yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ttk 18/3: tacirler arasinda diger tarafi temerrude dusurmeye, sozlesmeyi feshe, sozlesmeden donmeye iliskin ihbarlar veya ihtarlar noter araciligiyla, taahutlu mektupla, telgrafla veya guvenli elektronik imza kullanilarak kayitli elektronik posta sistemi ile yapilir. Soru: bir tacir diger taciri faks yoluyla gonderecegi bir ihtar ile temerrude dusurebilir. Dogru/Yanlis ? Bana mantiken dogru geldi ama elimdeki fotokopide yanlis yazmislar. Kanunda da faks oldugu gibi gecmediginden tereddute dustum. İlerleyen dakikalarda baska soru ekleyebilirim. Tesekkurler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hayır olmaz oradaki örneklerin hepsinde tarih atılı damga var mektup, telgraf ve e-imza ticari kayıttır faksla yapılan ihbarname sözlü sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bunun cevabi karisik. Sinavda olsa soyle derdim: Faks ile ihbar veya ihtar yapilabilir ama TK'daki sekil sartini saylamadigi icin gecerliligi ancak ihbar ya da ihtarin yollandigi tacirin faksi imza ile kabul etmesi sonucunda bk 14'un kiyasen uygulamasiyla sekil sarti saglanmis sayilabilir derim. ogrenciyim ama ben, 4.0 da degil yani. tam guvenme bana yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Teşekkür ederim beyler. sınavda böyle değil ama aynı maddede geçen temerrüde düşüren belgeler şekle tabidir önermesi çıktı ben de doğru dedim. doğru demişim di mi doğru diyerek(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://oi46.tinypic.com/rwtpo5.jpg 2a'da D ticari mümessil mi ticari vekil mi? Bilemedim ben onu. Yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 o nasıl olay abi. dallas var mı şıklarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Sinava gircem simdi ya 5a nin cevabi adi is mi ticari is mi emin olamadim, halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar