dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Evet :) post-erasmus sendromu devam etmekte. Erasmustayken tanıştığım kız arkadaşım şimdi türkiye'de staj yapmak istiyor. işletme okuyor. Aisec başvuruları onların ülkesinde önümüzdeki dönemmiş ama o şubatta gelmek istiyor yetişemiyor haliyle aisec'e Türkiye'de nerelerde yabancıları stajyer olarak kabul ediyorlar. Nerelere başvuru yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 opet'i falan deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 meksikalı olmasından çok yabancı dili ve mesleğinin ne olduğu önemli değil mi bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yani meksikalı olmasının bir önemi yok tabiki de işte ispanyolca zaten ingilizce ve almanca hakimiyeti var. Ama hani hiç bilmiyorum görmedim de çalıştığım yerlerde yabancı stajyer. Aisecle gelenler falan nerelere gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dusuncelihayvan said: AIESEC diyecektim ama denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yabancı firmalar kabul edebilir. Oldu ki türk firmalar da etti, sakın gitmesin. Sonra kız 2 sene küfreder "staj diye gittim fotokopi çektirdiler" diye. Türk kökenli firmalar ne kadar kurumsal olurlarsa olsunlar cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar