte arada da gol fln oluyo heh neyse Del Bosque son 2 maçta defansı bir nebze oturttuğu için ve genel olarak kadroyla çok oynamadığı için oyunculara önlem alınması kolay olur tahminimce. Bence riske girip alakasız bi kadro çıkarırsa bjk feneri yener diye düşünüyorum. Bende maçı seyredemicem acaba hangi radyodan yayınlanır AlemFM mi BestFM mi genelde bu ikisinden birinde oluyo sanırım? Bilen varmı??[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Öncelikle umarım futbol seyri açısından güzel bir maç olur. Maç öncesi değerlendirme yapmak gerekirse de, Önce Teknik Direktörler'den başlamak istiyorum, Daum ile Bosque'yi değerlendirmeyi iki başlıkta düşünüyorum. Birincisi Bosque'yi daha çok sevdiğim için objektif olamayacak kadar subjektif değerlendirmem, bana göre daha oturmuş bir adam Daum'a göre. Gelelim objektif değerlendirmeye ortada sayısal bir kanıt var ki, Daum'un üstünlüğüne hiç bir şekilde matematiksel olarak gölge düşüremiyorum. Her iki teknik adamın'da öncelikle gol yememek için ne gerekiyorlarsa yapacaklarını düşünüyorum, savunma ağırlıklı kadrolar ile bir maç izlememiz büyük bir olasılık. Gelelim her iki takımın defans'larına, bence burada eşitler hatta ufak bir farkla Beşiktaş'ın ağırlığı bile söylenebilir. Bu noktada İbrahim Üzülmez'e verilecek görev çok önemli olacak. Orta saha'ya baktığımız da burada Fenerbahçe'nin üstün olduğunu düşünüyorum. Daha önceki yazılarımda da belirtiğim gibi Alex'in muadilinin henüz hiç bir Türk takımında olmaması ve bu yeteneğin yanında etkili bir Aurelio'nun da fark yaratabilecek yaratıcılığı Fenerbahçe'yi Beşiktaş'a nazaran daha avantajlı konuma getiriyor. İleri'de ki oyunculara baktığımda ise Fenerbahçe'nin bariz bir üstünlüğü var. Skoru her an değiştirebilecek ayaklara sahip bir takım Fenerbahçe. Sonucu ne belirler diye düşünecek olursak, kesinlikle hakem'in etken olma ihtimali yüksek bir maç gerek tecrübesizliği gerekse maçın kritikliği nendei ile bu yük ağır gelebilir. Stresine ve sinirine hakim tarafın dengeleri değiştireceği bir gerçek. Şöyle bir toparlarsak, maçın kaderine etki edebilecek oyuncuların dağılımda şanslı taraf Fenerbahçe ama yinede futbol'un bir takım oyunu da olduğunu unutmamak lazım. Güzel seyirli bir maç dileğiyle, her iki TÜRK takımına da başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 3-1'e oynadım ama 4-1 de bitebilir. Bu maçı alacaz başka yolu yok ;)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 rüyamda fark yioduk ehuhe belirtiim dedim aklıma geldi birden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 2 farkla kazaniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: cemad, 30 Ekim 2004 16:24 tarihinde demiş ki: rüyamda fark yioduk ehuhe belirtiim dedim aklıma geldi birden :) Rüyaların tersi çıkar işte.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben 2-1 Fener alır dedim. Daum akıllı adamdır garip garip seler yapar kazanır gene.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: cemad, 30 Ekim 2004 16:24 tarihinde demiş ki: rüyamda fark yioduk ehuhe belirtiim dedim aklıma geldi birden :) Yoksa yeni bir korkulu rüya vakasımı =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 valla bilmiyorum nedense hayatım boyunca gördüğüm bütün maç rüyaları bjk fener maçları oluyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bu kadar da korkmayın canım :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 2-1 beşiktaş bakalım ne kadar tutacak :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: cemad, 30 Ekim 2004 16:24 tarihinde demiş ki: rüyamda fark yioduk ehuhe belirtiim dedim aklıma geldi birden :) benim rüyamda da 10-0 yeniduk :) bakalım nolcak hehe[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Blind blaqın msgını oku :d[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yok öle bişi ;)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 acıtmayacaz korkmayın ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 skor : 3-1 goller : 2 nobre 1 luciano birde sergen ahanda buraya yazdım.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 saat 22 oldugunda galatasaray bu ligde lider olacak[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Heheh 6 averaj nereye gitcek? Neyse =) [Bu mesaj Vodan tarafından 30 Ekim 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 belki 6 yiyceğiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 korkuyorum aslında, şimdi fener atıcak kazara 3 tane sonra da yiycek 9 adet.... al başına belayı.(bkz: 3-1) (bkz:6-2)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Abi bune ya bak bu maçta kırmızı kart çıkar sonra bjk yenilirse hakem çok kötüydü kırmızı kart çıkardı bize ühüü diye ağlar bjk yöneticileri. Topu kapıyoruz caaarrrttt arkadan faul.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar