SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bulmam lazim nerede vardir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Nerede olduğuna bağlı. Eğer boğanın oralardaysan ara sokaklardaki pasajlarda mutlaka vardır. Yok eğer aşağılardaysan bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Akmarın orada nezih, mcdonalds, burger king yakınlarındaki pasajların birinde olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Boğa'dan çevre yoluna doğru giden yoldan aşağı inerken sıra sıra terziler var. (Karşıyı çok iyi bilmiyorum, Kadıköy'den Marmara Göztepe Kampüsü'ne giderken görüyorum zırt pırt, o yüzden tarif sakat biraz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 şunu foruma sorana kadar bi tane esnafa sorsaydın be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 sordum 5dakka sonra buldum ztn sfdss bahariyede varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar