Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B planı üzerine?


SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaş aradı, bu pazartesi profilo avm'de saat 19:45'de böyle seminer tarzı bişey varmış. Hayatımızda B planı olması lazımmış, bunun üzerine yapılan yatırımla ilgili bişeymiş galiba tam anlamadım. Zaten anlatmadı da merak et falan dedi, saadet zinciriyle ilgisi yokmuş sordum. Ne benim maddi veya manevi bir çıkarım olacak, ne de senin maddi bir kaybın, fakat bundan yararlanmanı istediğim için çağırıyorum falan dedi. Ne bu bilen var mı? Tarikat falan da değillermiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

ayrıca communityye belli oranda yapılan katkı türün devamı için önemlidir, insan dahil bir çok türde var bu, detaylar dawkinste.


lol öle çıkar mı olur lan?

bullshit çıkarlar bunlar.
TARLA SULANACAK!BİTKİ EKİLECEK! OKSİŞEN SALACAK!SEN DE O OKŞİŞENİ ÇEKÜCEKSİNİZ! gibi bi saçmalama yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ginalynin anlattığı filmin sonunu biliyorum galiba. Arkadaşına/ailene/sevgiline iyilik yapıyorsun çünkü onun seni sevmesi duygusal çıkarına falan fistan. Anne sevgisi de işte hormonal bok püsür içinde sevgi geçen her eylemi hormonlara ve egoya bağlayan yaklaşım.

Hayatla ilgili bu ulvi görüşünü hepimiz kabul ediyoruz ginaly (etmiş gibi yapın aka ölü taklidi yapın) ve bu dünyayı ve insanlığı en iyi tanıyan en birinci sensin. Bu da birincilik telin :

http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/birincilik-teli_18561.jpg

(sol altta bi gözü yaşlı var o benim)

Şimdi konuya dönebiliriz. Kesin viral. Emeklilik olur, reyiki meyiki yaşam koçluğu dalgası olur. %100 şüpheci git kanına girmelerine izin verme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...