Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben mi bir yerde hata yapıyorum ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha okuyorum diyorsun, yaş yani 22-23 bilemedin ve son noktadayım zaten türkiye'de gelebileceğim diyorsun. WTF! ya gerçekten türkiye'deki en iyi 3-5 grafikerden birisin ya da ufak at da civcivler yesin. ikincisi ise zaten geçmiş olsun, birinci ise müşteriye diyecen bunun fiyatı bu, uymuyorsa başka iş yapacağım diyeceksin.

hayır bi de dediklerin birbiriyle örtüşmüyor gibi geliyor. önce diyorsun 1 haftalık iş istiyorlar ama bu aslında 1 aylık ok tamam, sonra diyorsun zaten portfolyom dolu hayvan gibi güzel işlerle, hani bunlar neresinden baksan 1'er aylık işler olsa 12 tane işin olur 1 senede. ama sen öle bi anlatıyorsun ki günde 500 teklif alıyorsun bunların 499’u çöp gibi. E çöp ise git o düzgün olan 1’I Kabul et, ayda 1 tane iş yap seni anlayan ve 10bin veren adama yap, ayda 10bin kazana kazana ilerle. Nedir derdin?
Mesaj tarihi:
Geleceğim son noktadayım kısmını sabit bir iş anlamında yani full time iş bazında söyledim ve buraya konu açarken de aynı durumu freelance'e nasıl yansıtabilirim diye yardım istemekti.Nerede portfolyom dolu dedim ben ? Ayda 20 teklif yazmanın günde 500 olarak algılanıp abartman çok saçma geldi doğrusu.Mayıs'tan ağustos'a kadar başvurduğu yerlerden geri dönüş bile olmuyordu ona bakacak olursan eğer.Arkadaş nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı.
Mesaj tarihi:
sen metrobuse de binmiosundur şimdi acaip taktikler var bende istersen anlatırım.gelecek en son noktadayım metrobuse binmede. şöfor den önce sofor koltuguna oturturum adamı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...