SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Şimdi arkadaş aradı, bu pazartesi profilo avm'de saat 19:45'de böyle seminer tarzı bişey varmış. Hayatımızda B planı olması lazımmış, bunun üzerine yapılan yatırımla ilgili bişeymiş galiba tam anlamadım. Zaten anlatmadı da merak et falan dedi, saadet zinciriyle ilgisi yokmuş sordum. Ne benim maddi veya manevi bir çıkarım olacak, ne de senin maddi bir kaybın, fakat bundan yararlanmanı istediğim için çağırıyorum falan dedi. Ne bu bilen var mı? Tarikat falan da değillermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 çıkarı olmadan insan nefes bile almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 grup seks ama hepsi erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bireysel emeklilik http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c0.0.403.403/p403x403/302797_367249366701425_64027802_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ginaly said: çıkarı olmadan insan nefes bile almaz. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 gideri olmayan eşeğin çiftesi pek nal atarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hızlı bokun atı seyrek düşermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 B varsa böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ginaly said: çıkarı olmadan insan nefes bile almaz. ya çok yakın arkadaşım çıkarı olduğunu gerçekten sanmıyorum da merak ettim neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 o zaman kandırmışlardır arkadaşını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 SpiderS_DangeR said: ginaly said: çıkarı olmadan insan nefes bile almaz. ya çok yakın arkadaşım çıkarı olduğunu gerçekten sanmıyorum da merak ettim neymiş bana kendi çıkarın olmadan yapılan bir eylem söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi herkes senin gibi süper çıkarcı değil lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 b for böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dasaaa said: abi herkes senin gibi süper çıkarcı değil lan ahah buyur abi sen bi örnek ver o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bi sürü charity işi var, dernek var bilmem ne işi var. hiç birisi çıkar amaçlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oradaki çıkar iyilik yaptım duygusundan alınan utility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 valla öle bişi de çok almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ayrıca communityye belli oranda yapılan katkı türün devamı için önemlidir, insan dahil bir çok türde var bu, detaylar dawkinste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 iki excel tıklayıp, okuldaki gibi ödev yapmaktan zevk alıyorsanız farklı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ginaly said: ayrıca communityye belli oranda yapılan katkı türün devamı için önemlidir, insan dahil bir çok türde var bu, detaylar dawkinste. lol öle çıkar mı olur lan? bullshit çıkarlar bunlar. TARLA SULANACAK!BİTKİ EKİLECEK! OKSİŞEN SALACAK!SEN DE O OKŞİŞENİ ÇEKÜCEKSİNİZ! gibi bi saçmalama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ben ginalynin anlattığı filmin sonunu biliyorum galiba. Arkadaşına/ailene/sevgiline iyilik yapıyorsun çünkü onun seni sevmesi duygusal çıkarına falan fistan. Anne sevgisi de işte hormonal bok püsür içinde sevgi geçen her eylemi hormonlara ve egoya bağlayan yaklaşım. Hayatla ilgili bu ulvi görüşünü hepimiz kabul ediyoruz ginaly (etmiş gibi yapın aka ölü taklidi yapın) ve bu dünyayı ve insanlığı en iyi tanıyan en birinci sensin. Bu da birincilik telin : http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/birincilik-teli_18561.jpg (sol altta bi gözü yaşlı var o benim) Şimdi konuya dönebiliriz. Kesin viral. Emeklilik olur, reyiki meyiki yaşam koçluğu dalgası olur. %100 şüpheci git kanına girmelerine izin verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 cahilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 http://www.profilebrand.com/funny-pictures/category/dogs/326_bang-play-dead.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ya şöyle bi köpeğim olsun. acil eve çıkıp köpek almalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar