Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Evdeki deniz akvaryumunun aydınlatma armatürü cortladı. Şimdi bu yeniledli aydınlatma tipi bişiler denemek istiyorum. Ufak bir akvaryum 100-130 litre falan o yüzden acaip bi sisteme gerek yok ama yeterli aydınlatma oldun yeter. Herhangi bir DIY sitesi var mı bunu anlatan veya tavsiye edeceğiniz led markası özelliği falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Led ile yapma abi Ben denedim, randiman alamiyosun. Ya da cok iyi ledler kullanican, o da pahaliya geliyor. instructables.com dan bi ara ama dedigim gibi onermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yok o zaman bildiğim T5lere döneyim ben temiz temiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 En iyisi abi, grolux ve daylight gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Akvaryum reef mi fish-only mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Mix Bu arada bir tür floresan lazım ama adını bilmediğimden nette arayamıyorum. Normal ince floresan ama 2 sıra. Yani normal ince floresanı ikiye katlayıp tek bir duy ile armature tutturdugunuzu düşünün. Adı nedir ne diye aranır bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Compact (ya da u-shaped) fluorescent lamp olarak geçiyorlar. Osram Florasan Lambalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ohh valla saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 t5 destekli metal halide kullan abi. 2x70watt metal 15k kelvin civari 2x de t5 aquastar ya da coral star olabilir ama kaliteli olsun sylvania falan degil.giesseman falan. Led e girme, optimum ışıgı yakalayacam diye nice yigitlerin tanki alg doldu, nice reefler telef oldu. t5 den şaşma.bu arada aquastar ile coralstar sylvanianin isimleri ama spectrum olarak muadilleri diger markalarda var ve isimler benzer.corallife gbi.spectrum ve kelvinler benzer olsun. o ciftliler de yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 LED için iyi örnekler mevcut ancak henüz herkes tarafından kabul görmüş değil. Yosun oluşumunu sadece aydınlatmaya bağlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Zeovit + LED Tank Ayrıca aşağıdaki armatürler de incelenebilir. LED Armatürler 1 LED Armatürler 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 grolux disindaki hicbir isik kaynagi iyi olmuyor baliklarin o renklerini guzel yansitmiyor malesef, resmen neredeyse herbirseyi denedim ben piyasadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar